Friday, May 7, 2010

Tag Folder Ke 8...Gambar Errkkk....

Dulu eynda pernah dapat tag lebih kurang macam ni tapi rasanyer folder ke 5....ni folder ke 8 pulak... jom le tengok ada gambar apa dlm folder ke 8 eynda hihi....


Thanks to neena & irakecik sebab bagi tag ni... kalau ada yg lain pernah bagi tag ni kat eynda terima kasih jugak ye....eynda ni kekadang pelupa...letak link kat sidebar tu pun bila masuk nak view ntah apa-apa keluar :-p



1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.


2. Select the 8th photo in that folder.


3. Post that photo along with the story behind it.


4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.







Tadaaaaaaa....hahahaha....hambekkkk...ntah apa-apa gambar dlm folder 8 ni...nasib baik gambar sopan kan hahahaha....Gambar ni masa kami kat F1 2005...masa tu bawak Adam...baru umur 4 tahun....sekali tu je la bawak dia....bila pulak nak pegi...tunggu Hannah besar senang skit bawak tengok F1 lagi.....kejap je boleh duduk diam kat tempat duduk...biasa le budak umur 4 tahun mana tau duduk diam kan...eynda le kena ngasuh jalan2...biar hubby kosentrate sorang2....last2 eynda dapat tengok kat tempat yg lagi best hehe...tapi tempat berumput tepi stand tu ler.... :-p


Nak tag sape ye...hhmm...


1) Maghfarah
2) Yangyuyu
3) Dayang Serian
4) Meniti_Senja
5) Roxana
6) Adrina
7) Zaila
8) Alida


Sila buat ye...kalau dah buat abaikan aje... :-)







** Eynda masih tunggu pengunjung blog ke 100K utk email printscreen kat eynda.... kalau takde yg tampilkan diri eynda akan buat lucky draw sempena Menuju Puncak 100K ye :-D

7 comments:

NeenaAnuar said...

thanks akak sbb sudi siapkan jugak tag niee.. hehehe..

best nyer tengok F1! :D

Ezzah said...

aloo...gmbr F1 kannn...ingtkan gmbr kak eynda yg cun melecun tddd...ehehehe.. :D

Willie a.k.a Reptoz said...

Hello,

Long time no see. tu sepang circuit ker?

sisdee said...

besnya g F1...eynda kita terlajak tau..sungguh nk dptkan 100K tu tp dpt 102 hahahahahahahah...

happy mother's day eynda :)

Dayung Serian said...

bestnyer gi sepang:)
bila la dpt pegi ni...air tiket lagi...hotel lagi...tiket F1 lagi huhuhu.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nyaris namen i xder sis...
hehehe...

yangyuyu said...

thanks for the tag..:), akan cari masa jwb tag ..btw gambar akak memang cantik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails