Wednesday, April 14, 2010

Terima Kasih Kawan-Kawan....

Kerana walaupun lately eynda kekurangan idea utk menulis...hormon dalam badan eynda pun tak stabil....kejap emo...kejap ok...kejap malas...citer pun kekadang memboringkan setengah pihak (ada haku kesah??)


Tapi blog eynda masih ada ramai pengunjung yg unik....eynda bayangkan minggu ni sehari boleh dapat dlm 100-200 pengunjung unik je...sebab eynda kurang blogwalking...eynda kurang klik2 utk nuffnang....weekend biasa la memang tak ramai jenguk kan...

Terima kasih semua...walaupun mungkin yg masuk blog eynda sebab TERsinggah....atau sebab nak blogwalking thru bloglist eynda....eynda amat hargai....

Kalau ada yg eynda jarang jenguk atau tak pernah jenguk blog ...sesape saje la...sorry sangat2...masa eynda sekarang terhad...insyaallah eynda cuba ziarah blog2 yg datang tinggal jejak kat blog eynda....

Terima kasih daun keladi...datang le sini hari-hari...hihihi...





38 comments:

Jiejah @ Iza said...

fuhhhhhhhhhhhhhh mmg ramai yg follow blog eynda ni . saya pun hehehe .

myranaqi said...

myra tiap2 hari mesti singgah kat blog akak tau..huhuh
blog yg best..

sLEEping BEauty said...

saya dtg lagik..
heheheee..
sbb suka kat cini!

Ena said...

Wahhhh..

ramainyer yg ziarah blog kak eynda nie kan!..
bestnyerrr..
mesti nuff pun byk kan!

LiAnA said...

hahaha jd kenalah selalu buat entry supaya ku selalu datang lagi.. eewaaahh cam pantun lak wakakaka

makcikrehan said...

sama-sama kasih... hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sentiasa singgah...
sis glam kot...
hehehe..

uncle said...

blog idola ramai semestinya menerima unik visitor yg tinggi hihihihi tahniah eynda..uncle pun akan berusaha mencapai tahap sebegini (walaupun masih jauh dari jangkauan) hahahah

eynda said...

Jiejah...tq :-)

eynda said...

myra...thanks dear :-)

eynda said...

Intan...kalau la boleh ambik coklat akak dah letak kat blog ni tau :-D

eynda said...

Ena...nuff akak tak la banyak...tengah kumpul kot2 bila tahun boleh cashout beli netbook hahahha...bila tahun tuuuu...

eynda said...

Liana...berpantun pulak kita ye :-D

eynda said...

MR...kasih diterima balik :-D

eynda said...

meniti senja...thanks...glam ke ...jauh lagi nak glam kebabom hehe..yg penting terus jadi diri sendiri kan :-D

eynda said...

uncle...tq...blog uncle pun boleh tahan tu...tengok follower pun dasyat...uncle ada cara tersendiri dlm penulisan...keep it up...mesti kalah eynda nanti hahaha...

Zur said...

kak eynda,

first, jgn ambil hati apa org komen, yg penting akak happy..

Jgn sebab kata2 org, akak lupa kepuasan yg akak dpt through blogging..keep it up, u did a good job!

by the way, wish you good luck and teruskan berblogging..heheheh

yangyuyu said...

sebenarnya org yg kutuk tu dia dengki, kalau boring takkan seramai itu visitornya..len la blog sy unique visitor tak sampai 30 org sehari sob sob sedih..

yangyuyu said...

kak nak buat iklan jap

jom join mylook, buat duit dgn hanya search http://bamyuyu.blogspot.com/2010/04/jom-join-mylook.html

fabulous.farah said...

huhuh..ramai nye baca blog kak eynda..suka baca blog ni..nampak happy jer hidup..suka tgk hannah jugak=)

A D I A said...

wah ramai pengunjung kak,alhamdulillah. mana tau lepas ni leh jadi cam redmummy :)

honeylanz said...

blog eynda..natural...suka masuk melawat..

joegrimjow said...

hoooho
ini mungkin penaangan dari cntest ritu
mantap2
;)

Zur said...

joegrimjow, contest apa? nak wat contest gak lah, mana tahu boleh pecah inbox and comment from..hahahaha...salam perkenalan semua, mehlah singgah blog zur

Mrs. Eeza Herman said...

hi kak eynda..
salam perkenalan..
sy salah sorg silent reader akak..
suka baca semua entry akak..

vee said...

Eynda..ari2 vee masuk blog eynda..coz suka baca entry2 eynda tu.best!!
cuma kdg2 x tinggal jejak je..hehe..

Tihara said...

sama2 makan keladi eynda..ekekeke :)

eynda said...

Zu...thanks sebab buat akak tersenyum...betul kalau kita asyik pikir apa org cakap, mana hak kita kan...org suka2 je buat macam2 kat kita...so biar je la...janji kita happy...bukan kita buat salah pun....

eynda said...

Yangyuyu....ada jugak pengujung unik kan dari takde langsung hehe...slowly nanti mesti makin ramai....eynda dulu pun bermula dari bawah :-)

eynda said...

Farah...hidup akak pun ada masa sedih jugak...ada jugak yg terluah kat blog ni...tapi kekadang tak elok kalau asyik citer yg sedih2 kan...boleh effect kehidupan sehari2...lebih elok cari kegembiraan ;-)

eynda said...

Adia...thanks dear...nak jadi macam RM kena ada komitmen yg kuat dlm dunia blog ni...akak belum sampai tahap tu hehe...insyaallah masin mulut kawan2...akak belanja eskrem sorang satu nanti eh :-D

eynda said...

Has...natural ke...yg penting kita jadi diri sendiri masa menulis... :-)

eynda said...

joe...salah satunyer mungkin jugak :-D

eynda said...

Hai mrs.Eeza...thanks ye sudi baca blog akak :-)

eynda said...

Vee...tq... :-)

eynda said...

Tihara...nanti kita buat asam pedas keladi ek :-D

NeenaAnuar said...

sama sama kasih kak eynda!! suke ngan blog akak! :D

zailamohamad said...

ramainya orang baca blog eynda..mesti duit Nuffnang dah banyak ni kan;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails