Friday, January 22, 2010

Siapa Pembaca Blog Yang ke 50,000???

~ Entry bergam UHU...sila scroll ke bawah utk entry terbaru ~






Jeng jeng jenggggggg....
Eynda dah naikkan widget visitors itewwww....

So sesape yg bukak blog eynda tetiba nampak angka 50,000 kat situ sila la printscreen bahan bukti & email kepada orang yg nak bagi hadiah tu : yuslindaidalee@yahoo.com

Ini adalah contest pertama dari eynda...ceehhh...macam ada banyak lagi je nak buat :-p
Saje syok2....utk menghargai pembaca blog ini jugak :-)

Apa hadiahnyer??
Eynda tak boleh decide lagi...bergantung kepada sape yg menang...wanita atau lelaki....dlm Malaysia atau luar Malaysia....dah ada pemenangnyer nanti eynda umumkan hadiah k.....

Gud luck utk semua...

Stickykan dulu entry ini...





35 comments:

zailamohamad said...

waah, nanti sat lagi nak masuk lagi and malam ni nak masuk lagi and esok masuk lagi..hahahaa

eynda said...

zaila...gud luck hehe...

rosma said...

hehehehe...maknanye everday kene mai cni ni..masuk2 dan masuk..huhuhu

Mia-Ina said...

wah best ni...lagipun setiap hari mia masuk sini..tanpa contest pun, mia selalu jenguk blog kak eynda

Faizah_Haris said...

alamakkk tak kene ler...hehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

siapa lah yg ertuah itu...

NJ said...

eyndaaaaa....akak nakkkk 50,000 hehe...tapi pun x dak contest ni pun kak N mai tgok selalu kat sini..cuma lately bizi dgn urusan sekolah n kolej anak2 jer..ari ni dah settle..so akan mai sini setiap hari..ekekekeke

LiAnA said...

uit ni selalu kene click2 ni keke..

Lady of Leisure said...

ada contest dari kak eynda...
harus lady mai masuk sini pagi petang siang malam ni..
:D

tifa said...

waa..baca blog kak eynda ni pun dapat gift ye :) best best

IdzaLia said...

kena rajin2 jenguk ni kot2 lah tersangkut.. hihi

Softtouch [Hanim] said...

nk try lah..kot2 mngena....

iNa said...

siapakah...ceng..ceng...hehe..

feenaz's world said...

nak jugak..tapi buta sikit it nie..mcm maner nak stickkan yer...heheheh...

SuriYati said...

saya dh sticky kan post nie kt blog saya...beria nie mana tau kot dpt hadiah..huhu

eynda said...

Suriyati...thanks...gud luck :-)

eynda said...

feenaz...takyah sticky pun takpe...tapi kalau nak war2warkan ok jugak hehe...buat post entry cam biasa...publish...pas tu pi kat edit options tukar je tarikh ke masa akan datang...

Fa'e said...

hahaha....nak kena mai selalu nih kat blog eynda...kikiki

tp k fae nih sokmo terlepas je entry camni! mmg xde luck sggh! hahaha.....

eynda cmne diet? dh capai target ke? k fae nmpknye nak kena follow eynda gak nie.... tp xleh ar kalo xmakan nasi! tu yg mslhnye...

irenedahayu said...

wah.. nak la.. tapi nomber tu ada kat mana kak? ayu x pasan pun...

eynda said...

Gud luck semua....widget tu ada kat sidebar bawah poll nuffnang...

adikmanje@ellyazarmilia said...

alamak..rugi la adik..sebab adik ni pengguna internet secara gelap...jadi counter tu tak boleh view...huhuhuhu

sLEEping BEauty said...

uiks eynda, ada contest lagi..curlust!!..ape2 pun intan selalu je masuk sini , tak kisah. tp kalau dpt pun best gak kan..hihi

Uda said...

salam..
hehehe.. belum rezeki saya..

Eyriqazz said...

saya2..bagus,byk contest skang ni..

Ada Apa Dengan Melromeo

eynda said...

adik...takpe...nanti ada contest lain pulak ;-)

eynda said...

Uda....lambat nak cecah angka tu...cuba lagi hehe..

eynda said...

Eyriqazz...hehe...gud luck...baru ada konfiden nak buat contest...contest orang lain pun baru sekali dua je join :-p

anie said...

masih smpt nak join contest tak ni eynda..hehe..

eynda said...

anie...sempat lagi dear...selagi tak cecah 50K ;-)

cik EPAL said...

kena selalu masuk ni,hehe :)

eynda said...

Hai cik Epal... sila..sila..kecik tapak tangan...stadium akak tadahkan hehe...gud luck ;-)

emma said...

nak join jgk! harap sy mng! leh dpt hadiah misteri tu...hihihiiii

eynda said...

emma...gud luck :-)

Drama Mama said...

ala widget tu tak load pun :-( tah2 i no bertuah tu hahahahaha...berangan

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Cik Adek Manes said...

50004..??? cisss.. ! cisss.. !

uwaaaa..! kak eynda.. me telepas beberapa saat aje.. sobsss.. !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails