Friday, May 14, 2010

Koleksi Mengalahkan Mama Dia!

Salam semua.....salam Jumaat :-)

Gambar2 ni eynda snap lama dah...ingatkan dah buat entry...rupanyer belum hihi...ini la kesahnyer kalau ada anak perempuan kan....Hannah dah start buat koleksi barangan peribadi dia.... 



Cologne....bedak...syampu rambut....gel mandian....baru perasan banyak koleksi Power Puff Girls :-D




Susun panjang macam keretapi.....kekadang dia susun macam ni atas tv cabinet...mencemarkan pemandangan mata time nak tengok tv :-p


Dah gaya macam artis dlm majalah URTV pulak posing depan koleksi peribadi kan hehehe...



Koleksi Hannah koleksi mama jugak kahkahkah......






25 comments:

Ya ALya said...

wah2 wah2 hana dah macam artis gitu....hehhehehee

sisdee said...

hahahahahahh..cutenya hannah..siap snyumm paling manis sekali :)

x tahan siap susun2 gi...
sarah dia tak kisah sgt PPG..tp compact powder lak terlebih :(

Eti said...

Fuyyoo!!! Ni ada gaya2, Diva in the making nie! Kelazzzz gitewww!

Mia-Ina said...

pastinya mama dia masuk join sekali..hehe

rimieilya said...

so sweet anak kak eynda...geram je tgk,dgn rambut curly2 lg...mcm mama die je

S.u.F.e.E said...

alalalallala

mmg gitu kan eynda, ada anak pompuan..
(tp kdg2 tu ai yang terlbih2 nak beli itu ini untuk si damia tu hehe)

Chik Na said...

huh... koleksi peribadi mengalah kan auntie nih..

Queen said...

adik nik barang mekap..kalau nik beli barang mekap baru...silalah lebihkan untuk dia sekali..kalau tak selagi boleh dia menyendeng..ekekke

Ya ALya said...

ada tag untuk kak eynda

sLEEping BEauty said...

fuh ! jelesnye antie tgk .... dah mcm artis betul...
hheheee

Nur Hawa Mohd Zin said...

mak aii...bnyk nye...comel2 plak tu kak..hehehe..blh jd model iklan pasni..huhu

fabulous.farah said...

koleksi hannah ni mesti mama yang beli jugak..so kira koleksi mama lah=p

Salbiah bt Karim said...

mesti hannah ni suke melaram nih, makeup2, duk depan cermin, hehe

RoSeHaiKaL said...

amboiii...anak dara ni kemain...ni sure belum habis pun dah mintak beli yang lain

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah memang ade bakat model...
ape leh wat...
hehehe...
=.=

bspotgurl said...

Cute lah Hannah ni, boleh dibuat anak angkat :)

LiAnA said...

mcm rasa nk bau2 je koleksi tu.. mesti hannah selalu wangi je ni ;D

Shibam Jelita said...

anak2 eynda semuanya handsome dan comel, so sila beranak lagi, hihi

Cikgu ILi said...

Hehehe betul la Eynda..mcm artis tayang koleksi perfume la..
Sama laa nak kita...tapi Adam saya punya collection superman.

ena said...

hannah oo hannah kenapa awak shomel shangat!! makcik gewammm tau!!

Si Kenit said...

ahaks!
pandai posing hannah =D

Dayung Serian said...

hannah so cute..senyuman dia tu yg paling mahal;)

Lady of Leisure said...

haah la kak ala2 artis dalam majalah urtv yang kongsi rahsia kecantikkan gitu kikiki

Wan said...

comelnyaaa.. teringin nak ada anak pompuan bila baca entry nih..

ibh said...

Akakakaaa...macam mama dia jer..
Heeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails