Saturday, April 17, 2010

Adam Masa Kecil.

Hari tu eynda tepek gambar hannah masa baby kan...nak bagi sama adil, hari ni eynda tepek gambar adam pulak....gambar2 ni takde dlm pc sebab kamera zaman tu bukan digital...maybe dah ada kat pasaran cuma kami masih guna yg bernegetif :-D So eynda snap dari album je gambar2 ni....
























Merangkak atas rumput kat New Zealand...







Beberapa minit lepas ambik gambar ni adam terhantuk dahi kat hujung katil...lebam dahi :-D



Gambar ni ada yg pernah tengok dalam forum CARI :-D



See the mother....macam nak nangis ahkak ni tau....nak body cam tu?? Sila buang 10-15kg ye puan eynda...



Adam senang tergelak...

 
Murah senyuman....


 




Saje eynda usik adam tadi...naper sekarang adam tak comel macam dulu?? Naper sekarang adam dah tak  bolats macam dulu?? Adam kata sebab sekarang dia dah besarrrr heheheh...


Bila tengok balik gambar2 adam rasa rindu kisah dulu2 masa dia kecik...kejap je dah darjah 3....macam2 peel sekarang...masa kecik suka melalak....bila dah besar banyak cakap pulak...apa-apa pun Adam tetap anak mama yg mama sayang walaupun kekadang mama asyik berleter je kat adam kan :-D






** Kekadang rasa macam nak baby lagi tapi bila tengok kesihatan sekarang macam tak izinkan...lupakan dulu la....






26 comments:

Shariz said...

Adam H sangaaat comel !!! :D
Suka la tgk dia masa kecik2 ... tembam, comel...geram tgk :)

ehem...ehem...mak Adam pun sangat comel jugak, betui2 mcm omputih :D

Lady of Leisure said...

comelnya... adam ni dari kecik lagi dah terserlah kehenseman dia heheheh.... :)

LiAnA said...

aiyarkkk comelnya adam masa baby.. skang dah tak comel tapi hensem :D

Cik Yang said...

Salam!!! Baik collections fotonya. Hi Adam !! memang cute Adam nih??

ibuayu said...

dulu adam comel ..sekarang ensem
dulu mama dia solid sekarang oklah tu tak de gemuk pun ..keh3..

Salbiah bt Karim said...

sangat comel la adam masa kecik2 dl. boolat je dia masa kecik, hehe

fabulous.farah said...

ka eynda sakit ape sebenarnya?huhu..padanlah rambut hannah merah, rambut akak pon merah=)

Dayung Serian said...

Adam so cute...follow eynda. 'the mother' mmg cun.

cikbedahlaser said...

comelll nyeeee... rasa nk cubit2..

Chik Na said...

suka gambar adam yg no 3 tuh..cutenya dengan senyum lebar

Idida Aziz said...

waaa sukanya tgk entry2 gini....kita pon sama terimbau lak kenangan lalu....windu....cantik betul eynda dulu2

makcikrehan said...

Memang anak boboy kuat melalak ker masa kecik ekk?

Asyraf ni pon kuat melalak. tgh nyusu, botol teratuh sikit pon dia bantai melalak. tension omak ko nak oitt.

adam sgt persis muka mama dia. org kata baguih muka anak laki turun muka mak. sejukkk... [org kata, makcik copy saja :P]

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

comey la adam...
sis lak cun nye...
[jgn kembang]
hehehehe...

shabiela said...

WAH, adam ms kecik bolats jer.. sebijik omputih.. dok NZ lg la mcm anak omputih.. budak2 cmni la, dh besar kuat main jd kurus..

akak dlu kurus sgt.. la ni ok la.. berisi skit.. br seksi.. heheh..

sisdee said...

sangat comel adam kan..ada iras hannah gak :)

kira okay masa banak 1st body eynda maintain g..kita banak 1st body dah cam guni :p

dilaOHdila said...

macam anak mat salleh lah Adam ni Nyda...
ada ketrununan kut Nyda dari segi wajah Persis Mia Edora (hehe)

Cikgu ILi said...

Kak Eynda kite ni masa kat New Zealand tu macam omputih la...serius!

Suke sangat tengok gambar Adam yang tergelak pakai baju kuning tu..

ratna said...

mata & hidung tetap sama dari dulu sampai skrg.. ha ha ha.. apa pun.. adam comel giler masa baby..

irenedahayu said...

alo lo... cumil betul adam masa kecik... ada 1 pic tu macam muka hanna...

I'M REAL!! said...

Adam n Hannah dua2 comel:).

Just Call Me Bitt said...

wahhh sebiji macam anak mak salleh ;)

m@ said...

alallala sngt comel adam...iras akk la..
mmg masa kecik comel sngt kalau masuk contest sure leh menang;)

NeenaAnuar said...

harus lah adam cute gilerr... tengok lah sapa mama dia kann.. memang kak eynda chantekk lar! serious nie pujian yg sgt2 ikhlas taw! :D

Nana said...

nana still ingat gambar akak n adam tu...he3 kat cari la mana lagi. akak mmg cunggg gilerrr mmg mcm omputih. tantek3...lps g LWM nnt sure akak kembali mcm ni...insya-allah. mmg gorjes mommy laaa

Mimy Hamid said...

mengancam nya akak dulu..phewitttttttttttt

quezul said...

mcm anak mat saleh la...patut ler hanah pun cam omputih....eynda pun ala2 omputih gitu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails