Monday, March 8, 2010

Tag Dari Yanti.

Dapat satu lagi tag...alhamdulillah... Thanks yanti sebab ingat kat akak :-)


1)You have to print screen wallpaper that you are using right now.




2)Tell us why you like the wallpaper

Sebab ada gambar anak2 eynda...walaupun eynda suka snap gambar anak2 tapi jarang betul nak snap gambar diaorg bersama...asyik terlupa je...rasanyer ini la gambar latest diaorg bersama...sejuk hati tengok gambar anak-anak :-)
Lokasi hanya kat swimming pool bawah ni haa hehehe....




3)Tag 10 people..

Lihat sape yg kenaaaaaaa :


1) Me aka alamaktuan
2) Diana ammi ANJ
3) Neena
4) Fabulous Farah
5) Sisdee
6) Azmiezas
7) Mr.Penyubiru
8) Bullet
9) Idzalia
10) Ana Suzana


Alahai naper la 10 orang je...nak tag 20 orang boley? :-D
Sila jawab ye mereka yg terkena ....kalau dah pernah buat sila abaikan ;-)






** Ada tak tag yg eynda terlepas pandang?? Please bagitahu ye....Setiap yg kena tag tu dah siap dgn link...sape nak berkenalan sila la klik kat nama diaorg hihi...baek tak hati eynda?? :-p







27 comments:

fabulous.farah said...

heee..tq~
nanti kalau ade masa terluang farah buat=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cukup2 la 10 sis...
hehehehe...
nak sampai 20...
hehehehe....

NeenaAnuar said...

hoho.. ingatkan banyak nak kene jawab tadi.. dah teruja sgt dah... hahaha.. ok ok.. thanks for tagging me yeah kak! ;)

dianaibrahimali said...

ooo.....saya kena.....jap lg saya buat yer.....

zailamohamad said...

Eynda, nak p umah Eynda nak mandi kolam boleh??heheheheeee

Azmiezas said...

Baik sangat hati eynda..siap link kan..lebiu lah!!..besok kalau line dah ok, kita buat arrr...

tq..for the tag..

Mr PenyuBiru said...

adeh kena tag lah plak.seb baik tag ni dah buat suatu masa dulu.hehe..

btw,thanks sebab tag saya yer.

Mr PenyuBiru said...
This comment has been removed by the author.
Mr PenyuBiru said...
This comment has been removed by the author.
sisdee said...

hehehhe..tag senang insyaallah buat..tq eynda

btw comei le sgt kan...dua2 cam nk gigit2 jek (suke ati nk gigit anak org) hahahahah

mamataya said...

kak..buat masa ni tak boleh jawab tag ni..sebaba walpaper komputer pakai yang sedia ade je......

nnti bila masa yang sesuai ME jawab k?

kak..nak ucap TQ sebab rajin bagi komen setiap posting ME...suka sangat!!!

TQ

tifa said...

Alahai...gambar anak memang tak jemu kita pandang :)

BULLET said...

BULLET DAH TUKAR NAME DAH KAK EYNDA...HEHEHHEHE

Chik Na said...

memang susah nak ambik gambar adik beradik dok sekali kan!!!!

eynda said...

Farah..ok dah tengok pun :-)

eynda said...

meniti senja...gini la kalau hati terlalu baik kan...nak sama rata jek...kalau boleh nak tag semua orang hihi...

eynda said...

neena...tag paling simple :-p

eynda said...

diana..ok dah tengok :-)

eynda said...

zaila...boleh..boleh...eynda bersidai kat tepi kolam je la...tak reti berenang :-p

eynda said...

Azmiezas...terlebih rajin plak hehe..

eynda said...

Mr.penyubiru...kalau dah pernah buat abaikan aje...nak buat lagi pun ok gak mana tau wallpaper dah bertukar :-D

eynda said...

sisdee...gigit2 kang gigi awak patah pulak :-p

eynda said...

ME...ok no problem...akak suka tulis komen kat entry orang :-p

eynda said...

tifa...memang kan...kekadang tengok gambar anak bersambung tengok anak depan mata pulak :-)

eynda said...

Bullet...terus tukar nama ye hehe..thanks akak dah baca :-)

eynda said...

Chik Na...betul tu...kekadang diaorg duduk dekat2 tak teringat nak snap sebab selalunyer asyik kelam kabut je :-D

Snowwhite Zone said...

aiyakkkk pakai MAC jugak.. best kan???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails