Friday, May 7, 2010

Mencari Pengunjung Blog Eynda Yg Ke 100K!!!

~ Sticky Entry ~
Latest entry di bawah ye...


Eynda mencari pengunjung blog Eynda's Diary yang ke 100K !!




Sape2 yg hit 100K sila email detail kepada eynda. Syarat menang mesti ada bukti printscreen menunjukkan angka 100K yer...

Email add : yuslindaidalee@yahoo.com



Hadiahnyer akan diumumkan nanti....
Gud luck semua ;-)




** Visitors counter ada kat sidebar bawah iklan nuffnang/poll harap maklum...




21 comments:

cik omey said...

kena selalu jenguk kak enyda hehe..
yg hari tu dah terlepas=)

Lady of Leisure said...

ok kali ni setiap kali masuk blog akak mesti nak kene tengok hit counter tu hehe... mana tau kot kot langkah kanan kan...
:D

uncle said...

mak oii..mak oiiii dha nak sampai ke 100k naik terbeliak mata uncle..perghh uncle pun setakat 1k jer hahah boleh kasi tips cmner punya ramai follower disini?

maya amir said...

akan berusaha utk jadik org ke 100K...kekekeke

Mia-Ina said...

wjb tgk hit counter lps ni...alwez msk sini..x msk sini,x sah dlm 1 hari kak eynda...

Jiejah @ Iza said...

kene masuk selalu ni blog eynda hehehehe

Mr PenyuBiru said...

wah! menarik ni tapi macam jauh lagi. hadiahnye mesti rm100k kut.hehe..

Chik Na said...

macam ni chik na kena selalu lawat blog eynda nih...

eynda said...

omey...jenguk jangan tak jenguk :-)

eynda said...

Lady...ha'ah betul..kena tengok tau...takut terlepas pulak macam hari tu...

eynda said...

uncle...follower tak ramai berbanding uncle...tapi ramai pengunjung alhamdulillah...banyak sebabnyer...antaranyer kena kaji entry macam mana yg org suka baca...pas tu jangan lokek letak blog lain dlm bloglist tu.. ;-)

eynda said...

Maya...ye eynda suka semangat tu :-)

eynda said...

Mia...terima kasih...gud luck ;-)

eynda said...

Jiejah...wajib hehe..

eynda said...

Mr.Penyubiru... RM100K?? Bengkrap eynda hihi...

eynda said...

Chik Na...ye betul kikiki...

Drama Mama said...

alaaa kat mana nih hit counter tu...tak jumpa pun. :-(

http://twinkywinkystars.blogspot.com

eynda said...

Drama Mama...kat sidebar...kotak pink yg ke4...bawah poll nuffnang...

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

siapalah yang bertuah tu

F U N F A B U L O S I T Y said...

tahniah akak..semuga terus sukses untuk masa hadapan yang gemilang...
tip top punya uniqe visitor ni..tahniah akak! ;D

NeenaAnuar said...

alah! terlepas sudaaaaaaa... :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails