Saturday, March 20, 2010

Restoran Muhibbah Seafood, Tmn Tun Dr Ismail.....

Salam all....

Hari selasa lepas eynda & family pegi dinner kat Restoran Muhibbah Seafood....mesti ramai yg tau restoran ni kat mana kan...selalu jugak dulu2 makan kat sini...lagipun kondo BIL bersebelahan dgn area restoran tu je...kekadang BIL tapau lauk kat situ, kami makan2 kat rumah dia....MIL ada kat sini so hari2 ada pesta makan...badan pun sihat bagaikan johan haha...alhamdulillah patut syukur sebab makan itu rezeki kan....




Masa kami pegi tu setiap meja penuh dgn customer.....laku sangat restoran ni...lagipun restoran ni bukak petang pas tu 10pm ke 10.30pm dah tutup....



Lauk pauk yg diorder...memang tak mengecewakan...semua sedap2...Adam pun laju je makan, 2 kali tambah hehe...



Eynda ni kalau keluar waktu malam mata sensitif skit...mesti merah je mata putih tu...mata eynda alah angin...ekon...mesti merah2 tapi bukan sakit mata tau....jus kasturi asam boi tu sedap la...tak cukup segelas :-p


Pantang disuruh berposing......


Suka gambar2 di bawah ni...Hannah dgn cousins dia....



With kak aina.....


With kak lina....



Hannah sungguh bising malam tu....nasib baik restoran tu pun jenis riuh rendah dgn suara customer....kalau bawak pegi hotel malu daaaa....dia nyanyi2....nyanyi2...nyanyi2....pas tu keluar la bahasa german dia.....pas tu bising2 lagi....tapi dia tak merengek pun sebab hepi jumpa paklong & maklong.....

Hannah sekarang rapat dgn paklong & maklong dia....dia panggil "papa" &  "mama maklong"...... eynda ni "mama linda" hehe....ok la lepas ni "mama linda" letak je kamu & abang adam kat rumah "mama maklong" lepas tu "mama linda" boleh gi dating2 dgn ayah hahaha...

Lepas makan2 kami balik rumah terus sebab esok tu hubby dah start keje....




** Ada yang pandang eynda semacam je...kita pernah jumpa kat mana-mana ke? :-p





28 comments:

synn said...

eynda-sgt bergaya tau hannah..posing bukan main lagi
sedap2 nampaknya lauk tu:)

NeenaAnuar said...

dah lama tak pekene air asam boi kasturi tu... my fav gak tu.. teruih teringin dah now nie.. hehehe...

sisdee said...

adoiii dah le tengah lapar...tambah lapar hehehehe

fuh kita pun suke air asam boi tu..heheeh klu makan2 camtu ssuai sangat air camtu supaya tak mudah rasa loya kan :D

eynda cam sarah le tak diam klu pas makan...:p

zailamohamad said...

eh macam kenal je gelang tangan yang Eynda pakai tu;)
Hannah ni macam model r, chomel

adha said...

kemain anak dara berposing..

so kiut panggil mama dia mama linda.. hihihi

LiAnA said...

perghhh hensem betul ikan2 atas meja tu kiki.. ratah2 pun sedap tu...


hamboii hannah posing.. kemain lagi hahaha..

mama linda..kenyang dah ke makan?? muahahaha...

Lady of Leisure said...

kak eynda, lady penah makan sini mmg sedap.. sil lady dok kat s. alam, kalau gi umah dia slalu kitorang dinner sama, pernah datang sini sekali... mmg sedap giler food die kan...
orang pun ramai... btw, thanks sbb buat tag tu...
:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hannah bising org xmarah...
sebab comel..
hehehehe...

shabiela said...

menu2 menyelerakan.. hu hu..

kak, hannah pndai bergaya.. cute girl.. heheh..

maya amir said...

hannah ni pandai bergaya laa:)die ade mix ke eynda?mcm omputih..cute sungguh:)

KV said...

samam mcm hubby kv, kalo duk dlm ekon lama wajib merah2 mata dia. Mudah kering.
Wah hannah, sakan posing. Hehe

Shariz said...

sedapnya tengok makanan yang banyak tu :)

Shariz tak sampai lagi ke situ...

dilaOHdila said...

TGOK MAKANAN menyelerakan sungguh no...mesti sedap

eynda said...

synn...lauk memang sedap2 :-)

eynda said...

neena...kalau tengah dahaga memang best pekena air tu :-D

eynda said...

sisdee...ha'ah sedap air tu...dulu2 selalu order nescafe ais je...sekarang asyik order air masam2 gitu...lagi puas minum :-)

eynda said...

zaila...eynda suka gelang tu...pegi mana pun eynda pakai :-)

eynda said...

adha...pepandai dia je panggil mama dia gitu :-D

eynda said...

liana...hensem kan...tapi sayang jadi mangsa habuan manusia makan hehe...kenyang daahhh...tembun dah ni asyik makan2 jek :-p

eynda said...

Lady...nanti boleh try Al-Munawarrah kat shah alam kalau pegi rumah SIL tu :-)

eynda said...

meniti senja...ye la tu :-D

eynda said...

shabiela...dulu2 payah nak posing...sekarang bikin mama & ayah tepuk dahi le...skit2 posing :-p

eynda said...

maya amir...takde mix pun...tapi kalau ikut keturunan dulu-duluuuuuu tu tak tau la pulak...nak kaji pun dah ramai yg meninggal :-)

eynda said...

KV...tu la kalau org tak tau mesti dok tanya, sakit mata ke...isskkk...

eynda said...

Shariz..nanti pegi la try makan kat situ :-)

eynda said...

dila...owwhhh sudah tentu :-D

ZAREENE SAIFUDDIN said...

award tuk eynda: http://zareenesaifuddin.blogspot.com/2010/03/award-dari-nini.html

ZAREENE SAIFUDDIN said...

eynda.. saya tag awak di: http://zareenesaifuddin.blogspot.com/2010/03/tag-dari-nini.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails