Saturday, February 20, 2010

My Blog Visitors Came From......




Negara mana yg agak2 sesuai kita letak utk "unkown" itu??

Mula la masuk alam fantasi...kalau tanya Adam ni mesti dia kata alien baca blog mama huhu... pantau dari UFO kah??

1st time rasanyer dapat carta cam ni....so far semua ada tulis nama negara...tetiba je "unknown" huh?? Pelik la pulak....

Ada ke negara yg belum dikenalpasti oleh nuffnang??

Any idea??

Sape yg tahu?? Hanya mereka dan keluarga mereka aje yg tahu.....


Sekian melaporkan :-D







22 comments:

Cik Emi said...

ehhehehee.. same subject diff topic. unknown tuh mesti dia tak masuk dalam google maps.. muahahhaa...

Tihara said...

tiha penah dapat unknown..tiha agak Ulan Bator kut..mongolia..jahat nyerr la kan :)

NeenaAnuar said...

hihi.. boleh plak ade negara unknown yer kak... mungkin lar kot nuffnang tak dpt nak detect lagi negara unknown tu.. :D

Mknace said...

:) :) :)
maybe ada alien lalu tu

yangyuyu said...

agaknya nuffnang pun no idea..hehe

Jijahh @ f.k said...

jijah pun pernah dapat cenggitu ... agaknye negara tu tak daftar lagi ngan nuff kot ..hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

penduduk planet lain tue...
hehehehehe...

maya amir said...

ye i rase dari ufo laa.. heheh

sisdee said...

hahahah kita pun pnah dpt..tak tau le mungkin dorg dok negara tak de dlm peta kottt hahahahah

zailamohamad said...

waaah, zaila terperasan bintang kat kiri tu, semua 5 bintang kecuali leaderboard, zaila punya tak dapat 5 bintang pon;(

eynda said...

Emi..agak2 dari mana ye :-D

eynda said...

Tihara...uikk... :-D

eynda said...

neena...tu la akak pun heran :-D

eynda said...

Mknace...lalu dan singgah :-D

eynda said...

Yangyuyu...sesat dari mana agaknyer :-D

eynda said...

Jijahh...mungkin jugak kan :-D

eynda said...

meniti senja...ye la tersesat masuk blog ni...apakah yg dicari? jeng jeng jenggggg....

eynda said...

maya...eynda pun rasa cam tu hehe..

eynda said...

sisdee....kalau takde dlm peta, kat mana pulak hehe..

eynda said...

zaila...uikkss...ke situ plak dia perasan hehe...eynda dok pulun nak penuhkan leaderboard tu tapi eynda pun no idea nak buat apa hahaha....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mencari sis kot...
mungkin sis suku sakat mereka...
hahahahaha...

Anonymous said...

salam sis,sy dari jordan,selalu baca blog sis.mgkin jordan masuk negara unknown tu kot hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails