Friday, January 22, 2010

Model Murahan.....



Lihat pinggangku....ramping kaannnn??? Masa buat iklan losyen merampingkan badan....




Semasa pengambaran iklan roll on deodoran....lihat...berpeluh pun tak melekit....





Ala-ala artis majalah dlm majalah apa-apa lah....tonggek senget2 itu perlu....




Ok...job done!!
Sudah dapat bayaran....eskrem pun dah cukup....
Sebab tu digelar model murahan!
Muahahahaha....





21 comments:

Lady of Leisure said...

ni orang kata model cilik yang comel...
tapi hannah ni kalau jadi model cilik mesti orang suka hehe.. sbb dia sangat cute...

Mrs. Zuki said...

Muka Hannah mcm Eynda.
Mesti kecik-kecik dulu Eynda pun macam Hannah kan?

Tihara said...

salam,

lawa nye budak ni.. ;)

Cik Emi said...

hahaha.. hannah... eskrim je dulu.. bila dia besaq.. dia up ah skit!

Mia-Ina said...

so sweet to see hannah pic again

iNa said...

alahai...so sweet...

comey_lote said...

cutenessss!!
senang la cam ni kalau bayaran dia eskrem je...
kalau kak eynda tak suruh dia bergaya dpn camera pun nnt dia suruh kak eynda amik gambar dia sbb dia nak makan eskrem..hihihihih

ibuayu said...

comel hannah..ada gaya model internationallah eynda..

Shariz said...

hahahaha....sooo cute ! comel sgt hannah....tapi kan Linda, shariz rasa Hannah memang patut la masuk iklan tv....pi la try audition, gerenti dpt. comel sgt la dia :D

Ashikin said...

ahahaha aunty x kesah la hannah nk jd apa sekalipom. nk tonggeng ke tonggek ke lentik ke kan.. yg penting ice creammmmm tu!!! aunty nk cikit!!!

tp lawak la kak eynda ni. ahaha upah model tecit tu ngan ice cream ek.

NeenaAnuar said...

alalalala... Chomeeyy nyer si Hannah kak!! ye lar... harus lah tengok mak nyer dulu kann.. mana tak tumpah kuah kalau tak ke nasik yer dak? I loiikke.. "like mother like daughter" huhuhu....

Willie a.k.a Reptoz said...

lawanyer model tu

IdzaLia said...

anak dara kak eynda yg tomei2 ni ada bakat terpendam ni.. hihi

m@ said...

sekali lg geram kat pipi pau nya tu:-p
hannah nmpk tinggi dh lah.
kisskn tuk ma kak gf aqeel ni:-p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini lah name nye penangan awal...
hehehehe...
bakal gegar dunia nie...

sue said...

Tu diaaaa..agak2nya cam ni la mak dia masa kecik2 dulu kan..hi..hii....

suka pose...

LiAnA said...

hannah meh jadi model tudung aunty.. nanti aunty upah ais krim baskin robbins 1 kedai kekeke

sisdee said...

hahahha hannah..hannah..sgt comei...nk gak dia bergaya camtu..hehehhe

kalau sarah jangan harap...:p

wah bes le ice cream hannah..minta sket bole???

Farra Dhelina said...

waaaa sgt comeyyyy!!! gerammmm!! lagi2 rmbut dia tuhhh!!! ;p

shabiela said...

alolo.... cutenya sikecik ni.. suka dia dpt eskerim.. ekekek..

leeja said...

eynda,
blh jadi model ice cream

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails