Sunday, February 21, 2010

Uncle Nak Bagi CD Free!!

Suka2 cuba nasib mana tau dapat CD Faizal Tahir hihi...
Kalau nak cuba nasib korang masuk blog uncle ye...

Syarat2nyer :

  • amik banner kat bawah tempek ler kat mana pun dalam blog korang
  • buat link ke blog uncle pada banner tersebut...dan jangan lupa seperti biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan
  • syarat lain..mesti menjadi follower uncle !
  • tak perlu tulis entry..hanya letak banner ajer
  • peraduan yg uncle anjurkan berupa cabutan bertuah..hadiah nya adalah sekeping CD ori dari Faizal Tahir yang berjudul - Aku+Muzik+Kamu (masih panas sebab baru beli jer)
  • sebab hadiah ini terhad..tempoh pernyertaan cuma seminggu jer
  • bermula pada hari ini hingga minggu depan (20hb hingga 27hb Februari 2010)
  • tarikh tutup jam 9.00 malam pada 27hb Februari 2010




3 comments:

zailamohamad said...

Waahh, Zaila pun nak cubalah!! lagu FT pon best2 juga

Tihara said...

mari beramai2 mencuba!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cabut je eh???
hehehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails