Thursday, February 11, 2010

Semoga Dipermudahkan.....


MIL eynda stay kat rumah eynda sejak hari Ahad lepas. Pagi tadi dia dah ke KLIA dgn adik ipar utk penerbangan ke Mekah bagi mengerjakan umrah. Sempoi je kan...naik teksi je ke KLIA....takde berhantar pun....sebab anak2 lain sibuk dgn keje tak dapat cuti....actually abang ipar yg sulung sekeluarga pun maybe pegi jugak cuma tengah tunggu confirmation sama ada dapat seat atau tak....kalau tak hari ni mungkin 15hb nanti....

Semoga selamat pergi & selamat pulang....dan dipermudahkan segala urusan amal ibadat.....amin...



** ni baru boleh duduk depan pc tanpa rasa bersalah hihi....







21 comments:

adikmanje@ellyazarmilia said...

oooo..patut la sepi je blog eynda...ingat gi holiday jauh2...

sisdee said...

semoga ur mil selamat pegi dan balik...
visa ke sana tuk umrah mmg lmbt confirmation kan..dulu my mother dah selamat berangkat tp adik2 dia lambat sbb kes visa kan :(

eh tp bil eynda psl seat ke pasal visa ek :p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

amin...
semoga segala nye berjalan lancar...

babyluv_ayang said...

insyallah selamat sumernyer, eynda...selamat pergi n selamat jugak kembali...

Mr. Bambino said...

mintak le depa doakan kesejahteraan eynda sekeluarga:)

eynda said...

adik...ada je kat rumah :-D

eynda said...

sisdee....rasa tadi MIL cakap macam seat...visa pun dapat last minute...ntah diaorg kira macam mana pun tak tau....ni geng2 MAS punya trip....

eynda said...

meniti senja...isnyaallah...

eynda said...

fara...terima kasih....

eynda said...

Mr. Bam...awal2 lagi dah suruh MIL doakan....kalau tak cakap pun dia mesti tak lupa doakan anak2 cucu & menantu dia :-)

mrs.ecam said...

yela k.eynda....ingtkn nape x update blog....lyn MIL ghupenyer....heeeee

Azmiezas said...

OOo..ada MIL kat umah yer??..

patut la sopan jer menantu tu,
nak update blog pun malu-malu...kikiki...(gurau saja ya....)

psst:Semoga dipermudahkan segala urusan di Mekah ya..

ratna said...

patut akak sonyap jo dari pagi..

desirequeen said...

padanlah senyap/..ternanti2 gak entry dari kak eynda....

sian dia, ke KLIA nan ado yang teman...ape boleh buat..urusan kerja

Nana said...

semoga dipermudahkan segala urusan. mak nana pi bulan depan, insya-allah :D

LiAnA said...

patut senyap je kekeke...
moga MIL eynda selamat pegi dan kembali... takpe sok balik boleh ramai2 gi jemput... :D

iNa said...

moga selamat pergi n pulang.. :)

NeenaAnuar said...

insyallah.. mudah mudahan.. semoga segala nyer selamat... aminnn.. ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

semoga MIL kak eynda dipermudahkan segala urusannya DI SANA....AMINN...

Tihara said...

seronok dapat g umrah..syukur Alhamdulillah :)

Lady of Leisure said...

semoga MIL akak selamat pergi n pulang..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails