Tuesday, May 18, 2010

Eynda Beli Tudung Baru *winkwink*


Eynda order tudung2 ni last week thru facebook....actually dah lama plan nak beli tudung tambah koleksi...nak tunggu pegi Ariani ntah bila nak sampai sebab sekarang sibuk pasal rumah je.... Tetiba dapat tag dari Ainil Hawa .....masuk page dia...belek2 photo album...berkenan la...terus order kat dia...actually order 6 helai tapi dah sold out satu tu...kaler hijau lumut...cantik... :-) Redah beli je tau....sesuai dgn muka atau tidak itu belakang kira kekekeke....



Ini le tudung2 tu....dah dapat baru eynda perasan eynda lebih banyak pilih kaler2 tone pepel :-p Nak tengok modelnyer memakai salah satu tudung?? Satu je la....kalau lima2 nak posing nanti orang cakap melampau lak kan :-D 


*


*



*



*



*


*




*




*


*



*



*



*

Letih scroll?? Skit lagi :-p

*



*



*


*


Eynda pulak letih tekan benda bintang tu! Ok la ini gambarnyer....jeng jeng jengggg.....







Eynda selalu beli tudung dulu pas tu baru terpikir nak matchkan dgn baju apa hahahaha....akibatnyer ini le padahnyer....hentam saje dgn baju apa yg ada buat masa ni...nanti kita pi shopping baju kita bawak tudung2 baru utk cari baju yg ngam okeh! :-D



Pendapat eynda...eynda suka awning tudung2 ni...sesuai dgn muka eynda yg dah sedia bulat ni...nak komplen pun kena tengok muka sendiri ngehehehehe....tapi serius eynda suka...material kainnyer pun tak cikai punya kain....tak panas sebab tadi dah berjalan tengah panas...ok jek...servis cepat...hari ni bank-in duit, lusa dah dapat....

Kalau nak tengok koleksi tudung2 ni boleh le cari Ainil Hawa kat fb...eynda tak sure dia ada blog ke tidak....tengok kat info dia takde tulis pun....



Sekian...





36 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

saje je suruh trun bawah jauh...
sebab susah nak tgk model se-cun sis nieh...
hehehe...
=.=

tiefazatie said...

wah...like my mama..my mama pun suke beli tudung nie..but not on9 la..my mama suke sgt pegi kedai2 belek2..ngan kawan2 die..ifa xsuke ikut..haha..lame sgt..hihi..

a.z.n.e.e said...

kak eynda:
sy pun dh berkoyan2 beli tudung on9.. rsnye pos laju boleh bagi sy jadi duta kot.. huhuhu.. abng posmen pun dh tau dh anta ke umah, kalo tgk nama saya.. hehehe..

skrg sy tgh tggu kain saree otw ke umah... order 3 pasang, boleh??? hehehe... ini namanya ketagih!

p/s: mak sya dh marah suh stop beli tudung online.. heheh.. tp sy lum insaf lg.. hehehe..

Nana said...

cun! nana pulak selalu cari tudung nak match ngan baju..jimat sikit :)

Si Kenit said...

akak
yg kaler merun tu cantik
siyes =D

Lady of Leisure said...

cantik akak pakai... lady ada try pakai tapi macam tak sesuai lak ngan lady,, kalau gi berjalan senang kan bawak tudung macam ni tak yah iron kan..

Jiejah @ Iza said...

cantik la eynda , awning dia x tinggi sgt kan ?

nak skodeng jugak ler hehehe

sLEEping BEauty said...

amboi3 ... leh jadi model tudung la eynda...
tersgt2 comey :)

rDnA said...

comei2..boleh jd model tudung dah ni..sekali start beli on9 sure nak beli lg.dh jd cm habit plak

farra8979 said...

me loike shopping.. nk jengah gak la...

Mimie Fazira said...

kak eynda ... saya pun sama ... beli dulu , baru pk takdak baju nak match .... tapi gunakan tips ini ... pakai je dgn BAJU HITAM .... semua masuk ... hitam itu menawan ....

eynda said...

ceroi...exercise skit hehe..

eynda said...

ifa...akak suka singgah kedai2 jugak tapi selalunyer tak beli pun hehe...tak sempat nak pikir betul2 mana satu suka....kalau online ni banyak masa boleh tenung betul2 :-D

eynda said...

Aznee...addicted betul ye...akak tak sampai tahap tu lagi :-p

eynda said...

Nana...kekadang jadi terbalik...beli baju tapi tudung takde yg match :-p

eynda said...

Si kenit...thanks :-)

eynda said...

Lady....dah try yg Ariani?? Ariani kalau pakai mesti terletak je :-)

eynda said...

Jiejah...tinggi cemana ye...tak kot sebab eynda pakai jadi cam tu..tinggi tak? :-)

eynda said...

Intan...tq...hanya model di blog sendiri je boleh hihi...

eynda said...

rDnA....hehe...takut nanti kejap je akaun bank tu zero :-p

eynda said...

farra...terjah jangan tak terjah :-)

eynda said...

Mimie...ha'ah kan...guna baju hitam atau putih boleh je ngam dgn semua kaler :-)

honeylanz said...

eynda..dlm pic ni...Hannah mmg ikut mommy dia ;)

sweets said...

cantek semua tdg eynda...color pun senang nk match dng baju...

Kuacibunge said...

kak eynda...
ainil hawa ni ni kawan sekolah koci punyer wife...dulu selalu beli dengan dia...skrang dah beralih arah ke Sugarscaf...akak cuba bukak blog sugarscaf...koci berkenan sangat dengan tudung2 dia...memang cantik...kalau lambat jer sold out semua :)

eynda said...

has...ye ke hehe...

eynda said...

sweets...eynda tengok yg 3 helai tu kaler dekat2 je :-p

eynda said...

koci...ada follow sugarscaf...memang lawa2 tudung dia jual..terlupa pulak...rezeki Ainil kali ni...next time try beli kat orang lain pulak...dah hobi membeli kan :-D

LiAnA said...

nampak awning tudung ni tak keras kejungkan.. ikut bentuk muka.. cunn

Tihara said...

okay jer..matching color..licin nyo muko hang eynda. ;)

eynda said...

Liana...ha'ah awning tu ikut bentuk muka...sebab tu rasa best :-)

eynda said...

Tihara...eynda guna flash kat kamera tu...sebab tu tak nampak cela2 kat muka...cahaya flash sorok kot heheh...depan mata takdenyer licin...hari tu naik jerawat bawah dagu yg besar & sakit tu...seksaaa :-D

sisdee said...

eynda..lawa le tudung eynda pakai tu..now nie trend kan camtu..awning sama ngan ujung kain tudung :)

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah kak eynda..sesuai ngan muka kak eynda...

fabulous.farah said...

huhuh..betul..beli ol lagi senang..farah suka jugak kalo harga dia lagi murah dr yang kedai punya

Zulasyraf said...

Salam,

dapatkan tudung murah dan kualiti kain secantik tudung ariani...sila layari http://tudungzidni.blogspot.com

ataupun tengok tudung terus di http://miniwebsites.freetzi.com

saya pasti anda berpuas hati dengan "tudung zidni" ini.. kain A+,


-harga biasa saje: RM30-RM45...

-Belilah Sekarang!! Promosi RM20 sahaja sempena penjualan di internet...


selanjutnya, sila layari sebagaimana tadi http://tudungzidni.blogspot.com

p/s: kepada yang berminat gen tudung zidni, boleh la menjenguk di blog kami....

JOM PAKAT TENGOK!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails