Thursday, May 27, 2010

Khas Utk Peserta "Eynda Nak Bagi Hadiah!!"

Salam....

Eynda sedang update nama-nama peserta dari masa ke semasa mengikut kelapangan masa sendiri hehe....tolong check ye...sape2 yg namanyer takde sila bagitahu eynda...takut terlepas pandang....dan ada jugak yg tak lengkap....syarat no.5 tak buat...gambar kat sidebar takde....syarat no.5 tu kena buat jugak ye sebab nanti tak adil bagi kawan2 lain yg tulis panjang lebar...walaupun tak effect kat undian, ia sekadar syarat penyertaan....so sila check masing2 punya entry, eynda ada tinggalkan komen kalau tak lengkap...ada jugak yg lengkap tapi takde chatbox, takde kotak komen...tapi eynda listkan jugak nama kat sidebar tu....

Yang belum lengkap, sila lengkapkan entry semula & please bagitahu eynda sebelum tarikh tutup yer...yg lain2 kalau nak join masih ada masa lagi...mari le join... :-D


Sekian.





12 comments:

irenedahayu said...

jangan luper ayu... :D

eynda said...

nama ayu dah ada dlm list :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gaya seorg penganjur...
=)

eynda said...

ceroi...owhh sudah tentu hahaha...

sLEEping BEauty said...

contest yg mantoppppp :)

hehe

eynda said...

intan...trima kasih..buat sekadar termampu :-)

Siti Shuhadah Zainol said...

shu nye entry lengkap x?
rasanya cam lengkap kan....

fatin hanani said...

kak eynda
yg x lgkap kak eynda bgtau kan..k :D so lgkp dah an
ok hihi :)

PUPUT said...

check2 balik...lega dah lengkap..hehehe...^_^

tiefazatie said...

wah...nama ifa dh ade..rasenye sume dh lengakp..hihi..ade je banner kt sidebar..=)

farra8979 said...

x sabar nk tau result... kak eynda, thanks.. me nama ade.. ^_^

~JuLiE~ said...

kak enyda julie baru join...g la check eh..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails