Wednesday, January 20, 2010

Tanda Angan2 Mat Jenin.....




Hhmm....berangan je la eynda....nak suruh Rizalman deco rumah konon....siap buat proposal kat hubby....cuba nasib hehe...

Kena sebijik!! :-p


Hubby balik rumah malam ni sure kena lagi sebijik hahaha.....





** Heran dari tengahari tadi takleh upload gambar dari picasa 3 ....ni guna direct dari pc...tak syiok la takleh buat watermark...remeh sangat....nak buat entry pun tak enjoy....


35 comments:

Cik Emi said...

hahaha akak bukan nak gelak.. tp comel... kuikuikui

LiAnA said...

hahaha.. lebih krg cam hby ku.. tp dia ckp nanti kita petik duit kat pokok belakang umah tu wakakaka..


tp rizalman buat deco mmg cunnn..

Queen said...

saya pun biasa kene sedass dua gitu..ekekekke...

takpela...mana lah tau..mencuba nasib..takpe..yang penting usaha,...

Nana said...

sangat comellll! nana gelak baca..hehe. kelakar hasben akak!best

peah @ peps said...

haha..'sangat bermakna' email husband eynda to..

cuba reply balik..kat husband.. 'Baiklah..terima kasih abang'..:)

zarin said...

kikiki...lawak jugak husband eynda nih...

Mrs. Zuki said...

Bestnye..terasa romantik la...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau mampu ok je sis...
hehehehe...
tan sri zeti tue kan baek..
no hal..
hehehe..

Lady of Leisure said...

hihi... kak eynda ni comey la!!
hubby akak, siap nak call gabenor bank negara...
:-D

Mia-Ina said...

aduh klu mia pun..nak kutip duit katne lak nk byar si rizal tue..

eynda said...

Emi...comei ka...hehehe...betul2 teringin tuh :-p

eynda said...

Liana...tu la...tengok kat blog dia tadi...macam nak menangis sebab nak jugak deco cantik2 macam tu :-D

eynda said...

Queen...cuba nasib dgn harapan hubby kata "jom!!"....padahal dah tau mesti tak boleh le :-p

eynda said...

Nana....akak sendiri tersengih baca dia punya reply :-D

eynda said...

peps...ha'ah sepatutnyer eynda reply balik "ok jap lagi lepas call dia sila update status dgn saya"

kaannnn :-D

eynda said...

zarin...itu la hubby eynda...walaupun kekadang dia serius jugak :-D

eynda said...

mrs.zuki....romantik secara tersirat kan haha...kami takde loving2 macam pasangan lain...bahasa pun saya awak je...tapi alhamdulillah bahagia :-)

eynda said...

meniti senja...uikksss....segan lorrr nak cop2 duit... :-D

eynda said...

Lady...akak nak bukak email dia tadi pun suspen jek...ingat kan dia nak marah sebab akak ni suka2 je email benda tak berfaedah kat dia :-p

eynda said...

mia...alaaa...sama la...mana nak mampu...yg tak femes pun pening kepala kami korek duit nak bayar tambah yg femes2 gitu kan... :-D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

leh kene tangkap cop² duit...
black money...

m@ said...

sweetnyaa spontan mcm ni...heheh
tersengih ma bace.:)

tifa said...

ye ke ? picasa 3 useful betul untuk tifa . Senang nak guna and upload tak yah fikir2 kan ?

mariam said...

hehehe...haritu nampak rizalman kat Ikea. tiap kali dia stare kat ai..perasan ke apa ..siap check betul ke? rupanya ai selekeh betul muahahah

kalau nak deco cara si rizalman gi la ikea I pun ingat semua barang yg dia beli ngeh ngeh ngeh...

Mr PenyuBiru said...

layan casa impian kat portal tv3 atau tengok deco bersama eric pun bleh dapat diea gak tu.

eynda said...

meniti senja...guna duit "saidina" boley?? :-D

eynda said...

ma....sebab tu akak kawin dgn dia kikiki....

eynda said...

tifa...tu la tadi ada problem...memang best guna picasa 3...kalau takleh guna rasa macam susah nak berblog :-p

eynda said...

mariam....nasib baik dia tak terjah utk "tangkap muat" hehe...kidding....

Ha'ah perasan gak deco dia dlm blog tu banyak guna barang ikea :-)

eynda said...

Mr. penyubiru...ye betul...boleh curi skit2 idea kan...kat rumah ni pun majalah deco banyak sampai jadi pening nak tengok mana satu :-p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau leh i dah borong game tue byk²...
nak duit warna pink & coklat tue byk²...
hehehehehe...

iNa said...

hehehe...gelak je ina bace.. :)

Shariz said...

hahahaha....lawak la Linda ni :D

Ella said...

heheh..
cutenya hubby eynda!..

cuba tanya mintak quotation apa salahnya kan...

i tgk mmg cantik dia deco umah2 tu..

NeenaAnuar said...

hehehee... so sweeet!

tak per kak... berangan tu penting coz neena pun selalu jerk berangan2.. dari angan2 lah lama2 sok insyallah akan menjadik kenyataan... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails