Saturday, March 20, 2010

Tag Dari Lady of Leisure.

Salam all...

Dah sarapan ke?? Pagi ni eynda makan nasi lemak hehe...so ni nak bakar kalori jari ye :-p Kita jawab tag dari Lady of Leisure...thanks dear sebab ingat kat akak ;-)




No.1 Aperkah jenama Deodorant yg korang pakai skang?
Enchanteur Desire & Nivea Energy Fresh.


No.2 Brand ikan Sardin dalam tin yang paling digemari?
Sardin cap ayam.


No.3 Apakah bahagian badan anda yg paling anda rasa SEKSI & SEKSA!
Rahsia :-D


No.4 Aper hadiah yg paling 'HAMPEH' yg korang penah terima dr yg tersayang?
So far semua ai suka.


No.5 Korang akan rasa diri disayangi bila.........???
Bila dikelilingi suami & anak2....


No.6 Apakah hadiah yg korang akan kasik pada bakal mak mentua pd kali pertama berjumpa?
Bagi salam. :-D (sebijik macam Lady)


No.7 Antara Belacan, Cencalok & Budu...yang mana lebih wangi dan sesuai dibuat perfume? (Yang mana lebih wangi dibandingkan dengan bau kentut anda?)
Gabung tiga2 arr :-D


No.8 Jenama kasut paling banyak yg anda miliki?
Bukan pengumpul kasut. Tapi kalau nak jawapan jugak...BATA je :-D


No.9 Sekiranya anda menjadi Menteri Pembangunan Masyarakat & Perancang Keluarga apakah yg akan anda lakukan demi meramaikan rakyat Malaysia? Sekiranya ditawarkan anda berminat utk memegang jawatan menteri ape?
Kurangkan kos bersalin di hospital swasta....cuti bersalin 100 hari....setiap tempat keje ada nursery.....
Menteri Pembangunan Wanita & Kanak-kanak.....


No.10 Sila Tag kepada 5 orang yang sangat anda rasa sesuai menjadi menteri di atas!

1) CT KASIH
2) DIANA AMMI ANJ
3) SHARIZ
4) CHIK NA
5) LIANA MAMA AQIL


Sekian.....

7 comments:

sisdee said...

wah suke klu eynda jadi menteri hahahhahaah...:D

Nini Aziz said...

salam,
eynda..ada tag br.. rajin2 wat ler k..
http://mommydaddyicca.blogspot.com/2010/03/jawab-tag-dr-ms-lyn-rezka.html

LiAnA said...

alamakk kena tag sudahh kikiki.. nanti ku buat yer

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sis liana nie memang kaki kene tag la...
hehehehe...

NeenaAnuar said...

sesungguhnyer ramai sungguh penggemar sardin cap ayam.... :D

KASIH said...

TenQ...wah!! nama chek lagi..che suka!! hahha.. nanti bagi lagi yer....*dengan tak malunya..

Chik Na said...

thanks eynda kerana ingat kat chik na..nanti chik na buat tag ni yea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails