Thursday, January 28, 2010

Kerana Cendol.....

Pagi semalam sambil layan internet tetiba terliurkan cendol!! Dari mana pun tak tau  perasaan tu datang...boleh jadi modal status kat fb pulak....thanks la kawan2 fbku yg sentiasa rajin bagi komen....eynda je kekadang tak sempat nak tinggalkan komen kat status korang....











Panjangkan conversation kami...semata-mata sebab cendol aje....pas tu melalut sampai ke peknen la period la hahaha....best la korang!

Okeh serius eynda lalety memang craving makanan2 yg manis....eskrem....cuppies (syok giler bila dapat makan yg free hehe)...coklat...MANGGA MUDA letak serbuk asam boi!! Last2 cendol la pulak :-p

Agak cuak jugak.....bila kawan2 tanya peknen ke?? Isskkk...tak mungkin...tapi kalau betul cemana ye....alhamdulillah terima aje....walaupun ada guna kaedah merancang tapi kalau Allah s.w.t nak bagi rezeki kena la terima kan...tambah2 eynda sudah ketagih dgn mangga muda yg dijual depan sekolah adam...lain macam pulak coz selama ni tak suka mangga muda! Dah le badan pun makin berisi :-p

Tadi pegi Giant beli barang skit....sementara nak tunggu 12.30pm nak terus ke sekolah adam, eynda duduk kat food court Giant....sambil makan ini...




Yeaayyy...dapat jugak eynda makan cendol hehe...thanks ummisya sebab bagitau kat foodcourt giant ada jual cendol....yg eynda tahu ada ABC je kat situ...tak perasan plak ada cendol....habis semangkuk....puas hati hehe....sedap  jugak cuma bahan dia tak banyak....jadi la kan buat hilangkan teringin tu...nanti pi cari kat tempat lain pulak...eehhh...masih ada teringin cendol lagi ke :-p


Malam ni eynda dah dapat jawapan kenapa eynda teringin sangat makan macam2 ni....disamping beberapa simptom lain yg tak payah eynda citer kat sini....jeng jeng jenggggggg.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Rupanyer eynda nak kena cuti solat beberapa hari...
Itu je sebenarnyer :-D






22 comments:

zailamohamad said...

tu tandanya Eynda femes & ramai orang suka kawan ngan Eynda (termasuklah sayee)

mamataya said...

wow!! glemer akak..ramai yang komen...kak .ME mmg suka makan abc kat situ..kalau g giant x pekena mmg x sah.....hihiih

sisdee said...

eynda.....kita nak cendol lak le..hahahhahahaahh mana le nak cari kat jb nie ek..:p

that day ada beli kat tepi jalan tp mcm kureng le rasa dia :(

same le kita kalau nak makan yg ngarut2 tu bukan sbb pgnent jek..sbb tekak gatai pun yea gak hahahahaah

Lady of Leisure said...

hehe kak eynda... suspen jer lady nak scroll ke bawah tadi tau...
kadang kalau nak period terasa nak makan manis2 je kan..

ABH said...

hehehehe...sgt suspen hokey...ingatkan hannah nk dpt adikkkkk :)

illa said...

Waahhhh...akak mmg femes ler...hihik..
td ptg masa tunggu hubby beli brg mengecat s dok perhatikan lelaki india jual cendol ..kt tepi jalan jerk..terliur jer tgok cendol tu..ada jugak org melayu yg minum kt citu..;p
Alaa..teringin la plak nk minum cendol..;p

m@ said...

ramai yg suka berkawan dgn akk:)
ma pun suspen menunggu jawapan terakhir'
hehehe...
sweet lah akk ni'
tersengih ma membaca n3 ni.

LiAnA said...

lor pagi buta ni tgk cendul terliur lakk... ceyyy suspen je.. ingatkan hannah jd kak ngah dah kekeke

zarin said...

ish eynda ni...i pun dah terliur cendol jugak nih...dulu2 slalu beli cendol yang petronas dekat dengan selngor medical centre tuh...uish..nampaknya kena pi cari cendol gak ni..
btw, kita sama lah...kalu nk period je nk mkn benda manis je :)

maira said...

hik hik... mati2 ingatkan hannah nak dapat adik... :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bila nak cuti solat pon memang ade simpton teringin eh...
hehehehe...
baru hamba tahu....

zaida said...

sedapnyer cendol....saya pun suka...sgt cendol...sgt..sgt..

ratna said...

fuhhhhhh suspen jer kak eynda ni. tp mmg kengkadang bila nak bendera merah tu nafsu mkn membuak2.

Mia-Ina said...

tanda kak eynda famous mcm artis ni di Fb....:-)....wah akhirnya dpt merasa cendol ek

uMMisYa said...

akhirnya ketahui juga jawapan dari persoalan mengidam cendol tu ekk..hehe..biasalah kalau best friend nak datang melawat,macam2 benda dia pesan & nak..kita ni memang sahabat yg baik,cuba penuhi segala permintaan best friend tu kan..hehe

Shariz said...

hehehe....akhirnya dapat jugak makan cendol :)

shariz pun dah start teringin makan cendol tapi shariz paling suka makan kat seksyen 15 tu....memang sangat2 sedap....kalau shariz ada masa nanti shariz belikan untuk eynda....kalau rajin pi sana la...hehehe

Queen said...

betul..sebenarnya kegilaan bukan2 tu kebanyakannya dtang bile nak cuti rutin tiap2 bulan...ekekeke

Some1...somewhere...somehow... said...

selasa lepas sanggup tu dr nilai turun ke subang..nk pekena cendol...bola sampai subang...dh x de selera..ekekek...
so..ptg ni ganti...hehehe..blk dr biotherapy nnt nk singgah..

Softtouch [Hanim] said...

he he he..mmg kalu tgk status kak eynda kat fb mesto ramai yg bg komen..kak eynda mmg ramai kwn..

IxoR@ said...

klu nak peyed mmg tingin macam2...

ixora selalu... sampai cik abg dah tak heran...

IdzaLia said...

cendol mmg ramai peminat kan.. hehe..
tgk gambar cendol pun dah terliur..

IdzaLia said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails