Friday, April 30, 2010

I've Got A Krush On You......

Salam Jumaat semua....

Tajuk pagi ni ala-ala jiwang skit...mana dapat idea?? Cilok dari iklan gantung2 kat ceiling KFC kekekeke.....entry ni ada kena mengena dgn KFC jugak...

Last rabu lepas ambik adam kat sekolah kami pegi makan-makan kat KFC...lunch hour situ paling tak sesak...tempat makan lain semua sesak...ternampak le produk baru KFC nih...harus le try kan....



Mata menjadi galak semacam je sebab nampak Classic Mocha Krunch tu!! Order satu!!



Yang ni pun mesti sedap.....



Yang ni konfirm menyegarkan....


Aiyarrrkkkk....gambar blur...rupanyer kamera tu fokus kat adam hihi...see...kekadang dlm banyak gambar mesti ada jugak yg tak menjadi kan... :-D

Pendapat eynda...rasa mochanyer lazat....tapi eynda prefer ice-blended biasa....ini ada letak biskut perisa vanilla yg dihancur-hancurkan...so jadi crispy je bila minum....macam kurang enjoy skit la masa minum....tak tau la orang lain taste tak sama dgn eynda kan...kalau nak tau rasa cemana sila la terjah KFC....iklan ini adalah tidak berbayar harap maklum :-p

Kalau pegi lagi next time try order perisa lain pulak....







21 comments:

sisdee said...

wah!!! kita ni pntg dgr mocha mesti dtg hahahahhahahah....

bole le nnt try cari kan...cuma kita kureng sikit makan kfc lately tak tau le napa..ada yg kata resepi baru sedap2 ek ..dah lama gile tak pegi..huhuhu...

eynda said...

Sisdee...pencinta kopi mesti terjah hehe...tu la pasal...eynda heran tengok kedai makan lain sesak takde tempat duduk tetiba kat kfc lengang....maybe ah tak brape sedap macam dulu kot...bukan original recipe lagi kan...

Nana said...

mujur dah minum white coffee pg ni, kalau idak mau ke kfc lunch nih...ki3. sedap ye...wajib cuba weekend ni :)

j.u.l.i.e said...

wahhh...harus mencuba jugak ni kak...harussss...

ArELeEz said...

sib baik xb'bayor. if iklan b'bayor, uiks! masyuk woo.. he3..

Chik Na said...

sama la kita..rabu malam tu pun chik na dan anak-anak dinner KFC jugak tapi tak try la plak minuman baru depa tuh..

dilaOHdila said...

sedapnya.....
teringin aku ni NYDA...

cikbedahlaser said...

waaaaa kfc ade produk baru ke?
ayoo kena try nih... mgu lepas xde lg rasa nye.. uhuhuhuhu
saya mesti pilih..

Queen said...

pergh..sangat me'yummy'kan....ehehhehehee

kalau nik nik pilih lime..pastu banana stoberi tu..

pastu baru ada crunchy2..sebab nik suka mocha tu..tapi tak suka crunchy2 dalam minuman kecuali taburan badam...

sama je macam kak eynda...hhehhe

ERMAYUM said...

yg lemon tu nanti i try leh rasa sour ni ha eheh

honey amour said...

tolong order dan bayarkan sekali yerk.nati aku kasi alamat rumah...

Tihara said...

e eh..ada menu abru ker..nak arr

Rinna said...

Owwh ada menu air baru yer..Eynda.. nanti kalau gi KFC mesti try punya..hmm.. :)

fizamior said...

yummeh... terliur la pulak... erkkk...

Mia-Ina said...

br tau ni psl kfc nye ni ......kte klu dgr mocha mcm sedap...tp tgk ice blended dlm iklan tu leh thn...org ckp baik rs ice blended biasa,lg sedap kot..tambah air mocha yg dlm tin tu pergh,..seddpanya

Cik Emi said...

akak! kenapa kfc tak dak? huwaaaa penat ja p sbb teruja ;p

Lady of Leisure said...

hmmm lama tak makan kfc

NeenaAnuar said...

adeeehhh!! memang terliur neena tengok sparklers Lemon Fresh Fizz tuuu... huhuhu....

Eyriqazz said...

fuhh..nampak sedap..kena cuba dan singgah ni..thanks for sharing it..

Just Call Me Bitt said...

wahhh sangat sedap...nak p test jugak...

ratna said...

ooo ada produk baru ekk kat kfc.. nak try ler.. nak try yg classic kookies n kream tu.. nampak mcm slurrrppp. straw dia ngapa tak belang2 cam dlm gambar ekk??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails