Friday, May 21, 2010

Benci Bilang Cinta.


Citer Adamaya dah habis kan...sekarang ganti dgn citer Shah Jihan...eynda ada gak la tengok sikit2 tapi masih belum datang minat nak ikut tiap2 hari...dah lama nanti baru best kot citer tu ...bagi eynda la :-D

Tapi....eynda sudah ketagih tengok sinetron la pulak....Benci Bilang Cinta kat astro ria...setiap selasa-jumaat pukul 6.30pm. Baru start je citer ni...rasanyer hari ni episod 4 atau 5...suka sebab pelakon2nyer cantik & hensem eheemmmm.... :-p






Suka la tengok Marshanda yg bawak watak Winda ni :-)



Comel kan...masa ni macam Hanis Zalikha!


Baim Wong bawak watak Dimas...hero yg perasan hensem...anak orang kaya...




Tanya Adam...nak buat rambut cam ni tak? Adam kata NAK!! Mana boleh sekarang...nanti cikgu cukur rambut adam macam Mawi kikiki...



Rio Reifan bawak watak Aditya...abang tiri budak hensem atas tadi...nanti berebut si comel tu la...


Seronok tengok sebab si comel ni nak kena grooming bagi nampak sesuai dgn gaya orang kaya...maklum le feveret dia stoking belang2 pelangi & slipar aje :-p



Sinopsis ringkas...kalau nak sinopsis penuh google sendiri ye :-)

Dimas Subeki akan menjadi pewaris harta datuknya dgn syarat dia hendaklah berkahwin dgn perempuan pilihan datuknya? Apakah keputusan Dimas?



Ada desas desus cakap citer ni tiru citer Korea, Princess Hours....eynda tak pernah tengok citer korea zaman sekarang....dulu2 peminat setia citer korea, Meteor Garden tau hehehe....tapi apa kesah kan....janji enjoy tengok sinetron tu :-)


Agak2 lepas ni citer Shah Jihan jadi best tak? Takut nanti tak tau mana satu nak tengok :-p








20 comments:

Cik Emi said...

saya tengok!!! sebab marshanda ja... hero agak menyampah. mcm ceta korea skit kan????? oooo jumaat ada ek.. akak tau bila ulang? huhu..kantoi lagi nak kuar jogging kalau mcm ni

eynda said...

Emi..hero tu anak2 gadis remaja mesti suka kan! Macam akak ni rasa geli2 skit sebab memang peel tak brape suka lelaki kontrol cun hahahaha....ulangan pagi2 ada...petang 2.30pm kot...yg pagi tu rasa pukul 9 lebih...ha'ah yg perasan macam citer korea kat Dimas tu la...gaya tak boleh blah :-p

pearl jade said...

salam kak eynda..sori...rasenye hr cte ni main selasa -jumaat.maaf kalau silap...
cerita ni mmg tiru cerita princess hours tp xkisahla...sbb cte ni best...rse smngt sbb drma plhan kt indon kan.waaa dimas ni mmg ensem....btl ckp akk.plakon2 die comel dan ensem..2 antara sbb sye tgk jgkla.heheh

eynda said...

pearl...salam...selasa - jumaat ek..akak tak brape perasan...nanti akak edit kat situ...best kan citer ni :-)

noradzlina.kamdani said...

cite ni tiru cite PRINCESS HOUR KOREAN MOVIE ari tu br tgk (CD beli kt ZEL) he he he now jd fav sinetron lin dgn Syaza siap gaduh dgn ikram lagi..

Me said...

tgk juga ,harap2 cite dia x melampau mcm kebykkan drama indon lain, smpi kekadang malas nak tgk, klu og baik tu baik sesgt, klu yg jahat tu melampau jahatnya, x larat nak tgk

Lady of Leisure said...

comel la heroin tu lady rasa penah tgk satu sinetron dia pakai tudung... cantik orangnya walau dia tak make up tebal... natural beauty kan..

NiNiE AyOb said...

kak eynda..ninie pon tengok..!!! mula2 mak yg layan sorang2 pastu mak kata best citer ni...bile sekali dah tengok mcm addict plak.. mesti nak tahu pastu jadik ape setiap episode tuh....hehehehe...Best3...

Si Kenit said...

woah
best ek cite ni akak?
oh,Liza bizi sampai tak sempat nak tgk tibi
T___T

kak mas said...

cam takkan bes jer citer syah jihan tu. tkde aura..

Cik Emi said...

marshanda ni kan penah gossip *sakit@mental@depress* sebab dia ada sakit tulang belakang @ apa ntah, tak pasti sakit apa. kesian sangat. publish video youtube yg mcm orang tak betul. sampai satu tahap dia kena rehat belakon kot. tp skrg dah ok rasanya.

nurulhudaresad said...

shahjihan mcm tak syok je...nurul mmg kureng sket kalo so fauziah gous yg blakon...

benci bilang cinta memnag mcm best setelah dah lama gile x lyn citer indon:-)

sesemutku said...

nak sangat2 follow...tp sokmo x sempat...sbb plakon2 dia hehehe

fatin hanani said...

fatin xtgk pn..ritu dan tgk iklan sat..
dok u na da tb
la ni cuti tp x reti dah tgk tb hihi
dah lma x tgk..
tkt nnt tgk balik u kena tggai cita 2
haaa x best :D

NeenaAnuar said...

samalah kite kak.. neena pun cam tak berapa nak layan citer shah jihan tuuu.. skg layan benci bilang cinta nie gak! suke tengok hero ngan heroin dia kan! :D

ratna said...

mcm best jer. muka si heroin tu mcm muka aishah AF pun ada gak.. yg heron perasan hansem giler2 tu mcm poyo jer.. hik hik..

Mia-Ina said...

mia lani dah mula suka cite shah jihan..tp geram dgr lagu dia yg besa2x je.,.suka tgk psl aksi lawak si fauziaj ghos..layan..zass

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kadang2 terlayan gak citer nieh...
hehehe..
=)

AyuArjuna BiGoshh said...

marshanda sebelum ni selalu dapat watak gadis bertudung sebab die ni muka comel dan bersopan...n mmg selalu digandingkan dengan Dain dan Rio (die ni lak selalu dapat watak jahat)...ahaks...i sekrg ni tengah layan dvd korea je eynda...huhu

N A N I E said...

salam eynda..ai suka citer neh..ingat tak ramai org suka..besh kan? semalam ai tgk kat youtube..dari kol 10 sampai 3 pagi haha..nih mata ngantuk..ai tak suka Dimas..ai suka Aditya..tapi bile dah tgk byk episode semalam, mcm suka ngan Dimas lak hehe..u mesti akan taggggg ngan citer neh nanti..:)

*Cuma ai bosan babak keluarga Winda je sebab bingit sket hehe*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails