Wednesday, April 7, 2010

Keywords Di Eynda's Diary......


Hari-hari eynda check akaun nuffnang....dari total visitor....brape $$$ dah dalam akaun....kira check semua la....salah satunyer keywords...dok tengok ramai buat entry utk keywords ni...macam2 perkataan korang jumpa dlm keywords...yg pelik2 kan hehe....

Eynda pun teringin gak nak buat entry utk keywords....tapi hari2 perkataan yg very innocent je keluar hahaha....cemana nak buat modal entry kan :-p

Ehhh eynda tak mintak pun keywords yg tak senonoh....eynda bersangka baik...yg masuk blog eynda semua dgn niat yg baik...bukannyer orang yg google sesuatu yg ehem ehem tetiba terjumpa blog eynda kannn....ada ke?? kekekekek....

Oleh kerana takmo kempunan...eynda buat jugak la entry ni....jangan lepas ni keluar perkataan mengarut-mengarut plak dalam keywords eynda ekkkk...  :-D





** Belum cashout duit dari nuffnang....tunggu seru :-D





10 comments:

Jiejah @ Iza said...

wahhhhhhhhhh belum cashout?? sure dah byk tu ..

saya agak pemalas nak apdet lately,so beberapa bln lepas cashout kan dia .. takut mendap plak duit sbb tuan tanah pemalas hehehe

Adlina Husaini said...

ala keyword ina pun sangat skema, takde yang pelik2 or menarik sangat untuk dibuat entry hihi =D

NeenaAnuar said...

hohoho.. neena pun hari tu ade gak teragak nak buat entry.. sbb ade satu search tu diaorg buat 'teman urut' apakahh???

terus ckp kat en. teman.. "macam ade org search nak ajak awak gie berurut lak!" hahaha...

akhirnyer terlupa plak nak print screen.. terus tak dpt nak buat entry.. hehee.. nak tunggu search2 yg menarik lagi nanti.. baru leh wat entry.. :D

queen said...

nik tetiap minggu ade orang search teknik malam pertama..tak pernah buat entry pasal tu pun dipautkan ke blog ni..sabar jelaaa

Lynnda Hosni said...

wow Eynda..bestnye... tunggu diseru yek...baru cash out....

P/s: ape kabar? lame tak borak kan.... xxoo

yangyuyu said...

mesti dah banyak kan...huhu keyword safi rania gold paling banyak

Chik Na said...

ha ha ha... tak berani nak buat keyword yang bukan-bukan ..nanti habis kuar komen-komen yg tak senonoh tu

Cikgu ILi said...

Mesti banyak income Nuffnang Eynda.
...psttt..berapa..sibuk je kan?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau cash kan leh beli nasi ayam tak???
hehehehe...

fabulous.farah said...

hehe..mesti berjuta2=p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails