Sunday, February 14, 2010

Cahaya SPK ~ Progress Renovation.


Sekeping gambar cukup la nanti dah tak suspen hehe...

Semalam eynda pegi tengok rumah. Baru siap buat plaster ceiling & wyring. Rumah agak berhabuk la sebab keje reno masih belum habis kan...sambung lepas cuti Chinese New Year pulak...

Jiran sebelah dah pindah masuk hehe....actually dah ramai jugak yg pindah masuk rumah kat situ....
Kami plan pindah ke Cahaya SPK bulan 6 nanti...Insyaallah....




20 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nant wat potong riben...
hehehehe...

Cik Emi said...

sioknya.. bilakah tiba masanya untuk diriku ada rumah sendiri.. huhu

maya amir said...

wahhh teruja tgk:)... anyway cahaya spk kt mana?

NeenaAnuar said...

tak sabar nak tengok kak eynda buat house warming nanti.. ;)

Lady of Leisure said...

bestnya... lady excited tgk org nak masuk rumah baru ni hehe...
walau tak siap lagi but i can imagine mesti cantik rumah akak nanti kan..
:)

zailamohamad said...

bestnya, nanti jangan lupa buat house warming & jemput zaila ya;)

LiAnA said...

ooooo saje bikin suspen nihhh.... tak sabar nk tgk hihi...

dilaOHdila said...

seronoknya nak pindah umah baru
mesti tak sabar ni ( he he he)

eynda said...

meniti senja....boleh...boleh... :-D

eynda said...

Emi...satu hari nanti :-)

eynda said...

Maya....cahaya spk kat shah alam....jalan ke puncak alam...

eynda said...

neena....insyaallah :-)

eynda said...

Lady...harap2 lawa la kan hehe...pening kepala pikir pasal nak masuk rumah ni :-p

eynda said...

zaila...insyallah :-)

eynda said...

Liana....takleh tunjuk semua...nanti hilang seri kekekeke...

eynda said...

dila...bila dah start reno ni memang rasa tak sabar nak pindah :-D

Idida Aziz said...

cantik nanti nih....tak sabar tunggu dh siap...

Chik Na said...

x sabar nak tgk deco rumah baru eynda ;-)

shabiela said...

x sabar nk tgk umah akak.. :)

Just Call Me Bitt said...

cantik kak...amin hopefully semua di permudahkan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails