Tuesday, April 20, 2010

Sweet Like Chocolate 1st Contest.

~ Sticky Entry ~


Kat bawah ada entry baru...rajin2 la scroll ke bawah yer...


Jom join!!

Tifa buat 1st contest sempena hari jadi anak dia, Farhan pada 23hb April nanti.


Syarat - syarat penyertaan mudah sahaja: (copy & paste)


Buat satu entry mengenai contest ini dan nyatakan nama dan umur anak anda.Jangan lupa uploadkan video telatah si comel anda itu. Tak kisahlah waktu mereka sedang buat apa. Menyanyi ke , mandi ke , melompat ke , menangis ke.
Semuanya berdasarkan creativity anda.


Panjang rakaman adalah 1 hingga 5 minit sahaja.Dan mengapa anda sukakan video ini.
@atau
Buat entry nyatakan nama dan umur anak anda, uploadkan video dalam youtube dan linkkan video anda itu
@ atau
Siapa yang tiada blog boleh upload di youtube dan email the link to me, nama dan umur wajib tau .....
Email me : jill_tifa@yahoo.com

Tarikh tutup penyertaan adalah 20 April 2010.

Keputusan akan diumumkan pada 23 April 2010.


* Kalau dapat sambutan, Tifa akan adakan giveaway untuk para mommy pula.
This time kita bagi peluang pada little kiddies untuk tunjuk bakat terpendam ya...
*Don't Forget tinggalkan comment anda di sini untuk Tifa lawat ye :)
Hadiah menarik menanti si comel :)


Eynda pilih klip ni utk contest Tifa...actually ada klip lain yg eynda rasa lagi best nak letak tapi nak upload asyik tak jumpa...geram betul...takpe la letak yg ni ...suka2 support kawan buat contest...eynda pernah buat contest so eynda paham perasaan tuan contest ;-)



Nama anak : Hannah
Umur : 3 tahun 6 bulan

Hannah tengah nyanyi lagu Kris Dayanti....asyik ulang chorus je...tapi yang penting sila tengok gaya penyampaian dia tu...begitu mendalami lirik lagu...peserta AF8 pun kalah tau hahahah...sape nyanyi lagu ni minggu lepas?? :-p


Kawan2 jom la join...kita support Tifa...

Klik kat sini utk ke link contest : Sweet Like Chocolate 1st Contest.







36 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xder anak xleh wat ape...
kene pinjam anak org nie...
hehehehe...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
hannah hannah hannah...!!!
*full support*

Queen said...

alamak..takde anak..taruk video baby tua (hubby) tu boleh tak?...ahahahahaa....

btw...

AF Hannah...

feeeewwwiiiit....

(kat opis saya takde speaker nak dgr suara..jadi memang 100% saya terhibur dan ketawa tgk gelagat hannah....time dia buat jari telunjuk dia ke depan tu dah macam ayumi pun ade....hihihihih)

sweet hannah!!!

hannah
hannah

we want more
we want more
we want more


hihihi

gud luck kak eynda..

gud luck hannah!

Sharinginfoz said...

apa lagi join contest....

E-mail Akan Pupus????

Sedap Ke Makan McD????

Mrs. HaKiMi a.k.a ViOLeT said...

ahahhaaa...so sweet la hannah ni.... ahahahaaaa.... go hannnah go hannah go hannah..... u go giri...

ps : to mama hannah..rajin2la upload video hannah ye.. i loike..

makcikrehan said...

duyu wicana diyimuuuu....
nyadiyimu...yeya dicyaya diyimu...dicayi dicayi diyimu.....
bia dicanan diyimuuu....

menaip komen ini sambil telinga cuba menangkap lirik lagu.

hahahaha sgt comel!

NeenaAnuar said...

ayok!! tak dak anak leww... huhuhu...

tapi I'll give you full support kak eynda!! Good Luck!!

Hannah memang sgtttt cute!!!!!!!! suke tengok gaya dia yg last2 tu.. sampai terkenyit2 mata! hehehehe...

Ray said...

Aiyoo....hahhahah gelak je tengok keletah Hannah nyanyi.

Tapi satu hapah pun Ray tak paham:))..

Simpan lekelok video cemni..esok2 dia dah besar sket Eynda tunjuk musti dia malu-malu;;).Imagine esok-esok lagi tunjuk kat bakal menantu ke...boleh sesama gelakkan Hannah heheh

yangyuyu said...

kak eynda..boleh ke sy letak video yg upload di blog bukan di youtube?

eh sori, should ask penganjur..hehe nak masuk..:)

Nini Aziz said...

alahai..marissa lompat2 tgk video kak hannah nyanyi.. tu versi German ker hehehe..momy marissa lak gelak2 sampai nk kucil ni.. hannah sgt sporting la.. comel la plak..siap ade angkat tgn..goyang2 kan kepala lg..hehehe...

~ Lady ell ~ said...

hihihi...gud luck buat hannah..tp yg dpt adiah maknye la kan...:)

shabiela said...

2 kali dgr br faham lg hannah nyanyi.. wah.. dgn penuh emosi nya hannah nyanyi.. siap geleng kepala lg.. heheh.. AFUNDI HANNAH!!! :)

sisdee said...

hahahahahahaahh...my sarah suke tgk hannah nyanyi..asyik tanya sape budak ni ibu hahahhhah cute le hannah..

sue said...

wakakakaka...so sweetttt..KD version hannah..

dilaOHdila said...

Voted 4 HANNAH!!!!! so sweet mbangget. Pitching tak larik tapi senikata macam lagu HINDUSTAN aaa (hehehehe) adui lawak lah Hannah ni menghiborkan betol.....

Cik Emi said...

heheh apa hannah nyanyi ni.. kuikui

:: MURNI MASREENA :: said...

jap3 nak bagi komen nih...
1. penampilan menarik....
2. pitching ok...
3. cuma cameraman... len kali ambik gambar penuh yer... nak tgk kasut hannah pakai tinggi tak.... kekekeke...

eynda...
amat comel dan lucu gelagat hannah.... Vote for HANNAH!!!!....

|| NaFiRaa || said...

hehehehehe...kiutnye!!!

gud luck!

Idida Aziz said...

eynda...comelnya hannah nyanyi...dh la macam anak patung...siap ngan tunjuk2 lagi...nafisa tak reti gini...dia pemalu sgt

Chik Na said...

so sweet... makin lama makin bersemangat Hannah nyanyi

ena said...

hahahahahahaha comelnya hannahhhh!!!

go go girl!!! ekekeke

tifa said...

Thank you Eynda promote my contest .

Softtouch [Hanim] said...

gud luck hannah syg...

eynda said...

Thanks semua :-)

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

pandainyer hannah, 3 tahun dah pandai nyanyi lagu kris

i_sofia said...

waaaa.. hebat la hannah. AF Hannah camne nih...

akak belikan la microphone Barbie satu kat dia.. mesti dia lagi layan nyanyi.. :)

Good Luck Hannah!!

hans said...

vote for hannah! hehehe cute sangggaaattt....!

Rinna said...

Penuh perasaan sungguh Hannah nyanyi..ada gaya penyanyi terkenal akan dtg..

So cute.. vote for Hannah :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

heeehhe..so sweet
mmg cute
duk ulang chorus
tapi tatau ape dia sebut tu..tp lenggok lagu mmg ade..eehehe

gud luck..:-)

IbuYasmin&Danish said...
This comment has been removed by the author.
IbuYasminDanishIrfan said...

cute giler....lama tak tgk Hannah...
Ape khabar Eynda???

Eye_nee said...

Cute nyer si Hannah.. Eynda....lagu Kris Dayanti versi Jerman ni....hahahah..

Rashidah Ibrahim said...

Assalamualaikum, Eynda. Tak berapa reti nak masuk peraduan... cuma nak jemput lawat blog akak. www.idarashida.blogspot.com

Salam blogger.

m@ said...

cutenyaaaaaaaaaaaaaaaaa!
go hannnah!

eynda said...

Trima kasih :-)

Byzura Razali said...

sweet little gurl!!! ni tak sabar nak baby gurl neh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails