Tuesday, February 2, 2010

Bloglist Eynda & Komen Kawan-kawan.....

Khas buat kawan2 blogger yg follow blog eynda & ada linkkan blog eynda kat blog korang....
Eynda nak ucapkan terima kasih banyak2....
Nanti kalau ada masa free korang check kat bloglist eynda....ada tak korang punya blog....
Kalau takde tolong tinggalkan komen kat entry ni & makesure ada link ye...
Eynda nak update bloglist...tak aci la kalau korang linkkan blog eynda tapi eynda tak buat gitu gak kan...


Dan tentang komen kawan2 kat setiap entry eynda pun eynda ucapkan thanks banyak2....
Lately eynda macam takde masa skit nak reply komen...mungkin lewat skit la...tapi insyaallah eynda akan jenguk blog kawan2 yg ada bagi komen kat entry2 eynda walaupun tak sempat nak reply komen2 blog sendiri hehe...


2 perkara ni nak sangat2 eynda tulis supaya hati eynda tenang skit :-)
Sekian terima kasih.





52 comments:

myranaqi said...

thnks jgk kat akak sbb sudi link blog myra..

zailamohamad said...

Zaila rasa blog zaila takde lg di blog list Eynda, tapi takpe, as long as Eynda selalu jengah blog Zaila pon dah ok

delour said...

nk msok dlm bloglist sis leh=P
sy dh link kn blog ni..


--silent reader--

vee said...

thanks coz sudi link my blog...friendship forever ya!

Chik Na said...

chik na punya ade dlm list eynda..Thanks

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehehe....
tanggungjawab sesama manusia...
hehehehe..

rosma said...

lame xmai cni..hope sihat..emm..cat baru dah blog ni..nice...gmbr header pun menarik..

Tihara said...

owh mcm tu..sometimes ada orang kecik hati bile kite tak reply komen tapi ape2 pun kena fikir +ve.. maybe ade org terlalu busy.. :)

::The Shopaholic Tauke:: said...

sudahh ada..:-)

eynda said...

myra....sama-sama :-)

eynda said...

zaila & delour...eynda dah link kan...zaila...takpe eynda letak sebab dah niat nak linkkan.. :-)

eynda said...

vee...insyaallah friendship forever ;-)

eynda said...

Chik Na ..sama-sama...

eynda said...

meniti senja...buat baik dibalas baik kan ;-)

eynda said...

rosma...eynda sihat...thanks :-)

eynda said...

Tihara...yess...sebab tu la eynda buat entry ni...sejak adam start sekolah balik ni makin sibuk...sempat tulis entry tapi kurang masa nak reply komen...

eynda said...

Mai...orait ;-)

honeyza borhan said...

check.. block saya da ada.. hehe.. nice knowing you.. salam perkenalan.. suka sangat tengok akak n hannah tau...

Azmiezas said...

Header baru nampak..!!

ye lah eynda, kita pun sama, kalau tak dapat reply komen kat blog kenkawan rasa bersalah jer..tu yg dok buat entry mintak maaf tu..

**rasa2nya nama Azmiezas ada tak dlm blog list eynda yer??...(x sempat nak check..)

Mia-Ina said...

utk kak eynda tersayang,.,

tima ksh krn dr awl link my blog...& terpana melihat blog Mia di warnakan pink....apakah ia favourite blog visiting kak eynda????

if that, tq so much...mia mmg suke sgt singgah di blog ni.klu x singgah 1 hari, rs x sah..

moga ukhuwah kekal ya.cheer ur day,sis..cheese..senyum

Mr. Bambino said...

hi eynda..

next month join kitorang ye..:)

belum jd gang mr bam dah link eynda ok

Mr. Bambino said...

hi eynda..

next month join kitorang ye..:)

belum jd gang mr bam dah link eynda ok

eynda said...

honeyza...salam kenal...thanks ye..

eynda said...

Azmiezas...dah lama ada link awak tau hehe...tu la kan...kekadang tak sempat nak reply komen kawan2 eynda rasa macam nanti ada yg ingat eynda sombong lak :-p Hakikatnyer sekarang ni masa banyak tumpu kat anak2 & rumah....pas tu nak ngadap pc kekadang letih la ...ngantuk la...tu yg lambat reply...kekadang tertinggal jauh dah komen2 entry lama :-(

eynda said...

Mia...muahhhsss...sayang mia jugak :-)
Ada kaler pink ek...akak tak perasan pun...kat blog akak nampak hitam je semua...apa-apa pun akak selalu gak masuk blog mia...tak melalui link, melalui google reader....kekadang ada pengunjung blog akak klik2 kat link mia tu jugak ;-)

eynda said...

Mr. Bam...hye...insyaallah next month eynda join...nak habiskan 99htn dulu...prepare utk TBL pulak :-D

Cik Adek Manes said...

akak, disebabkan I nie jrg dpt on9, so dpt jenguk² blog akak pon sekali sekala aje.. keke.. !

tpi I ske masok blog akak, sebab bley cuci mate tengok gamba akak satu family yg suwitt sangatt²..

LiAnA said...

fuyoo... peace..peace kacang peas muahaha

mamaaerish : said...

waaaaaaa... x der pn... sedey... hu3...

maya amir said...

ade ke ek blog link saya.. tak sempat nak brwose thru.. tapi saya kdg2 tak sempat nak masuk blog eynda.. kalau sempat saya jenguk eh:)

eynda said...

mamaaerish...jangan la sedih...sebab tu eynda buat entry ni...eynda tak terkontrol nak update kat bloglist tu...takut terlepas pandang...eynda linkkan ye.. :-)

eynda said...

liana....peace yo! :-D

eynda said...

maya...nanti eynda check...takpe tak jenguk tak bererti taknak jenguk kan ;-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

buat jahat jgn sekali...
berkali2 la...
hehehehehe...

adikmanje@ellyazarmilia said...

eynda...kasih mu diterima...hehehe

uMMisYa said...

Thanks eynda..

sya sebenarnya ada cerita nak stori ni. minggu lepas sya mimpikan eynda anak beranak..hehe
mimpinya mcm ni, kita berempat jalan2 kat tepi pantai.pantai tu pelik sikit, pasir dia tinggi,laut kat atas,kita ni kat bawah.pastu tiba2 datang ombak besar sangat. Bayangkan adam lari sambil dukong hannah panjat bukit..hehe..kita ber-2 lari kemudian.sampai atas bukit,eynda amik adam je bawk balik,kesian hannah kena tggl.sya pun bawalah hannha pi umah eynda,skali eynda x mengaku hannah tu anak eynda,kesian tgk muka hannah sedih..pastu pandai lak hannah pi bawa sya balik umah amik baju dia semua..hehehe..sya bawa hannah balik umah sya..hahaha

pelik sungguh, ni mesti kes baca blog eynda tiap2 hari,sampai termimpi2..tapi bila kenangkan ombak besar tu takut sungguh..

m a m ae m i e said...

suka baca blog eynda.....thanks sbb link kan blog mamaemie. Setiap kali buka blog mmg tak miss baca blog eynda.....

ibu aliff said...

salam..thanks link kan blog sy.. peace!

NeenaAnuar said...

akak memang dah follow blog neena kann? cumanyer tak nampak my blog name kat blog list akak tu..

tapi takper, yg penting akak tak penah lupa singgah kat blog neena kannn..... TQ so much kak eynda!! :))

yangyuyu said...

eynda...link kan ke yangyuyu ok:)

sy dah link eynda

syani said...

SALAM... ALA AKAK LINK SAYA TAKDE LA... SEDEY..SOB!SOB!

eynda said...

meniti senja..uikkss...pepatah tak boleh blah :-D

eynda said...

ienaz...tq...akak tak kisah masuk sini setahun sekali pun...jangan lupa terus tau :-p

eynda said...

adik..ececeh..... :-D

eynda said...

sha...mimpi ombak besar jugak...nasib baik semua selamat ye...tapi naper eynda takmau kat hannah pulak huwaaaa....apa-apa pun org kata tanda rezeki murah tu :-)

eynda said...

mamaemie...sama-sama kasih :-)

eynda said...

ibu aliff...salam...sama-sama :-)

eynda said...

neena...akak dah lama follow tapi selalu tak sempat nak update kat bloglist...tapi akak jenguk blog neena... :-)

mamaaerish : said...

hik3... eksyen jer lebey eb nih.... poyo sungguhlakan... ;p

tq eynda... :)

cik mas said...

salam eynda.. cik mas dah link eynda.. kita tukar2 k.. :D

peah @ peps said...

hi eynda..huhu...gamaknya..eynda bole hire dah sorang secretary/PA utk tolong jawabkan every comments...dah hit sangat dah blog eynda ni..

anyway...i rasa..my link belum ada lagi kut kat blog eynda...

mrs.ecam said...

salam sis...
meriah tol belog sis nih....
juling2 mata sye nk check kt belog list sis.....tp mcm x jmpe nme sye...heeee peace...

p/s : kim slh kt hannah n adam....cubitkn pp hannah sket bleh...heeeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails