Thursday, May 13, 2010

Ohhhh...Rozita Che Wan....



Dia sangat cantik kan....eynda memang peminat setia dia tapi bukan sampai fanatik ye....suka sebab dia cantik....tak jemu mata memandang....berlakon pun menjadi jugak....


Bila tengok gambar ni eynda tak sangka body dia agak maskulin....bukan la macam body lelaki...maksud eynda, body macam ni dapat kalau kita rajin workout....nampak fit!



Nampak tak lengan dia macam ada muscle kan ... takkan photoshop kot :-p  Eynda dok bayangkan body dia macam mereka-mereka yg ke slimming centre.... walaupun kurus tapi tak sama tau...maybe dia rajin workout kan...bagus   la...yg eynda tau dia memang rajin main futsal dgn family...pernah baca/dengar somewhere...




Pakai baju apa pun cantik...


Ratu bulu mata pelesu hihi...kalau la eynda pun reti pakai... :-p




Kakak & adik...adik dia pun semakin lawa sekarang ni...ambik aura kakak :-)


Anak beranak berposing-posing.......



Saje je buat entry ni...sementara tunggu citer Adamaya....apa laa eynda ni...baru start lepak tengok Adamaya 2 hari ni...rupanyer hari ni last episode ye kikikiki.....

Citer apa lak ganti Adamaya....selalu berharap Rozita Che Wan berlakon dlm drama petang2 macam ni.... :-)



**Gambar2 adalah ihsan dari majalah Keluarga Harmoni 1-15 Mei 2010.






19 comments:

IdzaLia said...

mmg rozita ni sgt cantik..lia pun suka tgk dia... ;)

Tihara said...

cantek tp cam berkedut juge laa...kikiki

noradzlina.kamdani said...

hu hu hu dia mmg cantik...especially bab mata, tp camne agaknye klu dia xde pkai make up ek?

Alida Ali said...

mmg ctk rozita ni...suka sgt... berangan nak dpt badan cam tu w/pun dh berumr...huby sy ckp kt luar lg ctk & ramping...

Huda said...

lawo rozita ni..comey bangat, tengok iklan sendayu tinggi tu badan dia langsing gile :)

Softtouch [Hanim] said...

dia mmg cantik..kalu nk body mcm tu, jom kak eynda kita main futsal..sama mcm dia

Lady of Leisure said...

dia pakai baju buruk pun nampak cantik gak kan hehe.. bertuah badan...

Uda said...

suka tgk anak che wan ni.. tapi bila dia pakai seksi rasa nyampah lak..

Cikgu ILi said...

Mmg canti sangat dia bila dia pakai bulu mata palsu.
Tapi bila berlakon tak pakai tu...takde la nampak cantik sangat2 mcm biasa..cantik je la.
Apa-apapun dia ni mmg cantik kan.sapa kata dia tak cantik...kene pi check mata.;)

sisdee said...

dia lawa sgt kan..adik dia pun tak lawa cam dia..tp suke ayu tu klu pki tudung..sbb dia sweet :)
klu le dpt badan bergetah cam dia huhuhuhu

Just Call Me Bitt said...

memang sangat cantik...tapi tak kusangka plak body cenggitu..tengok body mcm amat lasak jek...hehehe

fabulous.farah said...

die cantik tapi belakon suka mekap tebal2..kadang2 watak miskin pon mekap tebal.isk.xseswai~

enyheartsdiamond said...

eny pon suka dia :))

Mia-Ina said...

kte pun suke tgk kecantikan dia..

bspotgurl said...

I rasa antara Rozita & adik dia tu, dia yang lebih nampak cantik kan

LiAnA said...

dia ni pakai baju kurung cotton dgn kain batik pun lawa jugak... cuma part body je kalau muscles tu dia dpt kurangkan maybe nampak dia lagi lembut..

ena said...

dia mmg shantekss.. suker sgt.
tapi shangat seksi juge....

majalah harmoni tu ada kat umah.. haqim tgk pic yg 2nd tu, trus ckp "eeiii tak malu" kah kah kah..

Si Kenit said...

oh, dia memang cantik. =)

Adlina Husaini said...

dia ni tak nampak macam early 40 kan..ish ish hebat btui laa rozita nih

kita yg pompuan pun kagum dgn kecantikan dia apatah lagi sang lelaki

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails