Monday, April 19, 2010

PaReNTHOTS.......

Salam all..yuhuuuu...happy monday....blues kah?? :-D

Cemana weekend? Best? Later eynda citer pasal weekend eynda...rasa2nyer ramai dah boleh agak kot haha....

Okay hari ini nak citer pasal satu website yg boleh kita promote blog kita tau...especially for mama...mummy...daddy...papa..ayah...mak...ibu...bapa...pendek citer yg dah ada anak...takde la semeriah geng blogger tu hihi...

Eynda dapat satu email...bila eynda bukak email tu best jugak la sebab berkenaan dgn blog kan...terus register blog eynda kat situ...hari apa ekk...Jumaat kot eynda register...sabtu/ahad check dah ada dlm list...boleh jugak nak kenal2 dgn blogger lain kat situ...rasanyer website ni masih baru sebab tak ramai yg join...jom la letak blog korang kat situ....boleh tambah kenalan ;-)







Directory dah ada link eynda dalam list....





Register blog anda di sini .....





Pilih blog button yang comel kat sini utk tepek kat sidebar blog korang....




Lepas buat 2 benda tu tunggu je la...esok lusa tu insyaallah keluar link korang kat list tu....eynda citer ni tak dapat apa pun....cuma eynda dapat share info je...website ni bukan suruh cari downline ke ...suruh jadi perujuk ke....takdeeee....

Eynda suka blog button tu...comey je ...selain tu boleh baca macam2 kat website tu....banyak berkenaan dgn parenting...tak rugi :-)







8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

agak² i layak tak join???
hehehehe...

eynda said...

ceroi...cehh panggey ceroi je senang kan...kena jadi bapak dulu kot...nak jadi bapak kena kawin dulu kot hehe...boleh ke nak guna tasya utk join kat website tu? :-p

sLEEping BEauty said...

rasa cam interesting la eynda...
mmg comel kan blog button tu..
thanks for the info sis...~

zarin said...

eh, nk join gak lah..comey tul blog button tu :)
anyway thanks for the info

superheroes' mom said...

I ada baca pasal Parenthots ni dalam paper last week ke tak silap? Pastu lupa, thanks Eynda buat post ni ingatkan I balik pasal benda ni :) nampaknya masyarakat dah ambil pusing pasal mom bloggers or parents bloggers macam kita kan? =)

Pn. Zana said...

~Eynda~
I dh register!!Thanks a lot

Adrina Adi said...

dah register. thanks ya!

Lady of Leisure said...

thanks for sharing kak eynda..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails