Friday, January 8, 2010

Tuan Belog Dah Semakin Sihat.

Alhamdulillah sebab rajin makan ubat & rehat banyak & tido pun banyak....tuan belog dah semakin sihat....
Terima kasih kepada semua member yg beri komen walau di mana jua berada...yg mendoakan semoga tuan belog cepat sihat....doa kalian sudah termakbul....

Tuan belog sudah menjalani rutin harian seperti biasa cuma tak brape boleh nak perah otak utk entry baru kat belog ni sebab masih ada kesan pening kepala last night yg belum hilang betul2. So malas nak berkarya buat masa ni...

Teruskan membaca belog eynda ye...kalau takde citer sehari dua ni sila la baca entry yg lama2 hihi...tak pun kelik je nuffnang eynda tu tanda simpati huhu...

Sekian...

Terima kasih sekali lagi sebab ambik berat tentang eynda ... sayang korang semua ...muahhhhsss....

18 comments:

Ayu said...

Alhamdulillah..start jaga pemakanan ye kak eynda..sihat tu satu nikmat kan..

wien said...

alhamdulilah..sihat dah..pas ni xyah diet lah..mkn cam biasa je..yg penting seimbang..heee:)

JiEjAh_DeEn said...

rest lagi sehari dua ,bg betul² sihat :-D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

alhamdulillah...
sehat dah my sis...
rehat sampai sehat...
baru ber n3 semula...

tifa said...

Semoga eynda cepat sembuh n sambung blog lagi ye :) Take care

IdzaLia said...

alhamdullilah... dah semakin sihat. Lia dah perah rasa sakit gastrik ni 3thn lps.. seksa betoi tau. makan sikit kuar blk.. huhu.. badan banyak angin sgt masa tu..

Syikin said...

alhamdulillah kak eynda dah semakin sihat...:) take care yer

sLEEping BEauty said...

bagus la eynda dah sihat. alhamdulillah...
lepas nie jaga kesihatan elok2 ye..!

Chik Na said...

alhamdulillah ... apa-apa pun take care

Ena said...

yeayyy.. akak dah sihat.. Alhamdulillah...

sisdee said...

smoga btambah2 sihat ek!! jaga pmakanan gak :) (mandai nasihat org heheheheh)

rash said...

eynda cpt sembuh yer ^^
jage kesihatan taw pasni..

peah @ peps said...

wah..sangat determine nak diet ni...:)..

anyway..take care ya..

ComeyBelako said...

you are back! and alhamdulillah dah sihat.

Aktif Mama (Sal) said...

Syukur alhamdulillah....

Lady of Leisure said...

alhamdulillah kak eynda dah semakin sihat...

yanti isa said...

alhamdulillah eynda dah sihat..
kak yan alami juga mcm ni masa dlm pantang..memang angin dalam badan dan salah makan...nasib baik tak jadi apa2..takut jugak kak yan..

zailamohamad said...

Alhamdulillah, take care Eynda & banyakkan berehat!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails