Thursday, February 4, 2010

Na-O-Mei + Nidji + Puteri Sarah.




Gara-gara citer Na-O-Mei kat TV3 petang2 pukul 6.30pm-7.30pm tu kan....eynda sanggup google cari lagu ni....seronok giler bila jumpa lagu ni....kan ada 2 lagu...yg lagu tema yg girl nyanyi tu eynda tak brape minat....suka lagu Nidji ni lagi....


Owwhhh yer...eynda suka tengok Putri Sarah...

Sejak dia keluar dlm iklan Silkygirl....dulu tak tau sape dia...comelnyer dia masa ni...ala-ala Angelina Jolie pun ada....


googled



Dalam citer Na-O-Mei dia tak guna banyak mekap kan...eynda suka tengok sebab nampak natural beauty.....

Walaupun kalau google nama dia asyik keluar citer2 yg tak best didengar...takpe la...itu hal peribadi dia...bukannyer admire kat tingkahlaku dia...admire kat rupa dia yg comel tu je :-)


Tapi eynda terlepas satu episod citer ni....esok tu tengok laaaa....baby Na-O-Mei dah besar....mana pegi Na-O-Mei yg kawin dgn Azhar dulu?? Sape tengok??













31 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

na o-mei dah tua...
skang jasmine hamid lakon kan...

LiAnA said...

ku pun ada terlepas 1 episod... Na-O-Mei tu dh kawin dgn org lain.. tulah anak dia si nabila tu.. tp anak dia ni jenis liar skit..

eynda said...

Owwhhh...kira nabila & elly adik beradik la...cian na-o-mei tua....dapat laki buruk perangai...

BULLET said...

serius xpaham citer ni...cam slow je jalan citer...pening pale tengok...asek sedih je...letih la

adikmanje@ellyazarmilia said...

adik kekadang je tengok...rasa na o-mei dah tua..anak dia dah besar pun panggey na o-mei...puteri sarah dah ganti dengan jasmin hamid..dan anak dia dah besar jadi elly mazlin...rasa anak dengan suami jahat dia tu nabilla huda...adik pun sesekali je tertengok...huhuhu

-iLLa- said...

sbb tlepas cte..oo itulaa na o mei yg jasmine hamid tuh ehh....tapikan napa laki dia asik nk pukuldia jekk???

fatenton said...

puteri sarah comel kan.. natural beauty :)

eynda said...

Bullet...cian kat awak...sampai pening pale tengok citer tu ek hehe...dari awal dah sedih....agak2 dekat nak habis nanti lagi melalak atau happy ending ek...

eynda said...

adik...betul dah tu sinopsis adik hehe...

eynda said...

iLLa...tu la semalam akak geram gak...naper hubby dia kata dia keras kepala la...bla bla bla...nampak jasmine tu macam lembut je...

eynda said...

fatenton....ha'ah lagi suka dia tanpa mekap...kalau mekap pun macam iklan silkygirl tu ok...kalau heavy mekap nampak muka dia garang skit...

Ezzah said...

na-o-mei dah tua dah kak...jasmin hamid plak pegang watak tuh.. :D

btw, puteri sarah nii mmg comey! suka gak tgk diaaa... :)

eynda said...

Ezzah..tu la tertinggal satu episod kebetulan pertukaran masa tu...terus tak tau apa jadi hehe...

Patut la dulu M.nasir pilih Puteri Sarah utk bawak watak saleha (filem tak menjadi tu)rupanyer dia memang lawa betul tanpa mekap...

iNa said...

ooo...yasmin hamid tu puteri sarah rupenye...ina pun terlepas gak episod tu........... :) ..
tp suke tgk elly mazlien... :)

Softtouch [Hanim] said...

mula2 mcm xnak layan na o mei tu tp skali tgk mcm best cite tu..haah puteri sarah tu cntik sgt..wpun prangai dia kan..itu blakang kiralah..

na o mei tu dah tua lah kak eynda, jasmin hamid..kan best kalu elly mazlien tu puri sarah yg blakon jgk..he he he

SIKAKITULIS said...

ape tajuk lagu nidji tu???pnh tgk na-o-mei time na-o-mei muda je ehehe

m@ said...

ma pn peminat citerni..sarah ni soft sngt dia pernh berlakon jd jahat...mmg nyampah :)
dia ni gf pelakon tari tirana tu...ammar.sesuai je deiorg.

yup'jasmin tu lah na o mei..
layannss..

Uda said...

tak minat sgt kat PS ni.. tapi suka tgk muka dia dlm iklan tu.. comel

sue said...

Waaaa...sedey..sue dah banyak hari terlepas...
Kena pulun tengok ulangan jer lah nampaknya kat web TV3..

tifa said...

Tiap tipa hari tiaf tengok separuh je. Maklumlah baru sampai rumah nak ambil Farhan lagi :)

Farra Dhelina said...

sy suka tgok cite nih! best! :)

mamaaerish : said...

a'a.. stuju... mmg cantek kan dier... andainyer ku begitu... chewah... (",)

adha said...

tak psan lak na o mei tu model syampu tu.. hihihi

sekali2 jek tgok.. na omei tu da jd jasmin hamid

adha said...

tak psan lak na o mei tu model syampu tu.. hihihi

sekali2 jek tgok.. na omei tu da jd jasmin hamid

Mia-Ina said...

ooo,,patut le mia tgk awat tetiba ada jasmin hamid lak...pelik.pelik..rupa2nya dia tu la na-o-mei yg melakonkan watak puteri sarah ms kahwin dgn laki kaya tu ye..adoi, pening kepala...

mana tak peningnya, mia & roomate kali ni lbh memilih tgk cite justice law tv2...kami peminat cite cina ni...haha...dulu cinta balqis tgk jap...lps2 stop tv3...kerana terpana dgn tv2 jam 6ptg

Azmiezas said...

Kita pun dah terkenan tengok Na-o-mei ni, siap balik awal lagi semata-mata nak tengok cite ni..

betul la eynda, kalau sapa terlepas 1 episod yg sebelum semalam punya tu, semua jd tak kenal dah, pasal dah tukar org dah semuanya, kecuali mak angkat na-o-mei jer..

NeenaAnuar said...

betol2.. sokong akak... neena pun takat suka tengok natural beauty dia tu jerk..

Lady of Leisure said...

alamak lady tak tengok na o mei ni... ramai yg tgk kan.. ketinggalan la lady hehe..

azi said...

oo patut la semalm dah tukar org rupanya semuanya dah tua yer..he. dah lama tak tengok tetiba semlm sbb lps balik kerja rasa malas nak masak terus tertengok tv..2,3 kali tekan remote tengok sinopsis betul ke tajuk naome..apsal pelakon lain sbb hari tu tengok pelakon lain...baru faham...hehhe

ila said...

tens enydA...ssh pyh i cri lgu nie ahkirnya dpt gak...lgu nie ade kaitan ngn dri ila...

Anonymous said...

awal yang baik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails