Monday, April 19, 2010

Macam Siaran Ulangan Jek...

Seperti biasa la....hari sabtu selagi hannah ada kelas tumble tots, itu termasuk dlm blog eynda ni...sebab eynda menulis apa yg berlaku dlm hidup eynda kan...sebab tu la nama blog ni Eynda's Diary ;-)



Sticker minggu ni....kenapa setiap minggu eynda tepek gambar sticker?? Sebab setiap minggu adalah sticker yg berbeza mengikut apa yg diaorg belajar dalam kelas.....minggu ni belajar senyum kot hehe...patut le makin suka senyum...tapi bab menjerit kalau org nak pegang masih ada ...bagus jugak kan takde la org tak tentu hala boleh pegang dia sesuka hati :-p

Jumpa Nana seperti minggu lepas, hantar Irdina ke kelas jugak....next time kita kena posing2 skit la Nana kan buat kenangan cewaahhh :-D

Habis kelas, lunch kat The Chicken Rice Shop...lunch pun dah dekat 4pm! Tapi sebelum tu dah makan skit2 kat rumah...takde la perut masuk angin....nampak Nana & family kat Kenny Rogers sebelah :-D

Nak tahu...eynda tertenung seseorang masa kat TCRS...dia kat luar TCRS la...berjalan dgn awek cun...eynda tenung sebab nampak dia lain macam...ada gaya...style lebih kurang macam mamat drift...awek pulak cun macam model...tapi awek tu nampak bangga giler sebab boleh jalan dgn mamat sebelah tu...mamat tu rambut hitam belang putih....beberapa saat je dia lalu kat luar TCRS tu...tetiba eynda terkedu...ADAM AF!!! Korang minat adam tak? Tak minat sorry la...eynda pun tak minat tapi bila nampak depan mata lain sangat dia...kat luar lagi hensem & tinggiiiii....kekekek...hubbyku jelessss :-p Tak habis2 lagi le citer nampak Adam AF tu dlm kete....sebab eynda heran apa dia buat dgn gepren dia kat Subang Parade tu??Naper tak pegi shopping kompleks yg lagi mewah kan hehe...Sape ye awek tu??


Lepas makan sesi melawat rumahku syurgaku....takde gambar special la kat sana...sepatutnyer kontraktor nak serah kunci balik minggu ni...tapi ada lagi yg kami tak puas hati....ada lagi benda yg diaorg lupa letak....ada lagi benda yg kami nak tambah...hhmm...ringgit...ringgit....keluar macam air...laju je habis kalau bab rumah ni kan...

Layan gambar kami je la :-p



Sesi belajar nyanyi bersama cikgu eynda...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...




Sesi kira ketinggian pagar....




Sesi nak posing sorang2 tetiba ada peminat kecil datang peluk dari tepi...owwhhh sangat terharu...



Satu gambar bonus! Dapur sekangkang kera....paling canggih boleh buat macam tu je...ada nak tambah lagi tu....belum puas hati....ada hati nak mintak lantai laminated yg kalis air....kipas pun guna kipas cam tu je sebab takde tempat dah nak pasang kipas atas kepala....lampu moon dah ambik tempat....gambar penuh akan eynda tunjuk bila dah siap 100%....

Itu je...sekian laporan utk hari sabtu...nantikan laporan hari ahad pulak nanti ye....







35 comments:

Nana said...

he3..nnt kite posing ye..dh 2x kite jupe kan. nampak kan macamane berperang nye nana bile mkn kat luar ngan budak2 berdua ni..susah hati nana n hasben. ipan wat mcm kenny's tu bapak die punye je gayanye.

jupe lagi nnt...seronok dapat borak ngan kak eynda tau. mcm2 mau sembang..ki3

sLEEping BEauty said...

buat je en3 berulang2 nie eynda..yg pasti ku tetap baca sampai habisss...
wink*

bila nk jmpa eynda pulak nieh...
huhuuu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nie la dapur sis i akan memasak nie...
hehehehe...

Ena said...

betul tu kak, ulang pun ulang la.. dah name nyer diary.. heheh.. cam ena juge la tu.. lg siap bersambung2.. huhu..

gewaaammmm sokmo tgk hannah tu.. comeiiii!!

TK said...

Nice kitchen cabinet..

~ Lady ell ~ said...

kk eynda,biasalh nak duk rumah selesa berabis pun tk pe.tp biar brbaloi...

illa said...

Smartnya kitchen cabinet tu ler..saya suke hehee:)

illa said...

Smartnya kitchen cabinet tu ler..saya suke hehee:)

NeenaAnuar said...

alaaaa akak kedekut!!! ciputnyer gambar dapur tuuuuuuu.... :p

fabulous.farah said...

hannah nye muka maintain semua gambar=p

::i.e.r.a:: said...

eynda.. walaupun ulang rajin jugak menulis.. iera ni x tau nak tulis aper kekadang.. masa bercinta dulu diary hari2 nak tulis.. la ni oiiii malas la plak nak tulis kat blog (aka diary) la tuh... hihi..
p/s: comeynya dapur eynda... mcm tuan umah jugak nih... walaupun tecik tp comey.. tak per... :)

ERMAYUM said...

mananya laporan ahad da isnin da ni :)

Cikgu ILi said...

Laaaa nape Eynda tak snap gambar Adam ngan awek tu?
Teringin jugak nak tengok..
Bestnye umah dah nak siap...yeayy yeay..

Willie a.k.a Reptoz said...

Ish tak sabar nak tengok rumah tu dilengkapi dgn furniture.

LiAnA said...

lantai dapur tu kalau laminate lg cunkan...


artis ni biasanya kt luar lg nampak cantik/hensem.. cam Sarimah.. dlm tv dia cantik gakkan.. kat luar lagiiii ctk.. mmg muka minah salleh sungguh

Mia-Ina said...

bestnya nk dok umah baru kak eynda...eeei, geram tgk pipi hannah..hehe..dan montok naik ni

eynda said...

Nana...sangat kiut masa irfan berdiri kat cermin KR hari tu hehe...biasa la kids memang takmo duduk diam...hannah tu nasib baik behave jugak sekarang :-D

eynda said...

Intan....insyaallah nanti jumpa la kita :-)

eynda said...

ceroi...yer...kat situ le nak masak...muat 2-3 org je dlm tu kikiki...

eynda said...

Ena...akak pun kalau bercuti panjang mesti ada citer bersambung :-D

eynda said...

TK...thanks...KC sangat simple :-)

eynda said...

Lady Ell...ha'ah kan...janji berbaloi...

eynda said...

illa...suka ek...tq :-)

eynda said...

neena....saje jekkkkk akak buat cam tu heheheh...

eynda said...

Farah...cam tu le kalau dia tahu ada kamera depan dia... :-D

eynda said...

iera...eynda selalu gak datang mood tak tau nak tulis apa.....tapi selalunyer kejap je...mesti lepas tu datang idea hihi...cuma lately kurang masa nak reply komen atau jalan2 blog kawan2....kitchen rumah tu kecik je sebab yg sepatutnyer buat dry kitchen kami ubah jadi dining area...kecik tapi praktikal ;-)

eynda said...

Ermayum...tungguuuuu :-D

eynda said...

ili....kalau sempat memang snap dah..siap nak pi lari kejar ala-ala mamarazzi pun tak mustahil hihi...tapi sedar diri tengah kat meja makan...pas tu depan hubby lak kan...kena la behave :-p Tapi ramai perasan Adam tu...semua pakat tengok...tak sure org kerumun dia ke tak kat tempat lain :-D

eynda said...

Willie...eynda pun tak sabar :-D

eynda said...

Liana....ha'ah kalau laminate lagi cun...nampak mahal :-D

Betul...ala yg bukan artis pun kalau jumpa depan mata mesti cantik jugak...dah terbukti dari pengalaman ;-)

eynda said...

mia....sebab dia suka makan eskrem & pizza :-D

Lady of Leisure said...

cantiknya dapur tu walau nampak sipi2 tapi im sure sangat cantik...
:)

ammi said...

Eynda..
Ammi pun pernah jumpa Adam AF kat Subanag Parade.
Memang dia ada awek keje kat sana kot..hik hik !

quezul said...

cantik dapur eynda...

NZZ said...

Hi,
cantik betul ur new hse...suka tgk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails