Wednesday, May 26, 2010

Myspace + Friendster + HI5 = Tutup!

Lately datang satu perasaan yg mendesak.......mendesak eynda utk menutup akaun2 myspace....friendster....HI5....ye...eynda ada akaun2 tu hehe...tapi dah lama tak aktif...create zaman baru dapat pc kat rumah....tengah teruja tengok website2 kat internet yg boleh main2 register ni....tambah2  pulak website yg boleh kenal ramai kawan baru...selain forum2....forum pun pantang jumpa..mesti register....nick tetap sama di mana walau berada...tetap EYNDA :-D

Pagi ni seawal 7.30am eynda mengadap pc....bukak balik akaun2 berkenaan...CANCEL ACCOUNT!!





Myspace


Banyak soal tau akaun myspace ni....pujuk sehabis boleh supaya kita tak delete akaun hehe...sampaikan kena tunggu 48 jam nak delete akaun kita...





Friendster

Ada soklan skit2 tapi tak banyak macam myspace....



HI5

Tak banyak soal...terus dia cancel...



Sekarang rasa lega sangat....dah tak guna,  dari dok terbiar orang masuk akaun tengok profile kita, baik delete aje kan....bersawang-sawang hehe....sekarang baik eynda tumpu kat blog & facebook aje...salah satu sebab lagi eynda delete semua akaun tu coz eynda nampak budaya ramai kawan tapi bukan kawan...paham dak?? Tak macam blog & facebook.....kita saling tegur menegur...sembang2.... ini dalam akaun2 eynda la....dan akaun2 yg eynda delete ni rasanyer lebih sesuai utk remaja2 le...eynda ni dah terlebih had umur kekekeke....so lepak kat facebook aje...kawan2 pun ramai yg dah ada anak2.... :-)


Lepas ni apa pulak eynda nak delete?? :-p







21 comments:

lydzar said...

samala kak eynda, friendster saya pon berhabuk bersawang gak..mungkin fb pon akan bersawang jugak uwaaaaaaaa!

Shariz said...

bila dah delete mana yg tak pakai, rasa ringan sikit kan....tumpu kat mana yang selalu pakai jer...betul tu, tak semua orang ialah kawan...hehehe :)

makcikrehan said...

betoi2... kami pon byk akaun2 tah hape2 yg terbiar tanpa penghuni. tapi sgt malas nk godek nk tutup akaun sbb password pon lupa sudaaa camana tuh??

nurulhudaresad said...

nurul sayang la nak delete friendster......rasa mcm nak baca balik komen2 dulu2 tu....heehehee....
\
pastu hari tu gatal2 buat twitter....tp sampai skrg tak pandai lg.....

Queen said...

setuju..saya pun rasa nak delet dah lain2 tu..maslahnye dah lupe password..ekekekke

yangyuyu said...

aah betul, register macam2 mengarut aje..nak delete jugak tapi takde masa

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu fs sis eh???
mcm pernah ade dalam list i jew sis...
yew la...
hehehe...
xsangka...
=)

SHaFiQa said...

iqa dlete kwn yang bukan kwn dlm fb..lelaki yg gtal asyik nk bknln...

Siti Shuhadah Zainol said...

erm..betul tu..hi-5,fs ngan myspace tu cam membazir jer kalau x delete.. shu pon nak delete gak lah.. tp, shu xde myspace pon...

fatin hanani said...

hehehe bukn utk rmja la kak eynda
utk budk2 hihihi
fatin pn dah lma x bka frstr ngan msy..
bosan dah men 2
skrg buka blog ngan fb ja :D

Si Kenit said...

liza pon dah delete akaun ms and fs
lama dah, malas banyak2
hiks =p

farra8979 said...

akak, me pun byk dh delete.. ade fb jek rasenye.. ^_^

baby berry said...

a;ah..tul la..rase nk tutup la akaun lama2 tu..nek wisau lak ni.

Chik Na said...

huh..nasib baik chik na takde akaun tu semua, kalau tak jenuh nak tutup-tutup akaun tu.. cuma ade FB jerk..

adha said...

frienster aku da lama bersawang.. aku biar jek. sbb dlm tu masih ada album untuk gmbr arwah Hamiza....

Lady of Leisure said...

lady dari dulu memang takde akaun2 tu semua... agak ketinggalan zaman kan lady ni skrg pun takde FB... hihi

ena said...

delete akaun bank.. haha...

Eti said...

wow, banyaknya akaun!

Farra Dhelina said...

setuju dgn ckp2 akk.. :) yg lain tu semua utk remaja..kita2 ni tak sesuai :) hihi

saya pun tak aktf dah..tapi syg lak nak delete acc huhu

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

daging dendeng, favorite tuh

Cikgu ILi said...

Eynda....
Betulll....
Apa gunanya berkawan tapi tak bertegur.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails