Thursday, April 29, 2010

Statistik Tentang Eynda Di Facebook!

Masa awal-awal register facebook, eynda rajin sangat buat kuiz....tapi games eynda tak layan sebab tak reti main hihi...

Sejak facebook dah tukar2 setting eynda jadi malas pulak main kuiz...bagus la tak le habis masa depan pc je kan :-p

Cuma kekadang je tengok kawan2 buat kuiz yg rasa menarik, eynda pun nak buat jugak...macam hari ni nampak Shakirah buat satu kuiz utk check statistic...menarik pulak saje syok2 buat hehe...





Dapat result macam ni... 68 are confused about their gender?? Hmmm...sape la mereka ye hihi...ntah apa-apa le facebook ni...takyah la percaya sangat kan...tambah2 yg bawah2 tu merapu je la...macam tukang tilik pulak....cuma part ada anak 3 tu eynda terkedu gak le...ada yg ke3 ke? hihi...






** Selalu terlepas baca status kawan2 yg kekadang tu penting utk eynda tahu :-(





12 comments:

Si Kenit said...

woow!!
weewiitt lah kak eynda =D

yangyuyu said...

wah ada 3 anak..cepat buat yg lg sorang tu:P

menarik la statistic ni, nanti nak buat jugak

Queen said...

kuiz facebook ni mengarut2 kadang tu..tapi yang nie macam best nak try...

nak trylah...

joegrimjow said...

kekeke
status facebook ni
macam macam ade kan
hehe
menarik3

bleh ditry
;)

sisdee said...

ada eynda..anak tekak hahahahhahahh

quiz kat fb kdg2 bes mmg :)

Lady of Leisure said...

dah tentu akan ada yang ke 3 kak eynda... kene ada, lagi banyak lagi bagus coz anak akak comel2...
:)

noradzlina.kamdani said...

sy nye stat ade few yg sama dgn akk he he he..rs ni auto generate saje jek bg kite suspen

maya amir said...

heheh.. i pun tak reti layan game kat fb,... kuiz pun sesekali jek..heheh

a.z.n.e.e said...

sy pun ada ramai kawan.. selalu je ter'missed' dorng punye status.. rs mcm nk delete mane yg tak kenal tue.. tp nk ikutkan 95% adalah kawan2 sy dr 500 org tuh.. so, mmg susah nk delete dan xkan delete.. huhuh.. dan akan sentiasa ter'missed' status dorg...

E-na Zarina said...

macam2 ada kat fb ni kan...eh eynda dah xnak tambah ahli lagi ke? muda lagi kan...

Mr PenyuBiru said...

ade jugak yg kompius status gender dia ek.isk..isk..hehe

A D I A said...

yg konpius gender tu tak letak gender kot. err ramainya kawan k.eynda.. kena buat fanpage ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails