Tuesday, May 25, 2010

Demam World Cup Sudah Tiba.....

Tajuk entry macam eynda ni fanatik bola sepak je kan...padahal tak reti pun tengok orang main bola ni...tengok boleh tapi perasan orang lari sana sini kejar bola atas padang le...masuk gol tumpang sengih kekekeke....

Sorry takde fakta pasal bola sepak dlm entry ni...ada citer pasal makanan aje ye...dgn barang2 yg limited edition sempena world cup nanti...



Domino's Pizza.....



Ada promosi ini....




Eynda ingat dapat gelas besar yg size 250ml air...rupanyer alahai tecit aje...boleh la buat perhiasan kat rumah baru hihi...


Yang ni pulak hasil dari perabih duit kat kedai letrik SENHENG...maklum le nak masuk rumah baru kan....eynda ingatkan dapat bola je...rupanyer dlm beg plastik penuh dgn hadiah lain...towel tu takde kena mengena dgn world cup rupanyer hehe....bola actually ada 4 bijik...sebijik dah bagi kat anak jiran tingkat 6.....hari ni sebijik lagi adam bawak pegi rumah cousin dia kat tingkat 3....lagi 2 tu kami simpan le...satu utk adam...satu utk hannah...topi tak tau sapa nak pakai...beg tu cantik jugak...towel tu boleh la pakai masa nak cuci muka...hubby suruh guna utk lap tingkap iskkk... :-p


Tapi menjelang World Cup ni sebenarnyer org yg paling tak sabar nak tunggu ialah hubby terchenta.... 4 tahun sekali mana boleh tak tengok kan...hubby pernah kata, kalau boleh dia nak tengok World Cup kat rumah baru....tapi hari tu hampir2 tak jadi sebab plannyer nak masuk rumah baru bulan 7 kan...sekarang nampak gaya termakbul la hasrat hubby nak tengok World Cup kat rumah baru...insyaallah....




34 comments:

nizaa said...

makk ai...beli apa tu sampai banyak tu free gip? boleh buat game bola ni...hehe

Lady of Leisure said...

banyaknya free gift hehe... mesti banyak akak membeli kan
:)

hasleena said...

Tulah pasal... tgk banyak betul free gift... Mesti bnyk beli ni.. bola je 4 biji??

joegrimjow said...

sini pon dah start
;)

Si Kenit said...

woah
banyaknya free give
boleh ambik satu??
hiks =p

eynda said...

nizaa...satu bola satu barang hehe..

eynda said...

lady... 4 barang je :-D

eynda said...

hasleena....kedai tu buat promo 1 barang free 1 bola :-)

eynda said...

joe...tak lama lagi je kan :-)

eynda said...

liza...kena mintak kat adam & hannah hehe...semua jadi hakmilik diaorg :-D

Mia-Ina said...

org laki klu cite psl world cup no 1

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang demam la sis...
xsampai sebulan dah...
xsabar nye...
=)

fizamior said...

bestnya dapat byk hadiah!!!!!

saya juga selalu menonton world cup.. so this year tgk bersama hubby...hehehehehe.....

Ezzah said...

amboii..beli apa yg sampai bnyk sngt free girt tuh. :)

kak, ezah pun x pandai tgk bola! xde perasaan pun bila tgk...:D

makcikrehan said...

bolaaaa bola bola bolaaaaaaa

sila nyanyi ikut cam lagu digi dlm tibi. hehee

ratna said...

alahai..comelnya gelas tecit tu..

Chik Na said...

memang ini yg dinanti-nantikan kaum lelaki..adik lelaki chik na siap mintak chik na langgan channel sport during world cup nih..

rDnA said...

mak aiii bnyknyer gift..
tak suka world cup..nnt confirm kena teman en suami tengok sma..padahal tak faham ape pn..huhuhu silap2 dia tgk sorang me dah tertdo dah kt sebelah

Shariz said...

mesti la seronok nak tgk bola especially dgn "tv" itu...hehehe :)

tq..tq...bagi bola :)

PUPUT said...

mmg nak demam pon...sy pon rasa nak demam ni..ngeee....tp mmg kiut cawan tu..france je ke yg ada?klu ada byk2 leh wat koleksi ni...hehe...

eynda said...

Mia..itu jiwa lelaki hehe..

eynda said...

ceroi...hari2 tanda kalendar ye hehe..

Queen said...

gelas kecit tu gelas buat minum arak....kalau baca ayat promo dia tu..nik paham gitula.

one shot glass

maksudnya arak yang diminum sekali teguk...biasanya tequila la kot...(ehehehhe...ni sebab biasa sangat tgk cite mat salleh..jgn tanya nik tequila tu ape...ahahhahahhaha)

eynda said...

fizamior...akak jarang join tengok...tengok kejap2 je pas tu buat keje lain...kalau yg kena bangun 2-3am tu lagi le sorry hehe..

eynda said...

Ezzah...sama le kita haha...

eynda said...

MR...sana sini pasal bola je kan :-p

eynda said...

Ratna..ha;ah kecik sangat :-D

eynda said...

Chik Na...kat rumah eynda dah sedia ada channel tu :-)

eynda said...

rDna....takpe...pengorbanan tu kikiki...

eynda said...

Shariz...hehehe...tak tau nak rasa apa depan "tv" tu nanti :-D

Sama-sama :-)

eynda said...

Puput...kalau tak silap setiap minggu dapat gelas lain2 negara :-)

eynda said...

Nik...tak semestinyer utk minum arak kan...minum air masak dlm tu pun 1 shot jugak kekekek...chinese tea pun selalu guna cawan kecik....kalau pegi mekah pun ada yg bawak balik gelas/cawan kecik utk minum air zam2....yg penting kita takde niat nak minum arak dgn gelas tu ...akak niat letak kat lemari hiasan je...tu pun kalau tak rasa nyemak :-p

Tequilla tu akak tau...tapi jangan tanya itu apa dia..tak reti explain...sejenis arak la kan :-D

AyuArjuna BiGoshh said...

pehhh banyaklah bola eynda dapat...mcm saya dan suami...rasanya sy lagi gila bola...suami lebih F1..ahaks

fabulous.farah said...

huhuhu..lor..cinoet jer rupanya gelas tuhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails