Monday, March 15, 2010

House Warming Ana Suzana.....

Hai semua...
Apa citer weekend korang....eynda tak sempat lagi nak blogwalking...start hari ni MIL ada kat rumah...maybe kurang skit ngadap pc hihi...ye la tu :-p

Citer hari sabtu dulu...takde apa sangat...pegi rumah abang ipar kat sg penchala pas tu diaorg ikut kami pegi tengok rumah kat cahaya SPK....termasuk la MIL....later eynda tepek gambar rumah yg latest...

Hari Ahad ada invitation utk house warming salah sorang blogger...kenal sejak di forum CARI...sape lagi kalau bukan Ana Suzana...sape2 belum berkenalan boleh la jenguk2 blog dia...rumah dia lawaaaaa.... :-)

Jom layan gambar......


Dimulai dgn gambar Hannah mendepa tangan ala-ala fireflyzzz....atau iklan deodorant :-p Ada sebutir nasi kat bawah dagu dia...tengok gambar baru perasan...



Diana & Arissa....comel betul Arissa gelak bila eynda suruh posing :-) Makin lama makin nampak iras ammi dia...



Amboi amboi mentang2 dah makan nasi kan...penuh pinggan kekekek...dah 2.30pm masa tu hokey...kelaparan....padahal pagi makan nasi lemak sebungkus! :-p Sedap nasi briyani ni....


Hannah dapat gelas plastik kaler barbie sebab dia nak minum air masak....




Leka main gelas......tengok dagu dia hihi...



Alaaaaaa...comeynyer.....hannah cakap la....tengok tu lengan Alisya...adoi...geraammm....berlekuk! Sape2 nak berjiran dgn ana boleh la contact number kat belakang tu hehe..



Eynda sedang skodeng meja sebelah haha....nasib baik tengah bersopan santun kan Mi :-D


Mana satu kamera nak tengok dulu ni?? Tengok yg sana dulu la....



Ok baru tengok kamera eynda....hannah masih tengok kamera Diana :-p Eynda pulak naper la macam tak sempat nak senyum elok2 ..



Hannah & Feesa...anak tokey salmon hihi...



Ambik gambar tuan rumah.....macam pengantin baru lak dia...pakai baju berlace :-p Sempoi kan...nak bagitahu satu rahsia....kalau tengok kasut, dia sedang memakai sport shoes tu :-D


 
Sembang apa haaa?? Macam citer boring je sebab Hafiz pun dah menguap tu....hahaha...



Tuan belog mengambil kesempatan utk bergambar dgn tuan rumah...nasib baik tak mintak dia sign otograf :-D



Meriah dgn makanan...tapi tak sempat nak makan semua la...kena lepak sampai malam baru merasa semua makanan kat situ kot :-)



Hubby tuan rumah yg memakai kopiah melayan tetamu iaitu hubby Diana (kiri) & hubby eynda (membelakangkan kamera) wah!! ayat sekema la :-D


 
Sebelum balik kami semua geng2 dari forum parenting di CARI hingga la semua bergelar blogger pulak ambik kesempatan utk bergambar beramai-ramai sebagai tanda kenangan. Sorry la malam ni banyak ayat skema keluar dari otak hehe...dari kiri eynda, Mi, tuan rumah, ME & Diana....semoga persahabatan kita kekal selamanyer......aminn...yer...dalam lima2 orang tu eynda la yg paling tua muahahaha....harap maklum :-p





** Gambar rumah tak sempat nak snap...kalau nak tengok masuk je blog dia...mesti korang WOW punya la! :-)

** Lupa nak citer, Adam takde sebab pagi2 lagi dah ikut atok dia pegi Melaka...lepas pegi kenduri ni eynda ke melaka pulak...










28 comments:

fabulous.farah said...

dah macam majlis kawen=)

fabulous.farah said...

dah macam majlis kawen=)

Alya said...

maknanyer dah lama kenal la ni yer...haraf berkekalan persahabatan akak k....puan house warming tu memang sempoi dr sekolah lg....pas ni majlis house warming umah kak eyda lak yer....

LiAnA said...

lapor lak tgk nasi beriani tu hihi...muka Ana pun dh npk letih je tu...

Lady of Leisure said...

akak, teringinnya lady bila tgk pic briyani tu... nampak sedap sangat dengan daging2 tu hihi... allergik skit lady ni kalau nampak nasi...
*geram tgk pipi hannah hehe..

fizamior said...

kak eynda, yg pakai tudung oren tu sape? nama dia rogayah kan? fiza cam kenal jekkk ... :))

ana said...

bestnya...bila la nnt dapat bergeder2 ngan korang pulak....

Willie a.k.a Reptoz said...

Hi Eynda:

Aku tengok korang buat house warming , teringin pulak aku nak beli rumah. Hari tuh survey rumah dua tingkat yg agak cantik dan berpatutan, Tetapi bila msuk rumah tuh....Aduhai! Sempitnye! Terus tak jadi beli. Terpaksalah meneruskan house hunting ni. Hehehehe

Ena said...

bestnyer..
cantek umah dier secantik tuan umah tu.. berseri2 dengan lace nyer..
Alhamdulillah.. selesai sudaaa...
hannah totap cute..
akan menten anggun!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tuan rumah pakai sport shoes dengan pakaian begitu???
sis kejam tol pecah lubang...
hehehehe...

eynda said...

Farah..ha'ah meriah siap berbaju kurung hehe...

eynda said...

alya...ha'ah sejak hannah dlm perut lagi...insyaallah lepas ni rumah akak pulak tapi macam lambat lagi je nak buat house warming hehe...kumpul duit balik :-D

eynda said...

Liana....ana letih baru je pindah dah sibuk dgn kenduri pulak kan...

eynda said...

Lady...walaupun akak tak makan nasi 99 hari tapi sebenarnyer akak pun alergik tengok nasi...hobi suka makan gini la :-p

eynda said...

fiza...betul la tu :-)

eynda said...

neisya...tak lama lagi dah tu...insyaallah nanti boleh geder2 dgn neisya plak :-)

eynda said...

Willie...ye ke...kena sabar jugak la nak cari yg betul2 berkenan & berbaloi kan...takpe teruskan pemburuan :-)

eynda said...

Ena...cantik kan rumah dia ...hannah tu mula2 ok la..lepas tu mula la keluar peel jerit2 dia :-p

eynda said...

meniti senja...takpe dia sempoi hehe...dlm facebook salah sorang tu ada gambar dia tengah pakai sport shoes hehe...

Queen said...

waaah..sungguh2 kak eynda makan....

gambar last tu best...kak eynda tak nampak macam paling tua pun (ada nada jels di situ..hakhakhak...)

yangyuyu said...

patut sepi jap blog kak eynda..coti2 nih..

NeenaAnuar said...

wahhh.. tak sabar nak tengok house warming kak eynda lak nanti.. :D

Salbiah bt Karim said...

sume mak2 budak menten cun

fatenton said...

hehehe..
kelakar baca part kantoikan tuan rumah pki sport shoes tu.. hihihi..
hilang lawa tuan rumah :D

Tihara said...

best yer gatherin..hepi je :)

zailamohamad said...

zaila nak tunggu housewarming rumah Eynda je, jangan lupa jemput zaila tau;)

aNa SuZaNa said...

ahahaha...bocor rahsia ku..kikiki

norly saliana @ mamazahra said...

hi..salam eknal :)
da follow!!!

psst: jumpa FEESA last monday kt JPJ S.Alam dgn atok&nenek dia.comel plus peramah budak tu....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails