Ya Allah...lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, hilangkanlah kekeluan pada lidahku agar mereka mengerti... Ameenn...

~ Komuniti Eynda's Diary ~

Thursday, May 6, 2010

Nak Kasut Murah??






Cantik tak?? Bagi eynda cantik le kalau tak cantik buat apa eynda beli kan :-p Buat basahan je....tapi takleh kira gak...silap2 pi KLCC pun eynda pakai kasut2 ni tau :-D

Kedai kasut XES kat Giant Seksyen 13 ada buat sales sampai bila tak tahu la...tapi banyak yg Buy 1 Free 1 !! Takde la branded sangat kan kasut2 ni....eynda ni jenis tak kisah...janji murah & bila pakai kaki tak sakit....kalau cepat rosak beli je yg lain sebab murah2.....lain le sepasang RM200 mau pikir 1000 kali nak beli lain huhu...

Dua pasang kasut adalah berharga RM39.90.....maknanyer sepasang RM39.90, dapat le sepasang tu FREE....

Sape nak pi terjah XES Giant Shah Alam....Moving Out Sales ok....ini iklan tak berbayar....bila le nak dapat iklan berbayar ek...mimpi!!!






** Rupanyer KRUSH kat KFC tu hanya ada di restoran terpilih....patut le ada yg cakap pi KFC tapi KRUSH tadak pun ...sorryyy...baru tau hihi....

36 comments:

Zur said...

kak eynda, salah kira tu, atau salah info..sepsang RM39.90, kalau buy 1 free 1, maknanya sepsang harganya more or less rm20..betul tak? heheheh

eynda said...

Zur...sepasang RM39.90....akak bayar cuma RM39.90 tapi dapat 2 pasang... :-D

Queen said...

nik dah lama guna xes....ok tau...yang masa mula2 keluaran dia lagi berkualiti..tapi lepas tu a bit sad sebab dah kurang sikit...dan dah tak sedap pakai...

tapi bila tgk wedges kak eynda buat nik teringin nak beli wedges...dah lama tak pakai..dok pakai kasut getah je..heheheh

Ayu said...

sis, bg ayu mmg suka kasut murah2 sbb blh tukar2..bkn sume kasut kita pkai hari2..lain la ksut basahan..

jauh lah plak xes shah alam..

LiAnA said...

ku suka wedges tp bila pakai rasa cam dinosour jer.. sebab tinggi semacam..huhuhu

Jijahh @ f.k said...

isk .. best nyeeeeeeeeee....jijah pun suka beli kasut murah macam tu ...

honeylanz said...

byr 39.90 tp dapat 2psg? sape tak mau kan...murah xpe..janji lawa n x sakit kaki ;)

yangyuyu said...

kasut kat XES ni memang murah, kat giant kota damansara pun ada..Tapi kak, pesan sy jgn kena air..sy dah penah beli tak berkualiti..pakai berapa hari je..masuk tongsampah..huhu sedih

TK said...

Cantik kasut tu..murah pulak tu ye..Rasanya kat Tganu ni pun ada kasut brand tu..

Nor Aishah said...

murahlah eynda.. tapi tak sempat nak g giant shah alam pulak

eynda said...

Nik...akak pernah beli gak dulu2 tapi jenis bertutup...kaki akak memang tak sesuai dgn kasut bertutup mesti senang melecet...even beli brand CLARKS pun cam tu tau...so far dgn wedges terbuka cam ni je sesuai utk kaki akak :-D

eynda said...

Ayu...betul tu... :-)

eynda said...

Liana...ni mesti rasa gayat kan hahaha...eynda pun kalau pakai yg lebih dari 3 inci mesti rasa gayat...tapi kalau pakai hari2 tak terasa dah kot...wedges lebih stabil dari tumit yg tajam2 tu kan :-D

eynda said...

Jijahh...sama la kita ek...eynda suka yg murah sebab nanti2 boleh shopping lagi hihi...

eynda said...

has...ye betul :-)

eynda said...

yangyuyu...ye ke...kalau kena air hujan habis le kasut tu ek...takpe la nasib baik murah :-)

eynda said...

TK...eynda rasa banyak cawangan kedai ni...kat sg petani pun rasa macam pernah nampak...

eynda said...

Nor Aishah...kalau dekat2 senang la kan...

mrs.ecam said...

kasut yg 1st tu lawo la...hee sye pong jenis x kesah k.eynda kasut murah yg pntg sdap pki...peknen nie mmg sarung kasut BATA jela...dl kini & selamanyer...heeee pis

honey amour said...

yang penting kualiti oke...

zealvia said...

besnya lah kalo kaki sesuai dgn apa jenis kasut pon..kaki zea dah ler kering jari2 pjg2 lak tu..kalo nak carik kasot hazabnyalah..kadang abes masa berejam tapi tak beli pepe pon sbb seme kasut buat jari kaki azab!

sLEEping BEauty said...

kasut xes mmg not bad qualitynye eynda...
cantik2 pula ...
kan ....
yg eynda beli tu pun cantik....:)

Nana said...

nana ade kasut dari kedai ni. adik nana beli tapi nana cilok...ki3. ada dlm entry nana, cantek kaler biru...suka sangat sbb biru nya cantik. ahad lepas nana g giant perasan jugak ade sale. rupanya nak moving out ka..

booh7979 said...

I like the shoes design.simple but nice...tak sabar nak balik kk nak cari kasut mcm eynda huhuhuh.

Lady of Leisure said...

harga belakang kira yang penting sedap pakai hehehe... lawa kasut tu nampak feminine..
:)

zailamohamad said...

cantiknya wedges tu..Zaila pun xkisah sangat pasal harga, janji kita selesa kan;)

fatenton said...

eh lawalah kasut tu..faten suke yang kaler putih tu..
faten pun tak pedulik murah ke mahal asalkan lawo.

sisdee said...

suke wedges :)

tak kira le eynda..as long as ssuai dan tak sakit kaki pakai jelah wlupun murah :)
klu beli branded tp sakit kaki tak guna gak :)
kita ni jenis jarang beli kasut tp suke survey klu nak terus je kaut heheheheh...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xkesh mahal atau murah...
yg penting selesa kan sis...
=.=

Adlina Husaini said...

cantiknya!!! murahnya!!!

akan ku terjah jua

thanks eynda for sharing =D

NeenaAnuar said...

santekkkkkkkkk!! I loikke! ;D

Just Call Me Bitt said...

adehh lupa la kena beli wedges selipar jepun ni pon dah nak tercabut dah...akekkekeke ala tapi leceh la plak nak kejarkan ismeth nanti...uwaaa dlm dilema

mJ said...

cantik pe kasut tu...me pun jenis tak kisah beli asal selesa dan cantik...yg penting, murah!! hehe

fabulous.farah said...

huhuhu..janji boleh jalan dantak melecet..masalah betul kalau beli kasut pastu kaki melecet

cikbedahlaser said...

owhh akak buat sy rasa nk beli kasut.. dh la selipar sy bru hilang nih.. uhuhuh

oo patut la g KFC universiti aritu mcm x perasan... kt kfc hentian sban pon x de... ooo baru taw

Tihara said...

lawa la eynda kasut ni..suke sangatt tp jauh nye nak pi meregau ke shah alam..mimpi..patut le krush tu takde kat tpt saya..last2 dpt minum mocha kt kafe jer :)

Related Posts with Thumbnails