Friday, January 29, 2010

Anak Sape Nih??


Nahhh!! Ambekkkkk......gambar anak dara tak mandi pagi hehe...gambar beberapa hari lepas....weekend lepas rasanyer....geram tak tengok pipi dia?? Kekekeke...saje je eynda ni kan....

Ada apa-apa contest yg memerlukan gambar bersama headphone?? Nak join lah!! :-D

Atau contest budak kecik tak mandi pagi ker....boleh la jugak hehe...








47 comments:

Lady of Leisure said...

kak eynda, sangat comel pic hannah tu!! geram tgk pipi dia serius...
masuk contest mesti menang ni hehehe..

sisdee said...

adoiii napa le tembam sgt pipi dia tue..........heheheh jeles tul!!!

Farra Dhelina said...

amboi pp dia!! nk mtk kene cubit lahh!! hehe

eynda said...

Lady...pic bucuk tak mandi pagi hehe...

Azmiezas said...

Geramnya tengok pipi Hannah..

eynda said...

sisdee...headphone tu kepit pipi dia sampai nampak tembam :-p

eynda said...

Farra....kalau ada depan mata akak kasi can :-D

eynda said...

Azmiezas....penangan eskrem :-D

Ayu said...

waa,geramnye tgk pipi dia rasa nk gigit2 jer..;-)

zarin said...

memang geram betullah tengok pipi hannah tu...kalau masuk contest mesti boleh menang nih :)

JiEjAh_DeEn said...

vavavavva pipi yg sedap buat bekpes ,mcm pau inti kacang merah hahaha

eynda said...

Ayu.....sejak gunting rambut dia ni nampak terlebih tembam pipi dia :-D

eynda said...

zarin...eynda ni cakap je nak masuk contest...dari tahun lepas dok teringin....tapi tak sempat2 join pun :-)

Queen said...

masyaAllah..comelnya enyda.....geram tgk pipi dia...agak nanti anak nik macam dia tak?...tembam..bulat..somelnyer......

eynda said...

Jiejah...kena tengok pipi dia lepas dia berpanas-panasan bawah matahari...macam buah tomato haha...ehh ni puji anak sendiri ka?? :-p

eynda said...

Nik...tq...nanti bagi baby nik makan eskrem banyak2 hihi...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

contest anak comel..
layak menang...
hehehehe...

tifa said...

Budak comel ni , tak mandi pun tak apa k eynda.

eynda said...

meniti senja...sila buat contest itu :-D

eynda said...

tifa...tapi bucuk hihi...

mrs.ecam said...

alahai sis....bleh tempah hannah tuk my hero x???? kui3...(verangan)
geram thp gaban kt pp hannah....

Wan said...

comel! cuba la try masuk entry baby cute, ada harapan menang ni..

Wan said...

comel! cuba la try masuk entry baby cute, ada harapan menang ni..

Wan said...

comel! cuba la try masuk entry baby cute, ada harapan menang ni..

Softtouch [Hanim] said...

comelnya hannah...tembam pipi dia..kene cium sedpa nie..tapi dia xnak org kan..untie pndang dr jauh jelah hannah yer...

Fa'e said...

eeee....geyamnye tgk pipi dia...montel gitew! tlg cubit skit!

Mia-Ina said...

opocot....hannah x mandi gi ek...patut le ...hehe

Shariz said...

hannah makin tembam kan :D

honeyza borhan said...

Comelnya.. kat pipi tembam tu yang x tahan.. kalau ada depan mata, kena cium2 sampai kemek pipi hannah auntie dia ni nak kerjakan.. boleh x? hehehe

ibuayu said...

kali ni wajah hannah nampak macam baby ..selalu macam kanak2..keh3..comelnya.....

sue said...

Alaaa...cutenyer hannah time nih...
Ingat tadi, gambo tu gambo lama,masa dia 1-2 tahun....
Cam nak geget ja pipi tembam dia tu..

dilaOHdila said...

Nyda....
sweetnya Hannah!
nampak pipi tembam dia lar ni (hehehe)
cute sangat!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pandai sis..
kalau i wat tentu sis menang...
sis tahu i suka tgk hannah...
hehehehe...

ABH said...

alooooooooooooolooooooooooooo tembammmnyer chomellll!!! tak mandi paagi pun sure comel wangiiii punyer...lagi tak sabar nk jumpa hannah eynda!!! muahhhhhhhhh kat dia

m@ said...

ha kan....mcm kueh pau uwaaaa sngtlah comel...
mata dia mcm akk lah..nanti nk renung:-p

InHouseCakes said...

sangat lah comel

Lybeau said...

So cute la hannah geram banget...hish.... comel sungguh...xxoo

IxoR@ said...

tembamnya pipi ko dik...hehehehhe...

rasa nak geget la...

ermm...

NJ said...

salam eynda
tembam tol la pipi dak hannah ni..cam nak cubit2 jer..hehe

TK said...

ye la tombam pipi dia. Kalau jumpa kat luar sure auntie cubit hehe

noradzlina.kamdani said...

mak oi pp nyer..ala2 pau yik mun kt tg malim

maya amir said...

mmg comel..mmg rase nak cubit2 pipinye..heheh..

rayna sofia said...

chomelllllll nyer hannah kak...rasa macam nak cubit-cubit pipinyer :) mesti best kan layan hannah...akak, nak tanya pendapat akak, antara blackberry dgn laptop kecik, mana satu yg paling sesuai dan munasabah untuk dibeli? saya tgh dok pikir nak beli mana satu.nak beli dua-dua kang kopak ler poket alamatnyer....

iNa said...

tembamnye hannah...ee..geram..

iNa said...

tembamnye hannah...ee..geram..

iNa said...

tembamnye hannah...ee..geram..

NeenaAnuar said...

ya allahhh... chomell sungguh dak hannah ni.. pinjam sat bule?? hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails