Wednesday, March 31, 2010

Hannah & Hansaplast.....


Weekend lepas jari hannah tercedera...
Takde la berdarah teruk pun...
Tapi pedih la jugak...macam terhiris...
Bukan main pisau tau....dia main daun kat balkoni rumah kami tu...
Rupanyer tepi2 daun tu tajam jugak...
Kalau terkena air melalak la kejap...



Beli benda ni....seronok la dia gambar kartun2....




Sampai hari ni luka dah sembuh pun...
Tapi hari2 nak guna pelekat tu...
Sakit jari katanyer....
Siap pilih pulak pagi kartun apa....petang kartun apa...nak tido kartun apa....
Dari 20 keping dah tinggal 5-6 keping rasanyer....
Layan je la....nanti kalau luka lagi jenuh dah takde stock....





37 comments:

NeenaAnuar said...

hihi.. cute lah jari hannah!

pandai hansaplast buat business tuk budak2 kann... yg kopaknyer dah tentu2 mak & ayah budak! :D

Ieda Al-Habsyi said...

comelnyer :)

Queen said...

bukan kata hannah..org tua pun melayan gak handyplast yang kartun2 ni...hihihi

zarin said...

dear...hannah tu sebijik macam hasya...tk luka pun nak taruk plaster tu sebab suka gamabr cartoon tu..kalau nampak je mesti nk beli..now ni hasya tgh kemaruk plaster princess :-)

ratna said...

ha ha ha.. saya pun pernah gak beli plaster gitu.. izzah pun mcm hannah gak.. nak pilih2 pulak cartoon yg mana.

adha said...

kita pun suka tgok hansaplast katun2 tu.. hihihi

NeenaAnuar said...

alahaiiii.. cute jerk jari jemari hannah!

pandai hansaplast buat business kan.. budak2 suke.. mak bapak yg kopak! hehehe...

zealvia said...

hansap.last...baru pasan nama handyplast ni mcm tu..ekekeke..kelako.

Ayu said...

hihi..sgt cute la hannah...

sisdee said...

kita pun pakai plaster ni klu luka hahahaah over...kita yg beli sbb tgk comei...

sarah lak cam pelik .. dia setakat tgk jek belum luka teruk g tuk letak plaster camni :D

eynda said...

Ieda...thanks :-)

eynda said...

Nik...akak paham jiwa kanak2 kamu hihi...

eynda said...

zarin...girl kan...sepeel pulak hehe..ada ke plaster princess...alamak konfirm hannah nak kalau dia terjumpa :-D

eynda said...

ratna...bagus gak pelekat tu kan...budak2 lupa kejap sakit luka tu :-p

eynda said...

adha...eynda baru perasan plaster tu tau..sebelum ni eynda suka guna yg transparent tu...

eynda said...

zea...tu la...agaknyer "hands up" kot yg ayat mula tu :-p

eynda said...

ayu...thanks...perangai budak2 :-D

NeenaAnuar said...

hihihi.. chomel jerk jari jemari hannah!

pandai hansaplast buat business kan.. budak2 suke.. mak ayah yg kopak! hehehe...

sLEEping BEauty said...

hehee, comelnye hannah...
budak2 mmg suka sgt plaster kaler2 katun2 tu kan...

Ms AiReEn MoHd said...

oo that so chumel for her...jgn kate her jer suker..aunty ni pun gedix suker okeh...heheheehehh

Shariz said...

hehehe...sama la macam arif...dah la siap pilih kartun apa, asyik2 sebut "booboo"...maksudnya sakit la tu...hahaha

mrs.ecam said...

hahahahhahah jari hannah demok2...cuteeee jek

Dayung Serian said...

cutenyer jari hannah:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...comeyynya handsaplast tu...nak beli utk aleesya gak lah...buat main...

enyheartsdiamond said...

eny pon beli hansaplast ni last saturday..half bg kat boyfie..half eny simpan..

iFolia photogrAphy said...

comel2..hehehe

tifa said...

Tifa pun kalau ada jerawat , tepek ngan hansaplast cartoon . Comey je

dilaOHdila said...

comeynya jari Hannah (hehehe)

mummy_ayu said...

sama lah ngan my hero...kalu jumpa handyplas nie..selagi tak abis, selagi tu dia nak tampal...suka tgk cartoon tu

ComeyBelako said...

adeh...sama macam irdina.

Azmiezas said...

Hannah boleh kawan ngan abg hariez..suka main handplaster..

habis sekotak nanti dia kerjakan..tak luka pun ckp luka...

layan jer lah!!..hihihi..

Lady of Leisure said...

hehehe.. lady pun suka yg ada kartun2 ni kak.. pantang luka skit ank letak.. :D

iNa said...

alalala kiutnye..hehehe...
comel je..

fabulous.farah said...

hehe..kat rumah farah pon guna yang disney punye=p

comelkan..tak tahan tengok..hahaha

::i.e.r.a:: said...

hannah.. kite boleh geng la.. aunty iera ni suka sangat kumpul hansaplast nih.. bukan tuk guna pon tp sj suka2.. gambar cartoon nih cute sgt...iera skrg tengah nak cari hansaplast yg ada gambar Disney Princes's..kalau x silap ada la eynda.. hari tuh mcm nampak kat CARING.. hehee..
p/s: kuku hannah lg cantik dr iera la..kuku iera ni kemetot tau sbb suka gigit kuku, habit la eynda...

Chit Ana said...

comelnya hansaplast tu..siap ade gambar kartun2 lagi

leeja said...

lepas nie kalau luka mesti suke sbb leh tampal plaster cartoon. mak dia yg susah hati pulak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails