Tuesday, April 6, 2010

Hannah @ Tumble Tots.

Citer hari ahad lepas....tunggang langgang kan entry eynda hehe...

Weekend lepas kan dah citer, hari sabtu tak bawak Hannah pegi TT. So ganti hari ahad. Eynda rasa lepas ni memang nak bawak dia ke kelas hari ahad...sebab sabtu jadual terlalu ketat...banyak hal nak kena settle...hari ahad relaks skit....

Lepas hantar Hannah masuk kelas dia (dia dah tak heran kat mama dia time ni) eynda, hubby & adam cuci mata tengok apa yg perlu...banyak utk keperluan rumah baru la...tengok fridge...teringin sangat nak fridge Hitachi 2 pintu yg material glass black kaler....harap2 hubby beli hehe...sebab sebelum ni hubby kata nak beli panasonic....panasonic design tak cun ahh :-p

2.30pm pi ambik Hannah....dapat sticker Tumble Tots Are Friendly...cewahhh...friendly dah yer....mungkin jugak la...sebab lepas2 Hannah keluar tu kalau bertembung dgn kids sebaya dia kemain lagi friendly tegur kids tu..."Hye!!" sambil gelak2 ala Barbie dia tuh!! Tetiba teringat Adam dulu pun masuk TT beberapa minggu dah friendly cam tu gak...kira nampak kemajuan kat Hannah ni :-)






Seperti biasa lepas habis kelas Hannah kelaparan...asyik2 KFC jek...makan fries...

Ni masa tunggu fries tengah goreng....Hannah tengah mengelamun ni :-D Pas tu balik rumah terus.....petang Hannah ajak ayah dia turun kat pool mandi2...sekarang dia suka mandi kat jakuzi pool kami tu...kemain lagi...dulu tak berani....

Malam dinner order Dominos Pizza.....Hannah setiap minggu tiba hari rabu/khamis dia akan start mintak "pizza hut"....so minggu ni kami delay2 sampai ahad baru order...takpe claim kat ayah la duit beli pizza kan...bab makan takleh kedekut....lagipun hannah berselera kalau makan pizza :-)



16 comments:

tifa said...

Citer pasal TT nie...Eynda tau tak TT ni ada untuk budak kecik ke tak ? Ingat nak hantar Farhan yang baru nak jalan ni :)

Lady of Leisure said...

kalau lah boleh hantar molly ke TT... molly kurang friendly... arri terlebih friendly la pulak...
:D

eynda said...

Tifa...ada...utk seawal 6 bulan kalau tak silap...tapi ibu bapa kena join kelas sekali la...umur hannah je boleh tinggalkan dgn teacher....eynda try google website tt malaysia naper ntah dah takleh masuk :-(

eynda said...

Lady...hehe...mesti cute kalau ada kelas utk kucing :-)

noradzlina.kamdani said...

innocent jek muka hannah tunggu fries

Anonymous said...

sebulan berapa ratus kak?

|| NaFiRaa || said...

cantiknye baju.. kaler kuning lagi~

fabulous.farah said...

hannah macam makin chubby..huhu

sisdee said...

yelah kan...sure hannah dah rasa best g kelas..pkembangan yg sgt baik..at least nk t kindergarden tak yah risau kan :)

Huda said...

bestnye hannah dh leh g klas :) elok gak umur skang ni g kan, nnti dia dh biasa dgn kawan2 smua xla takut sgt :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah2...
bile la nak kite share pizza...
hehehehe...
tunggu abes tarikh tamat tempoh mood i nie la hannah...
hehehehe...

IdzaLia said...

hehe.. anak lia ni terlebih friendly.. jumpa sapa pun terlebih nak tegur.. hihi
tembamnya pipi anak dara kak eynda ni..

dilaOHdila said...

Hannah dah semakin brani, Goodgurl!

Nana said...

bagus lah dah tukau ke ahad...irdina ade geng baru lah :) so, jumpe ahad ni ye. nana dah 2 weeks tak pi, nak replace bile tah...

ArELeEz said...

tetibe kecur air liur bile dengor pizza hut.. huu..

Lynnda Hosni said...

Eynda...geram betul la tenok Hannah....so cute...next time i gi KL...bawa ler Hannah jumpa me and Matin ok...xxoo

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails