Thursday, February 4, 2010

Tag Dari Shabiela.

Eynda dalam mood utk menjawab tag :-) Sorry shabiela sebab lambat jawab tag ni...thanks ye kalau ada bagi la lagi :-)



1. First time jumpa with ur hubby bila n kat mana?
Tahun 1996...1st time jumpa kat sebuah restoran...tapi dia usha eynda lama dah...


2. Love at first sight?
Tak...sebab eynda jual mahal...kalau betul nak kawan pandai-pandai awak la :-p


3. Who is he when the first time u meet him?
Baru start keje lepas balik dari oversea...


4. How long it takes for him to ask u out of a date?
2-3 minggu lepas dia 1st time nampak eynda....jumpa kat restoran tu la...tapi melalui org tengah...



5. First place dating?
restoran...dah bengkrap pun...


6. How he proposed?
Tak sempat....bila mak dia tau terus mak dia bawak rombongan datang merisik kekeke...dia kat KL...eynda kat Kedah...mana sempat pecut balik sebab keje...


7. Special Date with your hubby?
06/10/00 akad nikah
07/10/00 sanding kat rumah
08/10/00 sanding kat rumah hb


8. Changes that he asked u to do?
lepas kawin dia kurang komplen....masa berkawan banyak komplen sampai gaduh2 kekekek...


9. What is about him that u love him so much?
Anak yg baik..
Tak tinggal solat
Bertanggungjawab
Loving tapi tak romantik
Dia bukan pak turut...kalau asyik ok..ok..orait..orait...boring laaaa...


10. What is about him that u wish he would like change?
Cuba terima dia seada mungkin...


11. U will lose ur mind n crack ur head when he?
Belum ada pengalaman so tak tau nak jawab...


12. U will smile thru ur eyes for the whole day when he?
buat benda2 yg spontan kekadang lucu...cth macam jawab email yg eynda letak dlm entry beberapa hari lepas...


13. Complete below sentences 'My love towards my hubby is as big as..?
tak ternilai....


Nak pass Tag ni kepada?
1. ummisya
2. Chik Na
3. Kasih
4. Shariz
5. Ana Suzana
6. Sis NJ
7. Sis Dilla
8. Abrahyn (Aida)
9. Nor Idzalia
10. Bitt


Sila jawab ye sape yg kena dah terang benderang eynda highlightkan dgn warna hitam bold :-D

10 comments:

NeenaAnuar said...

hihihi... nice to know more detail about u & hubby... ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jawab jgn tak jawab...
hehehehe...

aNa SuZaNa said...

wahhh..tak nakkkkk...

Lady of Leisure said...

hehehe... sweet la kak eynda ngan hubby ni.. suka lady tgk esp part email yg akak paste haritu... ekeke.. kelakar betul...
:-D

LiAnA said...

kakaka tetiba teringat email aritu..

Just Call Me Bitt said...

kena tag...cabuttt..hehhe

cantik special date tu kak... nice to knowing u kak eynda! keep in touch xoxo

IdzaLia said...

best le short story kak eynda ni..
hmm kena tag ek.. best ni.. nanti Lia jawab ye..

uMMisYa said...

Sya dah jawab tagged eynda tau..lama sungguh tak menjawab tagged..tu yang semangat malam tadi jawab pukul 12am..hehe

Just Call Me Bitt said...

kak eynda bitt jawap sini la sebabnya sedara mara, seppupu sepapat baca nanti terlalu privacy ;) sebab saya dulu kaki sosial ;)

1. First time jumpa with ur hubby bila n kat mana?
2004 jumpa dlm friendster, dia inbox me ajak main snooker.


2. Love at first sight?
tak..same la kite hehe. SAya susah nak percaya dekat org terutama lelaki.


3. Who is he when the first time u meet him?
guitar bass, nukleas band



4. How long it takes for him to ask u out of a date?
hari2 dok inbox ajak kuar lawan snooker tunggu line clear sebab saye ade bf masa tu. bf saya plak kaki pukul

5. First place dating?
hotel. pertemuan tidak dijangka. saya dinner dgn family dia pon same. terkejut la kami. terus berdating sampai adik dok tanya mana lah akak lama sgt ambik makanan. hahahaha lama sebab berdating


6. How he proposed?
tetiba nak dtg hantar family kat umah. Giler ke ape masa tu saya masih ade bf (and tengah prob dgn bf pon) dia pon ade gf (tengah prob dgn gf).


7. Special Date with your hubby?
21/4/2005 risik dan tunang
21/8/2005 nikah and wedding recption

8. Changes that he asked u to do?
stop smoking and be a vogue mother


9. What is about him that u love him so much?
penyabar memang susah nak tengok dia marahkan kite



10. What is about him that u wish he would like change?
same la stop smoking...hahaha dulu suh org skang cuba sendiri boleh ke idak! sensara ke tidak..hehe


11. U will lose ur mind n crack ur head when he?
diam membisu bila xde mood, sibuk ikut kite shopping and picit2 hidung buang black head. arhhhh tension


12. U will smile thru ur eyes for the whole day when he?
sibuk dengan my hobbies ;)

13. Complete below sentences 'My love towards my hubby is as big as..?
when i ask him, his love towards me is as big as the sun...but mine i jawap la sebesar bag LV terus dia masuk toilet...hahahahahha ape kah...

sometimes saya kena tulis up terlebih sebabnya segala xbf suka menyibuk dgn kisah hidup saya so agak2 lain macam skit entry tu harap maaf la erk

shabiela said...

thanks sbb sudi jwb.. eheheh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails