Sunday, February 14, 2010

Hari Sabtu Punya Citer......

Lepas kami pegi tengok rumah kat Cahaya SPK, kami terus menuju ke KL....plan nak pegi Pusat Sains Negara.....dah pernah pegi tapi sebab adam suka tempat tu kami nak pegi lagi la...



Cuba teka Hannah tengah buat apa ni??
Tengah tido hokey....kesian kan...tapi kalau perbetulkan nanti dia bangun moody pulak...so biar je sebab nanti dia adjust sendiri....hal biasa ni...nanti2 eynda tepek gambar2 candid hannah tido dari kecik :-D





Singgah lunch kat Burger King Sri Hartamas....




Yum yum.....




Selalu eynda order whopper.....tapi kali ni teringin nak order yg lain...eynda order chicken mushroom grilled ke apa ntah....tak sedap punnnnn....tasteless....bagi tekak eynda la..

Lepas makan terus pegi Pusat Sains Negara tapi sampai je kat situ ada banner tulis Pusat Sains ditutup sampai 31/3/2010 utk renovation....kecewa sudaaaa.....balik rumah terus la...memang malas nak pegi tempat lain dah...



Rehat2 kat rumah sambil tengok DVD AVATAR...best giler....sexy ek penduduk Pandora tu...memang patut dapat best movie...seronok tengok happy ending :-)


Tu je citer hari sabtu minggu ni....malam stay kat rumah je....

Sekian.





13 comments:

NeenaAnuar said...

oh.. lamanyer tak makan Burger King! alahai.. penat jalan jauh2 udah nyer tutup yer kak...

Avatar memang beessstttttttt!

dilaOHdila said...

wow skill photog nyda meletop!!!!!
nice

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahu la hannah nak jadi model...
jgn la tdo pon possing...
hehehehe...

Tihara said...

comel nye si rambut perang tido :)

Lady of Leisure said...

tudia hannah tido terlentok.. ehehe... lady suka tgk header baru blog akak kali ni..
:)

Azmiezas said...

Header baru Eynda, lawa...tenang n damai...

Farra Dhelina said...

sy pon mmg suka sgt dgn cite avatar! best sgt kan kak!

ArELeEz said...

leez pon dah tgk avatar. not bad la.. kagum gak la tgk ke-cgi-an movie tuh!

IdzaLia said...

amboi anak dara pipi tembam tu tido kemain lagi ye.. letih kot smpi terlentok pun tak sedar.. hihi..

Idida Aziz said...

aduss frust sgt kan..dh la bukan sng nk terjah kl yang jam tuh...sian kat adam la...sib baik dia paham ye tak...

Chik Na said...

chik baru tgk sikit sikit je Avatar tuh..ingat cuti CNY nih nak layan avatar tapi bila balik KB punyLh sibuk..

rosma said...

kat genting hari tu ru dapat makan burger king!!kui3..asyek mkn MCd jer..avatar mmg bestkan kak?..happy holiday..

AISYAH HANI said...

siannya tengok hana tidur dah macam orang nak sujud.. Lapar la pulak tengok burger tu... Lamanya tak singgah BK..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails