Friday, February 12, 2010

Happy Chinese New Year!!

credit to new-year-card.blogspot



Buat semua pengunjung blog eynda yg menyambut Tahun Baru Cina .... kalau ada ye...mesti ada kan :-)


** Teringat zaman sekolah dulu...memang bersemangat beli new year card  bagi kat semua member2 yg celebrate chinese new year....walaupun tak paham sebutir pun apa yg ditulis kat kad tu :-p 











15 comments:

Ena said...

Happy CNY.. & selamat bercuti kak eynda.. :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesti tulis yg baek2 kat kad tue...
tak kan mencarut lak...
ehehehehe...

selamat bercuti sis...

tifa said...

Cantiknya card tu :)

IdzaLia said...

happy chinese new year...
akak balik sg petani?
lia bertolak blk mungkin pagi2 esok taknak sangkut2 kat highway nanti.. tp silap2 jem jugak kat highway tu nanti kan.. ermmm

eynda said...

Ena...tq...selamat bercuti jugak ye...

eynda said...

meniti senja...takkan la sampai nak mencarut kan... cuma tak tahu kat tu khas utk mak bapak ke...tok nenek ke...boyfriend girlpren ke...padahal kita bagi kat member kita :-D

eynda said...

tifa....saje pilih yg lain skit...banyak jumpa kad gambar dragon/bongkah emas tu :-D

eynda said...

lia...akak tak balik SP...cuti ni la nak lari sana sini cari barang utk rumah baru....tapi mesti banyak kedai tutup kan...dan nak kena kemas2 rumah...apa yg nak kena buang waktu ni je la boleh buat :-p

ArELeEz said...

selamat bercoti! ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tibe2 untuk couple...
sis bg kat kwn...
ayooo...
hehehehe...

sesemutku said...

hahahah lawak la eynda nie...silap2 bli kad..."kepada tunang ku tersayang atau kepada nenda ku tercinta" (stelah d translate) hahahaha baru tau...

Drama Mama said...

hi eynda,

join my giveaway when ur free k..mana tau bole menang our delicious diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway.html

NeenaAnuar said...

Happy Holidays kak eynda.. tak gie jalan memana ker raya cina nie?

Queen said...

selamat bercuti kak eynda, hadiah kak eynda dah pos tadi..lepas CNY la kot baru dapat...

Lady of Leisure said...

panjang gak cuti cny kan..
happy holiday untuk akak sekeluarga..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails