Tuesday, February 9, 2010

Hari Ahad Lepas......

Sebelum citer pasal hari ahad...citer skit pasal hari sabtu....pagi adam kena sekolah ganti utk chinese new year...petang pegi survey lampu utk rumah baru tapi satu pun tak berkenan :-(


Hari ahad petang kami berkumpul kat rumah abang ipar di Sg Penchala.....kebetulan hari ahad ada pasar minggu kat situ so biras beli makanan kat pasar minggu je...sedap2...satay...meehon sup utara....keropok lekor...nasi kerabu...nasi dagang....nasi briyani....yg ada bunyi nasi tu eynda tak makan le :-p Walaupun MIL cakap makan je la takyah tunggu esok (8/2/01)....eynda takmo kantoi :-D







Syoknya berkelah kat luar tu....




Oleh kerana ini gambar candid...eynda tak nak malukan kaum kerabat yg tengah makan haha...so eynda croppedkan aje...gambar eynda takpe....eynda tak kisah.... :-D



Takde aktiviti sangat la kat sana....lepas makan2 hannah terlepas main2 kat luar rumah berkaki ayam je....eynda sempat buka FB skodeng kawan2 pinjam laptop anak sedara....sembang2 pas tu lepas maghrib semua bertolak balik....





21 comments:

NeenaAnuar said...

chantekk nyer kawasan umah BIL kak eynda... tak sabar nak tengok umah baru kak eynda lak!

ratna said...

tak tahan tgk kopok lekor tu.. sheeedaaaapppp..

Chik Na said...

bestnya kalu rumah chik na ade laman mcam rumah macam BIL eynda

Mia-Ina said...

makin x sbr nk tgk umah kak eynda yg baru tue...mesti mengancam dr rumah BIL akak nie

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kenapa berkaki ayam tue hannah...
kotor la...
nanti masuk cacing...
g pakai kaki itik...
hehehehe...

Ezzah said...

comeynya hannah tu kak eynda!! mcm mak dia sebijik :)

Ezzah said...

comeynya hannah tu kak eynda!! mcm mak dia sebijik :)

syarifah nadiah alhadi said...

kak eynda..sg.penchala tu kat mana coz nadya pun tinggal kat sg.penchala gak..taman azalea..;)

sue said...

Syoknyer daapt kumpulkan..

Hannah tu, mukanya sgt puas hati dapat bebas..ha..haaa...

mrs.ecam said...

bestnyer umh kt KL camni ek...x nmpk serabut...damai jek rs cam kt kg....
bestnyerrrrrrr........

Just Call Me Bitt said...

kak nak tanya dia tanam pokok ape erk yg kat tepi2 tu...pandan ka??? serius tak tau saye tak pandai bab2 pokok ni

Just Call Me Bitt said...

kak nak tanya dia tanam pokok ape erk yg kat tepi2 tu...pandan ka??? serius tak tau saye tak pandai bab2 pokok ni

Ena said...

wahhh.. makan sesajer kan kak eynda.. tp aper yg penting kak eynda maintain cantekkk!!

hannah main kat luar sengsorang yeh!.. mesti dir seronk sakan sbb blh lepaskan diri dr mamanyer.. heheh..

sisdee said...

cantik umah bil eynda kan...

hannah tu ala2 cam sarah le..pntg kuar klu tak ditgk sure kaki ayam :(

Tihara said...

sedap nye makanan..penuh satu meja..views rumah pun cantik..sejuk mata memandang :)

zarin said...

sukanya tengok hannah, muka dia senyum je kan!

zailamohamad said...

eynda, balik dr umah BIL ke yang Hana kena 'sampuk' tu??

yangyuyu said...

sempat ber fb...hehehe...nampak sangat computer junkies:) me tooo

fatenton said...

cantik rumah..faten suka :)

cayalah tak kantoi mkn nasi.. :D

TK said...

Bestkan dpt berkumpul adik beradik sambil makan2 - makanan yg bermacam2 tu.

Lady of Leisure said...

tabik spring sama kak eynda, kalau lady org dok ajak makan nasi sure lady terima ngan tangan dan perut yg terbuka hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails