Thursday, February 11, 2010

Tag Dari Azmiezas...

Thanks Azmiezas utk tag ni :-)



1)Where is your cell phone?

Atas katil....selalu letak merata yg sempat :-p




2)Relationship??


Soalan tergantung...tetttttt....




3)Your hair??


Melepasi ketiak...layered....natural wavy.....kaler tapi tak nampak pun....



4)Work??
24 jam tanpa henti....


5)Your sisters??


Ada adik lelaki je...



6)Your dream??


hidup senang lenang...nak apa pun boleh dapat....



7)Your favourite thing??
Camera.




8)Your favourite drink??


Nescafe susu.




9)Your dream car??


Cooper (boleh berangan je la)




10)Your shoes??


BATA...selagi tak rosak tak beli ganti...kalau gatal nak beli kasut lain jadi perhiasan je...BATA jugak jadi pilihan...




11)Your fears??

Kematian....tak dapat bayangkan anak2 & hubby tanpa eynda .... selalu pikir benda ni :(




12)What do you want to be in 10 years??..


Menten macam umur 17 tahun kakakakaka.....




13)Who did you hang out with last weekend??

Dgn keluarga mertua di sg penchala...makan2...sembang2....




14)What are you not good at??


menjahit baju....jahit butang ok la..



15)One of your wish list items??


nak kurus.....



16)Where you grew up??
Sungai Petani, kedah


17)Last thing you did??


Buat schedule entry kat blog...



18)What are you wearing??


T-shirt & pants



19)What aren't you wearing??


Bikini hahaha....



20)Your pet??


Takde.



21)Your computer??


iMac.



22)Your life??..
Alhamdulillah.....


23)Missing??..


Arwah Abah.....



24)What are you thinking about right now?
Nak bermalas-malasan jek....


25)Your car??.


Kete kecik kaler apple green.....



26)Your kitchen??.


Kecik je....




27)Your favourite colour??

Hitam.


28)Last time you laughed??


Tadi masa sembang2 dgn MIL & biras sebelum MIL bertolak ke KLIA...



29)Last time you cried??


Bila ye....lupa la...



30)Love??


I'm in LOVE.....



31)Who wants to share their ONE'S?How about?.


Tak paham soalan ni...share apa?




Eynda pass tag ni kat :

1) meniti_senja
2) neena
3) desire_queen
4) sue_ibh
5) sis NJ
6) mimie hamdan
7) Shariz
8) sis Dilla
9) Liana mama Aqil
10) Tifa





Kalau dah buat sila abaikan aje ye :-)





13 comments:

KASIH said...

macam tergantung la..soklan 31 tu share apa haaa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

name sape first???
hehehehe...

LiAnA said...

adehhh salah tikam daaaa..
kena tag sudah keke...

nnt ku buat yer

Mimie Hamdan said...

sudah buat... hehehe...

NeenaAnuar said...

waduh waduh.. kok ku sudah di tag! hahaha..

ok kak.. thanks for tagging me.. insyallah neena akan buat nanti.. nak2 tengah bercuti panjang nie kan.. sesuai sgt lah kalau nak wat taggin nie... huhuhu..

eynda said...

ct...tak tau la nak share apa...semua yg dapat tag tak tau nak jawap...

eynda said...

meniti senja....nama kamu la...pengunjung setia blog akak ;-)

eynda said...

liana....kalau tak salah tikam pun eynda pi cari kat blogmu :-p

eynda said...

tommy...okie dokie...

eynda said...

neena...haaa...bagi keje skit kat neena..tag hari tu tak berani bagi sebab neena pun masih tak sihat kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

dah siap dah...
laksana kan amanah sis...
hehehehe..

Azmiezas said...

Tq..dear..

Sudi buat tag tu..

btw:..sama la kita, collection kasut tak banyak n kalau pakai sampai lunyai..baru tukar kan??..

Queen said...

erk..kena tag suda..ayai kapten...malam kang lepas mengemas rumah dan memasak serta mengemas gunung, saya cuba membuat tag..ekekkeke..kalau tak, peram samapi lupa..ekekekkek...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails