Tuesday, April 13, 2010

Bicara Dari Hati Konon.....

Salam semua....

Pelik la sekarang satu hari satu entry kan....so ini entry utk hari ni je kot...tunggu esok pulak kot2 ada entry baru hihi...

Lately agak sibuk kat rumah....plus kemalasan melanda sebab cuaca panas...plus takde apa nak citer padahal banyak tag belum buat isskkk...

Kepala pun berserabut je rasa...macam ada satu beban yg terperangkap dlm badan ni...kekadang rasa macam nak lari dari dunia alam maya sebentar....tapi macam tak boleh....so kalau takde entry maybe eynda jalan2 baca blog orang je la...atau sembang2 kat facebook....

Mungkin sebab dah lama tak bercuti kot kan hehe...tunggu nak balik kampung je hujung bulan ni....tu pun bercuti jugak la....hubby kata kalau nak melancong pun hujung tahun kot...lambatnyer....semuanyer sebab nak masuk rumah baru tahun ni...benda lain terpaksa diketepikan dulu...itu salah satu punca eynda stressss skit ggrrrr.....

Konfirm trafik merudum minggu ni...konfirm duit nuff masuk seringgit je minggu ni .... takpe eynda redha.....tunggu mood menulis datang balik...


So minggu ni minggu blogwalking aje :-D




28 comments:

Ayu said...

sabar ye kak..mmg cmtulah..ikut mood kan..Ayu pn byk nk kuar duit utk rmh baru, mmg hb kata xde cuti dh thn ni..tkpe, blk kg jmpa mak pn dh blh hilangkan stress..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpe la sis...
xder duit dari nuff i bg wang pos je la kat sis minggu nie...
menggantikan...
hehehehe...

Queen said...

owh nik baru je mengalaminya....kesannya...kak ogy dah tanya mana menghilang...kadang2 tu semacam takde pemangkin utk push kita bergerak ke depan...takpela...kak eynda rehat k!

TopsyTurvy Mum said...

pernah gak mood merudum...sampai privatekan blog lagi hahaha..

takper nanti mood eynda dtg balik mesti byk entry..jgn lupa datang TTM blog ekekeke!

Nana said...

nana rasa lately ni ramai je yg tade mood nak menulis...tah nape kan. nana one of them...ki3

sLEEping BEauty said...

kesian kakak ku ini...huhuuu
jgn stress sesgt ye!
relaks2 lah ...

yangyuyu said...

one per day tu pun ok kak, sebab kengkadan kalau akak buat more than 1, termiss entry akak..nasib kami keja ada dateline nih..hehe

Just Call Me Bitt said...

hai kak...tak pe la kak..akakkan nak pindah nak berhoneymoon pon nanti terpikir plak agenda nak pindah. macam saya haritu...nanti lepas pindah baru best nak jenjalan mana-mana... berhempas pulas memenatkan diri baru lepang kepala nak g mana-mana... between bitt ade cadangan nak naikkan balik akak buat la entry research pasal2 deco umah ke...pasal ape2 yg berkaitan pasal umah kot...sementara akak pon tengah dok banyak pikir pasal umah kan...ha..hehehe cadangan jek tu ;) jgn risau walaupon secoet pon akak tulis bitt tetap baca ;p

sisdee said...

dun worry..tu jugak saya rasa tau eynda....cam tak tau nk kata perasaan...berkecamuk...tp buat bodo jek hehehehhe..makin dipkr kang makin stress...

ngan mcm2 masalah...

tak pe kita still follow blog eynda :D

kuat kan smngat ek :)

eynda said...

Ayu...ye la...mungkin balik kampung nanti akak lebih relaks...sebab sekarang ni apa-apa pun pikir hal rumah baru je...pi mana pun mesti kait rapat dgn rumah...otak dah letih :-(

eynda said...

meniti senja...pos banyak skit eh :-D

eynda said...

Nik...ye betul...saat2 macam ni akak terpikirkan pantai...takde sape ganggu...tenang...

eynda said...

Rox...sampai privatekan blog ek hehe...blog kawan2 masih akan terjah...dun worry :-D

eynda said...

Nana...ada musim kot :-p

eynda said...

Intan...cian kan...nak berehat skit la...tapi still banyak benda kena pikir :-D

eynda said...

Yangyuyu...kalau banyak entry akak tak suka simpan...sebab nanti rasa lagi banyak nak kena tulis hehe...atleast akak bajet 3 entry perday baru rasa puas...akak pun ada dateline gak walau duduk kat rumah... :-p

eynda said...

Bitt...betul tu...ni kalau bercuti pun mesti dok sembang hal rumah lagi..isskk...biar settle semua...kalau akak buat entry pasal deco2 rumah...landskap ke...apa-apa hal rumah...lagi le akak asyik pikir bab rumah...biar akak diam dulu la :-D

eynda said...

sisdee...tu la...tak tau nak cakap cemana kan...berkecamuk...berkait-kait...nak buat bodo takleh la..sebab macam tipu diri sendiri...dah tulis dlm entry ni pun dah cukup lega skit...harap2 lepas settle hal rumah dah takde perasaan macam ni...kejap dia datang...kejap dia nyorok...pas tu datang balik...tak suka la..

adha said...

besok2 mood mesti mari.....

IdzaLia said...

takpe kak eynda kalau takde entry hari2 pun sbb blog ni mesti ramai yg masuk jugak alaupun baca entry lama dan sambil click2 nuff tu.. hehe

NeenaAnuar said...

takper kak.. ade masa memang camgitu kan.... cam malasssssss jerk nak creat entry walhal ade jerk citer yg nak diceritakan... nanti akak punyer mood dah mari... confirm sehari 3-4 entry punyer! hehehe...

Chik Na said...

tak pe eynda... bila mood dah datang balik, eynda tulislah cerita..chik na setia menunggu next N3..

illa said...

Salam..akak banyak fikir tu jd camtu..nak pindah umah mcm2 kiter fikirkan..cam sy jugak nk pindah umah nie pening duit cam air megalir jer..huahuahua...

Dah siap sumer gie bercuti k...take care!

ERMAYUM said...

rest la jadi blogger pun kadang2 kena cuti gak

ERMAYUM said...

rest la jadi blogger pun kadang2 kena cuti gak

TK said...

I tot i sorang je takde mood cause panas lately. Cuaca sgt2 panas kat sini! Mmg takde mood especially at work. BTW, thanks jalan2 belog saya and leaving comments. I appreciate it so much. Stay cool okay!

fabulous.farah said...

memang stress kak ieynda nak masuk rumah ni..takpe..setelkan satu2.

zailamohamad said...

takpe eynda, take your time..biaserlah zaila pon kadang2 macam tu juga, ada kala rase macam malas sangat2 nak update blog, tapi bila mood dah ada, berduyun2 pula idea datang;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails