Friday, January 29, 2010

Latest Update 50K.

~ Sticky~


Eynda masih menunggu email dari pengunjung ke 50K ...
Kalau takde jugak yg tampil sehingga Jumaat ni 29hb..... eynda akan buat satu lagi contest yg simple.....belum pikir contest apa...


Sebab dah niat nak bagi hadiah kan...


Adakah pengunjung bertuah tu tak perasan ada contest ni...pas tu tertutup screen 50K tu??
Atau dia adalah salah sorang silent reader yg tak mahu dikenali??


Eynda tunggu tau.... ;-)






39 comments:

Alya said...

insyaallah ada...

Alya said...
This comment has been removed by the author.
Mia-Ina said...

mungkin ada kot.mustahil xde...

Mia-Ina said...

mungkin ada kot.mustahil xde...

peah @ peps said...

eynda...ari tu dah siap stand by dah...

tetiba..dia jadi 50,008...huhuuu

zarin said...

i lah tu..kihkihkih :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

die memang tak wujud tue sis...
cari la 50,001...
kalau tak dapat gak ambik i...
50,002...
hehehehe...
i tunggu penuh harap nie sis...
hehehehe...

Ena said...

Ena ader x lam tu kak? heh3x..

IdzaLia said...

mungkin org tu terlepas pandang.. tak sedar agaknya angka tu ralit baca entry kat eynda agaknya.. hehe

TopsyTurvy Mum said...

malu2 kucing nak amik present la tu hehe

Chik Na said...

sapa la agaknya tu...yg pasti chik na memang terlepas angka 50000 tu

MAKCIK REHAN said...

mai bagi kat makcik jerlah hadiah tu eynda...kekekekke

NeenaAnuar said...

hihi.. mungkin dia tak perasan kot kak!

adha said...

da lepas ek.. melepas la

^wirda^ said...

mesti dia terclose..
terlepas contest nih..tak onlen byk ari..huhu

Anonymous said...

Salam Eynda,
saya silent reader. Boleh tak update tentang treatment LWM tu. Berkesan tak?

:)

eynda said...

Alya...kita tunggu sampai jumaat :-)

eynda said...

mia...mesti ada cuma takut terlepas pandang...

eynda said...

peps...eynda pernah join satu contest cam ni...memang dekat2 nak sampai angka tu banyak persaingan sengit...selalu miss 1 number :-p

eynda said...

zarin...meh tunjuk bukti :-D

eynda said...

meniti senja...takleh la..akak kena strict cehhhh....takpe nanti buat contest lain...try lagi ye :-D

eynda said...

Ena...ada ke? :-D

eynda said...

Lia...maybe jugak..atau yg masuk klik2 tu pun kekadang boleh terlepas pandang :-D

eynda said...

Rox..kalau yg macam tu mesti dia silent reader yg misteri kot hehe...nak malu apa...rugi woo tak claim hadiah yg murah tu :-p

eynda said...

Chik Na...tak tau la sape...

eynda said...

MR...tunggu eynda buat hadiah penghargaan utk kawan2 blogger ;-)

eynda said...

neena...maybe...

eynda said...

adha...dah lepas dah :-)

eynda said...

wirda...mungkin jugak gitu la...dah terclose pas tu tak perasan pulak..

eynda said...

Salam anonymous....
Insyaallah lepas ni eynda buat entry pasal LWM....sejak raya haji eynda stop buat treatment...banyak hal lain nak kena settle coz treatment eynda hanya boleh buat weekend je...weekend jugak la eynda nak kena settle macam2 hal...pasal rumah...pasal family...pas tu dgn tak sihat lately...kalau ada apa-apa eynda akan update...ingat nak start balik teratment bulan ni tapi banyak halangan sangat...try next month pulak...masih ada 4 bulan sesi kat situ...

ComeyBelako said...

mula tnegok title entry ni ingatkan eynda update latest weight eynda is 50KG. dok pikir berat badan ja now ni. huhuhu...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

yo la...
huhuhuhu...

eynda said...

comeybelako.....kalau berat turun ke 50kg eynda nak masuk dlm majalah RAPI la :-p

eynda said...

meniti senja...jgn merajuk k...masing2 ada habuannyer nanti hehe...

Idida Aziz said...

silent reader kut tuh..hehe..peminatttt

rayna sofia said...

salam kak eynda, saya hari tu number 50,050 :(

Anonymous said...

Thank you Ieynda...respon pasal LWM
:)

honeylanz said...

has terlepas gitu

Ashikin said...

ada budak kecik yg kene mkn ni kang. tp xnakla mkn hannah. HANNAH BUCUKKKKKKKKKKKKKK!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails