Friday, April 23, 2010

Siapa Pemenang Sweet Like Chocolate 1st Contest ??

Pemenang contest ini sudah diumumkan!!



Hehehe...konfirm tak nampak apa yg tertulis tu kan...saje je letak gambar blog tifa....nak tau  sape menang jom la terjah  blog tifa ....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*






Yeaaayyyyy.....semua adalah pemenang...tak ada yg pengalah.....terima kasih tifa.....suspen jugak nak scroll down entry tu tadi hehe...

Ehhh...dah tak suspen la utk pembaca blog ni...eynda dah bocorkan rahsia hihi...apa-apa pun terjah la blog tifa utk tahu sape lagi pemenang2 lain k ;-)









6 comments:

Lady of Leisure said...

tahniah untuk kak eynda n hannah...
:)

sisdee said...

wah hannah menang...hehehehe mmg cute pun..congras dear..

hannah nyanyi byk2 lagi ek :)

dilaOHdila said...

tahniah utk Hanna & enyda.....
boleh banjer dilla lepas ni (ahak)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

paling berbakat tue...
hehehehe...

aNa SuZaNa said...

tahniah hannah... leh belanja cendol kat giant ni kakk.. kikiki

Mr PenyuBiru said...

semua menang? tahniah buat semua pemenang termasuk tuan blog ni. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails