Friday, March 12, 2010

Hannah Keseorangan......

Hai semua :-)

Citer malam ni banyak gambar Hannah ye...jangan bosan :-D
Ringkas sehabis mungkin sebab dah ngantuk ni nak tido...padahal boleh je buat entry ni esok kikiki...lihat ketegaranku :-D



Nak ke mana tu?



Happy nampak...alahai rambut tu...padahal lepas mandi dah sikat :-p



Assalamualaikum.......ting tongggg...anybody home??


 
Pegi rumah maklang la petang tadi...jumpa tok biah...rambut dah berikat...kemas skit kan...Hannah buli tongkat atok jap...




Abang Adam tido rumah maklang malam ni...sebab ada atok...Hannah pun nak tido rumah maklang...ceehh macam le dia tu boleh berenggang dgn mama kann...kesian Hannah malam ni takde teman nak bergurau...takde teman nak bergaduh...Abang Adam sudah tentu bersokaria kat rumah maklang kann...tapi call 9pm tadi, atok biah kata Adam dah tido hihihi...letih la tu...



Nak riangkan hati Hannah, mama belikan Dominos pizza...yg ni khas utk hannah...regular pizza perasa plain cheese....tau tak hannah makan brape keping malam ni??  LIMA KEPING!! Alhamdulillah hannah memang suka pizza :-)



Ni buktinyer...sokahati kann...


 
Tengah mama basuh pinggan hannah panggil mama...rupanyer dia panjat meja sambil posing2 senget kepala...okey meh mama snap gambar....biasa la mama kan...blogger tegarrrr...


Tak habis di situ...bersambung-sambung posing dia siap pakai kasut mama....nampak sangat dia tak ketahuan sebab takde abang adam hehe...layan je gambar k...


 
 
 
Mama suka sangat tengok muka hannah dalam gambar ni....cemana Hannah buat mulut cam tu ek...ajar la mama...nanti kalau mama posing nak jugak buat mulut seksi cam tu hua hua hua....


Habih dah posing....ayah balik keje layan2 hannah jap....mama ajak hannah masuk bilik...on ekon...hannah baring2 atas katil mama sambil mama dok update blog....citer dah habih...Hannah pun baru terlena....


Lega sebab dia tak cari Adam malam ni....sebelum ni asyik merengek nak ajak ambik abang Adam huhu....



** Rasa sunyi bila takde adam...tak tau nak buat apa...nak tido la...relakskan mata....tak sempat nak blogwalking sampai ke pagi...konon :-p





18 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kesian hannah...
hehehehe...
nyaris mam nye pandai pujuk beli pizza...
5keping???
adoiiiyaii...
hehehehe...

hannah sgt cute...
xleh disangkal...

p/s:
sis jgn wat bibir mcm hannah...
hannah je mampu...
hehehehe...

fabulous.farah said...

banyaknye hannah makan!

hehe..pandai hannah posing..boleh jadi modey baju kanak-kanak ni akak

enyheartsdiamond said...

comelnya!!!

like mum like dotta :D

LiAnA said...

mak ai 5 keping dia mkn.. seronoknya dengar..

tu dh pandai posing2 mcm mamanya dh kikiki

NeenaAnuar said...

wah! ade gaya seorang model! heheheheh.. pandaii arr hannah posing! senang mama dia nak amik gambar kann.. I loiiikkee!! ;D

TK said...

Comel Hana dgn baju tidurnya. Banyaknya dia makan pizza! Takpelah nak cover- lepas penat berposing utk mama dia..

Mia-Ina said...

nsb dia x jerit pgl adam kan?hehe

kelakar la hannah ni..tp sweet..x byg g klu hannag besar esok, jd cute mcm mama dia la

yangyuyu said...

yeah so cute, tak sabar laks tunggu my baby sebesar ini, skang pun dah mcm2karenah yg melucukan:P

Lady of Leisure said...

hehe hannah ni comel la dia pandai bergaya lak tu.. lady pun suka tgk pic hannah yang last sekali tu hehe..

adha said...

alololo comel anak dara ni....

** tgi nye kondo.. kalau kta da gayat.. even tgkt 5 pun da ketaq lutut

sisdee said...

ayo..manjanya posing hannah...heheheheh..cute sgt....

dia tak kacau ek klu adam buat keje...sarah selalu kena marah ngan syahmi sbb pencil syahmi dia nk pdhal dah diberi masing2 pencil case tp kat tangan syahmi gak dia nak :(

tu le eynda ek..dorg le penawar duka lara......OMG ur shoes cantik..sbb tu hannah suke pakai hahahhahah

zailamohamad said...

kalau zaila ni tokey baju kanak-kanak, zaila dah ambik hannah jadik model dah..heheheheheee

model tudung dah nampak dah sape;D

shabiela said...

kuatnya hannah mkn pizza.. patut la tembam.. heheh..

hannah leh jd model kanak2.. cute jer.. rmbut tu time gerbang, ekekek..

Tihara said...

lawa la budak ni besar nanti :)..best nya dpt anak sepasang cam eynda..

bha ('',) said...

sedap nya pizza tu..bha pn terliur tgk...hehe..ptt ler hannah mkn smpi 5kpg..hehe..

abrahyn said...

hannah ooo hannah bile nk jumpa auntie ni sayang...nanti auntie bawa tisya sekali ye jumpa hannah hehehe

MommyCT said...

kus semangat 5 keping leh habis...happy mama tengok anak makan selera.

kasut tu tak tahan tu...besor sok pandai le hannah pilih kasut cantik2 ye :)

Mrs. Zuki said...

Comel sangat Hannah ni..
Hannah ni boleh jadi model la..
Cuba la bawak dia pegi modelling agency Eynda..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails