Thursday, April 29, 2010

Lady Gaga.....

Lady Gaga adalah sangat pelik!




Walaupun dia pelik, eynda suka dengar lagu-lagu dia...

Tapi...


Hari ni eynda sangat geram!!

Sebab semalam eynda beli CD Lady Gaga...Edisi Malaysia hokey....yg ada lagu Bad Romance tu...

Baru perasan tadi....cover CD kat tulisan "Monster" tu... huruf T adalah berbentuk salib huwaaaaaaaaaaa......why oh why..... serius tak perasan masa beli....rugi RM39.90 :-(

Ingat nak buang cover CD, simpan CD aje...ada tanda tu jugaakkkkk.....




Sangat sedih :-(






** Cukup le dengar kat youtube je lagu2 dia.....






38 comments:

Azmiezas said...

Pelik kan fashion Lady Gaga ni,..tapi jd trend sekarang ni....

sLEEping BEauty said...

ye ke eynda ,ada tanda tutttt...?!
tapi mmg lagu2 dia best...
]huhuuu

mIsH IeRA cIK irAh said...

sangat x suke vc die :|

AISYAH HANI said...

eynda ambik permanent marker hitam, kaler je kat tanda tuttt tu..

ana said...

baru nk ckp mcm aisyah hani tu...ambik marker yg permanent tu..

ratna said...

dia ni mmg pelik.. yg gambar dia jadi merah tu lagi pelik.. mau tak kenal.

Queen said...

setuju dgn blogger2 lain..amik marker kaler sampai tak nampak tanda....

lady gagaggagagaggagaggaga

honeylanz said...

lagu dia best².. tp x sanggup nk tgk clip video... seksa je rs nye ;)

sweets said...

alisya suka lagu lady gaga ,suruh pa dia beli cd tp blom beli lagi..
bagus eynda buat entry ni...
nanti nk tengok la ,bila g kedai cd.

Ray said...

Huhuhu..

Ray pon baru nak sajes suh Eynda amik je marker buat artwork kat CD tu..

Tapi kan Ray actually tak suka sgt Lady Gagak ni. Bagi Ray dia punya pesen yg pelik2 ni sebab nak tutup the fact that suara dia dgn lagu2 dia biasa2 je...takde pun yg buat kita rasa 'WOW'!!

Cuba imejin kalau dia takde fashion sense yg pelik and outrageous cenggini, and instead dia pakai pesen yg biasa2 je, rasanya lagu dia laku tak???

My opinion duaposen je tu:D

fatenton said...

lady gaga ni mmg seorang yg sgt pelikkk..
faten pun kdg2 takut tengok dia..
tapi lagu2 die bestkan.. :D

sheila said...

nak wat camne...kite ni manusia. kengkadang sume nak cepat..pastu bile over excited sume mende kite lupa...next time kenelah alert

sisdee said...

lagu lady gaga ni pun ada words yg tak leh nak dgrkan kat anak2 tau..hehehehehe..ada stu lagu tu..tp lupa lak tajuk dia..ada f*c* u..huhuhu..

buang je le kot eynda cd tu..wht to do..huhuhuhu

Sal said...

lady gaga...memang extra ordinary..

honey amour said...

veri de pelik

fabulous.farah said...

huhuhu..baru nak cakap kat akak..kalau farah conteng jer..sayang lorr

haN@ HuNnY said...

betol2...mek je marker...
btw..lagu bad romance pown xleh denga sebb lady gaga puja tuhan dier,..
ra..ra tu en sun god - kristian punya...
so xelok kite dngr n nyanyi lagu uh

eynda said...

Azmiezas...jadi trend ke...eynda ni tak brape perasan fesyen terkini sejak dua menjak ni :-p

eynda said...

Intan..ha'ah ada simbol tuuuu....

eynda said...

mish iera...akak pun tak suka sangat vc dia..tak sedap mata memandang :-D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ohoho..ade jugak artis mesia sibuk tiru gaya pelik dia..sape lagi if bkn enot & didi alias..uhuhu

bad romance klip dia kelakar kan. ade pistol kat bra..kah kah kah

eynda said...

syani...neisya...nanti cari marker permanent...tak sedap hati bila tengok tadi...

eynda said...

ratna..akak gerun terus tengok yg baju merah tu :-p

eynda said...

Nik..ok tq...

eynda said...

has..betoi...video clip dia terlalu terlampau...

eynda said...

sweets...ada satu lagi cd dia RM29.90 semua lagu ada kecuali lagu bad romance tu...rasanyer cover dia selamat...eynda le tersilap pilih cd..

eynda said...

Ray...ramai artis macam tu...even kat malaysia pun ramai penyanyi yg takleh nyanyi so pandai2 la diaorg cipta imej kan :-D

eynda said...

faten...lagu2 dia catchy kan :-)

eynda said...

sheila...ni kes nak cepat le sebab bawak anak2 sekali takleh nak pikir dgn waras kekadang...antara dua cd lady gaga, yg ni eynda ambik...eynda rasa satu lagi tu cover dia ok...what to do...

eynda said...

sisdee...betoi...actually lagu2 dia eynda tak hafal pun...dengar2 gitu je...yg eynda suka rentak2 lagu dia sebab bawak rancak so eynda pun tak rasa malas kekekek....

eynda said...

Sal...betul :-)

eynda said...

honey amour...dia memang pelik :-)

eynda said...

Farah...akak belum buang...nanti cari marker pen..

eynda said...

Hana hunny...ye ke...akak tak dengar lirik lagu...selalu lagu2 apa pun tak pernah hafal..lebih tumpu kat rentak lagu je...dengar pun dlm kete..sempat dengar 2-3 lagu je kekadang :-D

eynda said...

rose...ye ke?? naper eynda tak perasan enot & didi alias tiru gaya lady gaga ek..hihi...

Lady of Leisure said...

ya ampun dulu lady hampir tak kenal lady gaga ni sebab slalu sangat tukar pesen heheheh...

ERMAYUM said...

erma sgt ketinggalan lagu omputih ni - sibuk duk dgr hot fm tv pun jarang intai - ni la baru dowmload lagu zee avi sebab ada org cakap best - rupanya da glamor kita ketinggalan ketapi

NeenaAnuar said...

memang diaorg nie menyebar secara senyap kak.. kenkadang tu kite tak perasan pun kann...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails