Sunday, January 17, 2010

Lagi Tiga Minggu....



Tak sabarnyer nak habiskan contest 99htn ni....
So far tak sentuh nasi....tapi oleh kerana makanan yg dimakan memang lazat2 so takde yg nak dibanggakan....baik makan nasi hihi...

Kagum la dgn mereka2 yg tak makan nasi pas tu berat badan turun banyak....sungguh disiplin...
Hubby eynda pun tak sabar nak tunggu eynda habiskan contest ni...sebab dia kata lagi tak makan nasi lagi banyak makanan yg eynda makan kekekekke....ada betulnyer di situ :-p

Dan sebenarnyer bak kata yuna...
Eynda sudah boring makan makanan berasaskan mee/meehoon uwaaaaa...tolonggggg...macam tak sanggup nak lalui lagi 3 minggu ni....

Sabar...sabar....sekarang ni macam dah tak bersemangat dgn contest ni...
Cuma nak habiskan hari2 terakhir ni je...

Kawan2 yg masuk contest 99htn....apa perasaan korang sekarang??
Tau le dah ramai yg kantoi kan hehe....eynda nak kantoi gak boleh tak?? :-p






18 comments:

noradzlina.kamdani said...

ye 3 minggu je lg...

eynda said...

Nor...eynda dah tak terdayaaaaa......

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sabar la sis...
u leh la...
3minggu je...
lame tahan...
nie tinggal 3minggu kan...

Cik Emi said...

skit lagi kak! chaiyok!

Lady of Leisure said...

hehe.. kalau lady kan kak.. kalau dah tak tahan sangat lady makan je nasik.. to me bukan nasi je penyebab berat badan naik kan... tapi since akak dah sahut cabaran ni apa kata teruskan... :)
akak dah tak makan nasi lama dah, tiga minggu tak lama lagi dah kak..
:)

tifa said...

sIKIT JE LAGI...gOOD luck

Mia-Ina said...

sabar kak..lg 3 minggu je g..chaiyok

maya amir said...

caiyokkk..caiyokkk!:)

Faizah_Haris said...

huhu sabo3....jap je tu...

Chik Na said...

sikit je lagi ...79 hari dapat eynda hadapi dengan jayanya... insyaallah 21 hari akan berlalu dengan cepat sekali

Mimie Hamdan said...

eynda... sabar ajer la kan... cam nak pengsan bila tgk anak makan nasi ayam.. hb makan nasi kandar.... adehhh... hb mimie pun dh bising... dia kata mimie tak makan nasi, habis tak masak setiap wiken... hahaha... abih camno.. den tkt terkantoi.. haha..

illa said...

Jangan kantoi kak!..lagi 3 minggu jer..xlama la 3 minggu tu...kami sokong akak k..good luck sis!

ammi said...

huhuhu..sabar je lah...sikit je lagi..nanti kalau dah makan...tak besar mana nikmatnya pun...sedih adalah.sebab dah break your own record!

zarin said...

tiga minggu tu kejap je eynda...go eynda go...:)

sesemutku said...

go..goo...gurlll!!!
3 mgu je lagi...ewahhh

maira said...

betulla eynda, lagi x makan nasik, lagi banyak benda merapu yang maira makan huhuuuuuuu

Softtouch [Hanim] said...

jgn kantoi sis..lg 3 minggu jer..nnti sia2 jer masa yg kak eynda korbankan selama nie...

shabiela said...

kak, alang2 lg 3 minggu jer lg.. teruskan.. tahan kak selagi boleh.. sayang wooo... kalo akak kantoi awal2 xpe, ni dh nak abis.. go kak eynda go.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails