Tuesday, April 6, 2010

Hannah Dulu-dulu.....

Beberapa malam lepas Adam terjumpa album kecik kat dalam laci tv cabinet....dalam tu ada gambar2 masa percutian kat Cherating...Hannah baby lagi time tu...bila tengok balik memang beza giler la dia berbanding sekarang....dulu2 rambut lurus...rupa pun macam anak chinese skit hehe...

Cuba tengok gambar2 kat bawah ni....




 






Beza tak dengan Hannah sekarang? Time baby dia memang payah nak senyum....mahal senyuman...Nanti2 eynda letak gambar adam masa baby pulak.....






44 comments:

BULLET said...

lain tol muke dia mase kecik...kalau esok dah besar remaje, bile tengok gambar ni sure dia gelak nyer...

Queen said...

comelnya hannah......tak jauh beza sangat..still comel...maybe lain kat rambut dia...mata sama..

sisdee said...

comelnya...tembam...heheheheh..

mmg mahal tul snyum ek :D

Softtouch [Hanim] said...

comelnya hannah ..geram nya..tembam...mcm anak mat salleh..kenannye sy kat hannah ni...

NeenaAnuar said...

memang chomell giler hannah!! eventho with her grumpy smile! ;D

mamaaerish : said...

she's so cute... kenan la hendaknyer baby ku esok... hik3

Adlina Husaini said...

cutenya, bertuah parents dia =D

zarin said...

comel hannah baby..btw, mcm hasya jugak, masa kecik rambut lurus sgt tp dah besar jadi wavy n curl...

Ayu said...

sgt cumill n montel..geram tgk paha dia rasa nk geget2 je..;-)

iS3 DaEnG said...

Comel sangat..lain skit tapi tang mata jerr still sama sampai besar..heheheh

Syikin said...

cute la hannah ni..cam anak omputih pon ade..ala2 mix gitu...:)

Jiejah @ Iza said...

HhHhhhhahaha giler cute cik hannah :-D

Nana said...

tetap menten cute hannah ni...gerammm!!!

Nini Aziz said...

comel la.. lain sikit rupa dr skrg tp tgk mata dan mulut sama sikit.. rambut dulu straight upanya.. ader chance kot rambut icca jadi curly cam hannah skrg? hehe berangan....

sesemutku said...

mcm ank omputih ada la...
comei toi hannah nie...

babyluv_ayang said...

tak mcm anak cina langsung, eynda...mcm anak org eskimo!!! putih betul...geram tgk...

sLEEping BEauty said...

mata bulatnya...
sgt2 cumellll~

Raihan said...

as usual.. she is always cute!

dulu tembam sikit rasanya..sakang dah besar susut badannya

yangyuyu said...

comel la..betul macam mix kan...

nicolas said...

eii...comel tembam..bambam..cute dan lelain lagi!!!!!!!

|| NaFiRaa || said...

haah lain muka dia.. tang mata jek nampak sama!:)

Ms AiReEn MoHd said...

mak oiy bambam aku nak picit muker hannah tu tu hah..gewammmmmmm

Cikgu ILi said...

Mmg lain la Hannah dulu dgn sekarang..
Tapi kan...ada satu je yg sama..
Mata Hannah!
Mata dia akan pandang tepat pada kamera..

Ena said...

Comel hannah time nie.. sgt chubby.. gewammm nye... :)

nazliahnazeer said...

lain sgt. betul susah nk senyum. ;) setgh kids kot,time kecik susah senyum.skrg tgk hannah amik gambar suke sgt!

Sue said...

nanti besar mesti ramai peminat.mesti cantik ngalahkan model2 yang ada kat pasaran.hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ya Allah..comel sunggoh..
nak2 yg kat atas pasir pantai tu..kuit!

Shariz said...

sangat comellll...geram tgk ! :D

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah...cutenye die..

Snowwhite Zone said...

siyes rupe anak omputih.... sapa yg putih ni???

ERMAYUM said...

comel anak eynda cam mat saleh :)

ERMAYUM said...

comel anak eynda cam mat saleh :)

Wan said...

comelnyerr.. nih kalau hilang sure org ingat anak mat saleh.. :)

LiAnA said...

ni bukan anak cina.. tp anak mat salleh.. putih melepakk..

tak rindu nak ber-baby ke eynda hiks

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sangat...




















sangat...


































sangat...





































sangat...
comel...
hehehehe...

shabiela said...

mmmmggggg ssgttttttttttttttt comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... mmg patut payah nk senyum.. senyuman dia mahalllllllllllllll... :)

Lady of Leisure said...

comelnyaaaa..... isk geram tol nengok... dah la gebuuuu jer hehehe.... kalau peknen nanti nak tengok pic hannah la hari2... :D

Just Call Me Bitt said...

hannah comel sgt la...

fabulous.farah said...

mcm anak mat salleh..huhu..comel

cikbedahlaser said...

nmpk cam ank mat salleh la.. memule dlu ingt kacukan.. ehh akak ni ade darah kacukan ke...
kiuttttttt btol hannah ni..

noradzlina.kamdani said...

alahai..comelnye..mata dia sama bile dhannah dh beso...cute

Dayung Serian said...

so cute...geram part pipi tu tembam sangat. anak2 eynda kiut2..adam good looking & hannah so adorable.

Miss S said...

comelnya!! cute cute cute!!

Mimy Hamid said...

comeynya...dak putih cute mute ni

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails