Wednesday, March 3, 2010

You've Got Style Contest ~ Jom Undi!!

~ Sticky Mode ~ 
~ 3/3/2010 - 17/3/2010 ~


Dengan nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani
Eynda bukakan undian ini...semoga segalanya dipermudahkan...Amin...


Yeaaayyyy.....undian kini dibuka secara rasmi! Dibawah ni adalah gambar2 peserta....pilih yg mana anda rasa ada style....bukan hanya lihat rupa paras ye...sila pilih dari segi gaya berpakaian....cara bergambar...paling penting yg nampak ada attitude cewaahhh :-D

Undian boleh dibuat kat atas tu yer...sape dapat peratusan paling tinggi dia la menang kan..okey....eynda berikan kelonggaran skit di mana semua yg join layak diundi yeaaayyyy.....happy tak??

Untuk peserta, macam2 cara korang boleh pancing undian ye...boleh buat entry kat blog sendiri...linkkan entry ni dlm entry korang tu....boleh blogwalking cari undian tapi jangan la SPAM tak tentu hala nanti orang pun tak suka kan...janji buat cara bersih ;-)

Hadiah tempat pertama adalah RM50 cash....hadiah tempat ke2 & ke3 nanti eynda pikirkan ...nak kena tengok yg menang tu lelaki atau perempuan...iyer...ada pemenang tempat ke2 & ke3 *winkwink*

Oklah mari kita mulakan undian. Seorang boleh undi sekali je so pilih betul2 yer. 

Perkenalkan para peserta...Gud Luck!!!


1) Mimi




2) tifa




3) Bitt









8) mrbam



 
10) mama_izz



11) snowwhite



12) fyna




13) shida




14) mie




15) eyra




17) Farah




18) meuz



19) Hariz







21) Kay


24) myra





25) eny




26) Mrs.Zuki




27) epalejau



28) Iceq



30) Aiza




31) aina



32) asphaq




33) Cik Sha







35) eima jer



36) Aisumi



37) Aznee



38) Wana



39) Soffya



41) Lady D



42) mama asya




44) honeybee




46) Yann



47) liza



48) Afiq





So yg mana satu layak menang?? Anda yg tentukan!! Cewaaahhh :-D

Buat pengundi tu rajin-rajin la tinggalkan jejak tanda dah undi ye...tak bagitahu undi sape pun takpe...yg belum kenal boleh jugak eynda kenal2 kan ;-)



** eynda mintak supaya semua menghormati setiap penyertaan dlm contest ni....semoga akan berakhir tanpa kontroversi....eynda tidak akan melayan komen2 yg menghina peserta.....semua diminta menjaga tatasusila kerana eynda taknak ada cacat cela dlm contest di blog eynda....

Terima kasih...



Rujukan : You've Got Style Contest 





55 comments:

Mimy Hamid said...

VOTE FOR ME...yess..afundiii ..hahah.thanks kak eynda

eynda said...

Sama-sama mimi..gud luck ya :-)

NeenaAnuar said...

YEA YEA... VOTE dah dibuka.. apa lagi.. mari lah mengundi... huhuhu...

sapa yg sudi nak vote saya tu sila sila kan lah yer.. saya dahuli ngan ucapan RIBUAN TERIMA KASIH!! hehehe...

Thanks kak enyda..terasa cam artis AF lak dah hari nie... hahaha...

nabilah_2908 said...

hye....br 1st time sampai sini...

rasanya dlm ramai2 ni...sy vote neena...simple jer...tp mmg ada style.. ;)

Farra Dhelina said...

yeay! i go 4 no. tetttttttt ;p

yangyuyu said...

UNDILAH MR BAMBINO:)

TopsyTurvy Mum said...

voted!

good luck all!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

undi eny meh...
hahahaha...
eny...
aku promote ko nie...
hehehehe...

Queen said...

Vote for NO.34 DESIREQUEEN
nama lagi dah DESIRE tu kan.. QUEEN plak tu kan..memang tak menahan..ahaks...

Vote ya...yeay!

Ain said...

dan vote untuk peserta pilihan saya...

nak tanya eynda, berapa kali boleh vote dan vote terhad untuk sorang peserta jer ke?

eynda said...

neena...gud luck!! Sekali sekala terasa macam artis apa salahnyer kan hehe...ok kan contest cam ni...boleh tambah kenalan ;-)

eynda said...

nabilah...tq kerana tolong vote :-)

eynda said...

Farra...sape yg kenaaaa :-D

eynda said...

yangyuyu...ehemmm :-)

eynda said...

Rox..thanks :-)

eynda said...

meniti senja...owwhh takmo masuk sebab nak bagi laluan kat eny ekkkk :-p

♥CIK SHA♥ said...

huik??xde top ten eh??sume terpilih untuk masuk undi??yeay!!!

kawan2..saya dengan tak malunye nak meraih undi..silalah vote cik sha eh??kui3..

mekaseh kak eynda sbb bagi peluang..

eynda said...

nik..amboi kemain lagi promote...gud luck ;-)

zuliana said...

sy undi no 34...simple tp ada style...

eynda said...

Ain..thanks sebab sudi vote...sorry la yang...boleh vote sekali je... :-)

eynda said...

cik sha...ye semua akak kasi peluang...suprise supriseeee (tiru eric leong) gud luck ya ;-)

eynda said...

zuliana..thanks for voting :-)

Nurul + Nordin said...

nak kena pancing undi erh..
uwaaa.. ku mmg fail bab mancing nih.. :(

kenkawan.. undilah sy... Nurul Huda..

eynda said...

Nurul...takpe try ur best...buat entry kat blog tu & letak link ni..insyaallah ada yg undi...kalau ada facebook/myspace/friendster pun boleh jugak ;-)

enyheartsdiamond said...

engat 10 org je masuk

miss clumsyanna said...

29=)

miss clumsyanna said...

29 pleaseeee

Armyrule said...

saya undi 21)Kay..sbb saya selalu baca blog dia gak...dia mmg rajin updated...huhhuuhu

soffya said...

huhu...nk promote jgk...
kasi pecahlahhh...okay?

NO 39.sila vote....


terima kasih daun bayam,
undi saya, saya sayang.

=D

just call me uncle said...

semua bagus2 dalam contest ni...good luck to all..menang jdfn lupa belanja uncle hahaha

noradzlina.kamdani said...

dh vote

ir MASh said...

dah vote dh..huhuuhu..^_^

si kosong said...

vote no 25...untuk eny..objek kena ngan background..pakaian merah menimbulkan objek yang berlatar belakangkan hijau..

enyheartsdiamond said...

thank you meniti senja dan si kosong!kalian bijak menilai! :D

pakaian merah ternyata mengkontrakan permandangan..

gambar inu lebis stylish dengan pagar kayu yang antik itu..

si kosong said...

aik..?thanx je.?
kalau menang belanja la makan.

afiq ohh afiq said...
This comment has been removed by the author.
afiq ohh afiq said...
This comment has been removed by the author.
afiq ohh afiq said...

http://katakkatikkatok.blogspot.com/2010/03/kali-pertama.html

vote2..
hehe..

afiq ohh afiq said...

silap comment sampai tiga kali.. haha..

enyheartsdiamond said...

si kosong-nuffnang i x masyuk..belanja gula2 je bole laaa :D

Ms.Independant said...

Eny!Eny!Eny!

^_^

Natasha said...

vote untuk eny......go eny go...... go eny...go....




untuk tuan tanah..ishh silap..tuk tuan blog...saya natasha-e1...jemputlah datang ke blog kita erkk;))

F U N F A B U L O S I T Y said...

VOTE FOR FYNA!no.12-she look a like korean star! I VOTE HER! VOTE 4 HER!

Tihara said...

saya vote drunbella no7..saya minat gitar tu..hihihi :)

joyahsport said...

uish...nk join gak ah...

embun d tengah malam said...

i vote number 25

myfuzzyworld said...

Salam Eynda & semua pembaca blog Eynda,

Saya sangat memerlukan jasa baik anda semua utk participate dlm survey saya.

Disamping itu, anda juga berpeluang memenangi 4Gb Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/

atau boleh terus ke:
http://www.surveygizmo.com/s/187637/blog-evaluation

TQVM
-zu-

>>dah undi dah.. undi siapa?? biarlah rahsia... all d'best to all participants!

Aaina... said...

i vote 4 addicted to eleven!
go yakuza go! :)

koru said...

ramai nyer gurls kat sni!!
harap2

number 32--->menang!!!

number 12-->kalau tak pon.

zailamohamad said...

Zaial votes for Has!!!

~kuyam~ said...

hye2 eynda..xthu plk ade contest ini.klau tahu dari awl,dah lama join dah..hehe :)

Azmiezas said...

Wah..ramainya..juling biji mata nak pilih yg mana satu ni..semuanya ada gaya..

iEnA eLiEnA said...

done..
dah vote da..
number 36--> Aisumi

pak long said...

salam buat tuan umah...
pak long undi no : 13...
no "ong" ma...

Alya said...

dah vote for neena....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails