Thursday, May 13, 2010

Hannah & Strawberry Shortcake.

Sekarang Hannah minat Strawberry Shortcake pulak...kumpul CD SS.....sticker SS....baru2 ni eynda pi Giant, ada le cadar SS ni...harga dari RM50++ ada less jadi RM30++....beli kat Hannah....suka la dia tido dgn SS :-D



Buat masa ni Hannah takde katil....tido macam ni aje...lagipun dia lasak...malam2 memang letak bantal keliling tilam ni...tapi dia boleh guling2 tido sedar2 ada atas lantai!! Pindah rumah baru nanti baru ada proper punya katil :-)



Tuan punya tilam....


~googled~

Comel kan kalau dressing macam SS :-)






21 comments:

sisdee said...

comel!!! sarah suke sticker..abis semua SS sticker dia tmpal kat bag dia..kat almari baju dia huhuhu...mmg girl kan...suke lak kat kaler pink..smpai kasut tinggi dia pun pink :(

bila SA tunjuk kaler lain terus tak nak beli :p

Zur said...

hahaha. kak eynda, sebenarnya jgn kata budak, mak budak (bukan mak budak yg ni, yg lain) pun giler kt SS ni.hhuhuhuhu....nak beli ahh...hehehe, nak carik kt jkt nanti..syurga shopping

Nana said...

hannah cute!
irdina dok pakai set toiletteris +lotion+parfum SS..wangiii! mcm nak geget ja. cantik cadar tu.

irdina baru je tdo atas katil ada kaki..heheh..dulu2 mcm hannah lah tdo atas katil tp kaki lipat so tak risau la jatuh katil. tp tak dpt nak transfer ke bilik sendiri lagi. susah, die takmo lagi

fabulous.farah said...

comel..farah pon suka ss ni..hahaha

lal..hannag kalo rambut merah pink dah macam ss dah pon

Jiejah @ Iza said...

hannah pakai apapun comey hehehe

Lady of Leisure said...

lasaknya hannah tido.. tapi kids selalu camtu kan.. tido lasak, sedar2 dah kat lantai..
cantik cadar hannah..
:)

sweets said...

cantek...hannah cute...
bdk2 mmg tido lasak...he akn sweet pun..

sLEEping BEauty said...

cute !
auntie nk pinjam tido satu malam ngn hannah leh..?!

wink* :)

Nur Hawa Mohd Zin said...

seronok lah empunya tilam tu dapat..huhuh..terint zaman kecik2 dulu zaman ..tp skunk zaman bunga2 plak..heheh

Chik Na said...

cantiknya cadar strawberry SHort Cake tuh... padan dengan hannah yg come lote

Softtouch [Hanim] said...

alololo..comelnya tuan punya tilam...pndai hannah posing....

Softtouch [Hanim] said...

alololo..comelnya tuan punya tilam...pndai hannah posing....

shabiela said...

cantiknya cadar tu.. br la sesuai ngn hannah.. balqis lak nak bli upin dan ipin.. huhuhu..

Just Call Me Bitt said...

say yg dah pindah ni pon lom berani pasang katil hehehe... sangat cantik hannah nih.. best la kalo ade gegurl nih

nurulhudaresad said...

kak......sumpah nurul sgt adore dgn rambut hanna.......sukeeeee sgt tgk....hehehe.......

dah berangan jgk nak wat bilik utk Khayra....tp biarla dia bermanja2 tido dgn kitorg dulu...heheh

dilaOHdila said...

comelnya Hannah

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

OMGGGGGGGGGGG!!!
comel nye tuan punye katillllllllllll!!!!

she is soooo gorgeous babe!
love the hair and she knows how to pose!
very modelly!

Cikgu ILi said...

Eiiii comelnya tuan punya tilam..
Tuan punye tilam nak dapat ktil baru tak lama lagi...:)

Mia-Ina said...

alolo..cutenya hannah...comel like cadar tu...hehe

LiAnA said...

huh posing hannah yang mahal tu kikiki.. cam model

Si Kenit said...

comel lah anak kak eynda's =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails